reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam :-)

LANA , AKUTAN 3 mam kciuki..
Oli liczylam ze sie zmieni i bedziesz miala spokoj, srpobuj znowu pogadac bo co innego moge Ci doradzic...??
Ja bym nie liczyła na to że dorosły facet tak szybko się zmieni...

Dobry:)
Dominic oczaruj Pana Inspektora, przedstawienie z wodami nie będzie potrzebne:-) A wybieramy się dzisiaj do szkoły??

Lana
kciuki zaciśnięte, z niecierpliwością czekamy na termin...

Akutan powodzenia na wizycie...

A my zaraz do diabetologa, bleeeeee, mam nadzieję, że to już ostatni raz przed porodem i że nie będzie mnie ciągnął na dwa tygodnie przed terminem tylko po to żeby sprawdzić zapiski cukrów...ale ja go nie lubię:no:, a rzadko mi się to zdarza
Powodzenia u diabetologa! Oby ostatni raz :-)
LANA , AKUTAN powodzenia na wizytach!
:-)

reklama
Anulek jakoś mi się nie widzi. Myślę, że do 14 będzie gdzieś siedzieć mr inspektor, potem jakiś obiad i nie wyrobię się ze szkołą. A przy nim gotować nie mogę bo oficjalnie nie mam prawa tam jeszcze mieszkać. Sądzę, że w szkole pojawię się dopiero w czwartek. Dzisiaj o wyprawce noworodka a to w zasadzie już mam:-)
Akutan, Lana, powodzonka Kobietki na wizytach.
Anulek trzymam kciuki za wizytę.

Anulek jakoś mi się nie widzi. Myślę, że do 14 będzie gdzieś siedzieć mr inspektor, potem jakiś obiad i nie wyrobię się ze szkołą. A przy nim gotować nie mogę bo oficjalnie nie mam prawa tam jeszcze mieszkać. Sądzę, że w szkole pojawię się dopiero w czwartek. Dzisiaj o wyprawce noworodka a to w zasadzie już mam:-)
Anulek trzymam kciuki za wizytę.

Ja też mam :) więc chyba rzeczywiście bez sensu, ale w czwartek to chyba nie bardzo zajęcia będą, bo Boże Ciało... wszyscy mają wolne, przychodnie chyba też??

Witam :-)
Ja bym nie liczyła na to że dorosły facet tak szybko się zmieni...

rybka, nie zmieni się po prostu nawet nie zdaje sobie sprawy, że skończy się to rozwodem jak coś z tym sierściuchem nie zrobi. Bo po porodzie drugiego będzie jeszcze gorzej.

maggie trzymam kciuki za mamy wyniki po chemii

Anulek, jeśli masz wizytę to też oczywiście trzymam kciuki:-)

Dzięki Szuszu, ale to tylko diabetolog-przykra konieczność:-) facet mnie drażni strasznie, nie ma za grosz podejścia do ciężarnych...nic mi nie zrobi, mam nadzieję;-)bo cukry są ok i papier potwierdzający nadciśnienie białego fartucha też mam, więc powygłasza trochę swoich mądrości i tyle:))

Dominic, Lana - u lekarza byłam z wynikami prób wątrobowych w zeszły wtorek - wyniki były dobre, żaden z nich nie przekraczał normy. Poza tym jak na złość wtedy mi trochę złagodniało więc nie siałam paniki u lekarza żeby mi spróbował odstawić leki.
Saga - właśnie wróciłam z badań (ale robiłam tylko mocz, Mg i K) miałam zamiar zawitać jutro do lekarza jeżeliby w moczu wyszła bilirubina albo ketony ale jak na złość PRĄDU NIE MAJĄ!!! będą dopiero na piątek
zmieniają trakcję w naszej miejscowości i ja jutro też do 14 będę odcięta od świata...

powrzucałam sobie rzeczy do koszyka w tej aptece internetowej i wyszło mi prawie 250 a jeszcze paru rzeczy w tym brakuje!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry