reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

LANA, sru z czopem bo mi jak już to wypada kawałkami (jak z Li, z tym że z nią wypadał mi tydzień i od razu po tym zaczęły sączyć się wody, chwilę potem pękł balon i 7h później już była Li:D). Czop mnie nawet tak nie martwi -bo wiem, że nie ma reguły(a i ja mogę go pomylić ze śluzem?), ale ten brzuch piwosza i zmiana obwodu już bardzo.

reklama
kurczaki no mucha nie ciekawie faktycznie może zadzwoń teraz do swojego gina i opowiedz mu te wszystkie objawy.
Trzyamam kciuki abyś jeszcze trochę wytrzymała maleńka

Witam
Troche nie mialam ostatnio czasu by cos napisac, wczoraj wpadlam tylko by poczytać i dzis nadrabiam zaleglości, przepraszam jesli nie do wszystkich napisze, ale po przeczytaniu wszystkiego odpowiedzi ulecialy mi z glowy :))
Malgosia gratuluję
Mucha ty sie mialaś oszczedzac a tu widze że zaraz sie jeszce rozpakujesz kurcze:szok:
tonya ja m am tako warrior juz stoi w piwnicy obejrzalam go dokladnie jak doszedl i powiem Ci ze jestem zadowolona, może nie jest najlzejszy, ale ja nie musze go nigdzie wnosic, a po moich drogach i sciezkach w mojej miescinie to taki stabilny wózek sie sprawdzi, kolezanka-sasiadka z bloku obok ma taki sam od ponad pol roku i w zime jej sie sprawdzil.
A
A co do swedzenia to od kilku dni i mnie dopadlo, wlaśnie wieczorami swedza mnie oba przedramiona, zaczynam sie drapac jak głupia i wtedy wyskakuje mi az wysypka od drapania, jutro mam USG wiec muszę sie doktora zapytać czy powinnam sie niepokoic i czy zrobic proby watrobowe. Jestem ciekawa wogole jak tam mala i ile juz okolo wazy.

Moja przyjmuje dzisiaj od 16.30 z tego co widzę w grafiku. Już chciałam do niej dzwonić, ale myślę sobie - za 7h się zobaczymy, co ona mi może powiedzieć? Jedź do szpitala?A tam co mnie czeka? siedzenie i czekanie na kontrolę w poradni co najmniej 4h (już to przerabiałam) i właściwie zbliży się godzina wizyty. Dlatego niestety muszę wziąć na wstrzymanie.
Ja już taki mam patent, że jak coś się dzieje, to szpital biorę pod uwagę tylko późnym wieczorem. Bo od takich 'niefajnych' spraw jest szpital na Polnej, a tam po prostu zjeżdża się cała wielkopolska bo niby uznawany jest ten szpital za najlepszy (najlepiej wyposażony)

Mucha, szukałam w necie kiedy brzuch opada i niestety u każdej inaczej, u niektórych w dniu porodu a u niektórych kilka tygodni przed, także nic się nie dowiedziałam:-)
Daj znać koniecznie po wizycie i trzymam kciuki żebyś się nie rozpakowała w najbliższym czasie;-)

reklama
hejka
ale sie rozpisalyscie od mojego ostatniego postu, a specjalnie wczoraj do polnocy siedzialam zeby teraz was nie nadrabiac, a wy mi na zlosc niedobre ;-)
flower jak masz kawalek do przychodni to wez kanapki ze soba, zjesz zaraz po odbebnieniu badan :-D- ja tak ostatnio zrobilam
Marcelina, Oli.B wspolczuje wam z tymi psami, na szczescie nie zdecydowalam sie na psa a jakis czas temu chcialam juz widze co bym teraz mogla przechodzic - nie dziekuje
Mucha odpoczynek, ksiazka az do wieczorka, oby to co pisze szuszu sie u ciebie spelnilo - ze to opadniecie brzucha to bedzie kilka tyg przed rozwiazaniem

ja od wczoraj mysle o tym jak poustawiac meble w sypialni- maz chce kupic lozko dla nasale mamy beznadziejnie nie ustawny pokoj i cala noc nad tym myslalam - przez sen hehe i rano znalazlam super rowiazanie, jedna szafa z sypialni musi wyleciec do drugiego pokoju, tylko zmus teraz meza zeby ja rozkrecil i pozniej skrecil- bo inaczej nie da rady jej przeniesc, nie zmiesci sie w drzwiach itp hmmm to bedzie wyzwanie

ja dzis na 14 wizytka- ale to taka rutynowa u mnie wiec pewnie nic ciewkawego nie bedzie do pisania
do pozniej

Do góry