reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu w tym tyg robie badania moczu wiec jakby co tez bilirubina by wyszla gdyby cos bylo nie tak

maggie - ciagle sie balsamuje i olwikuje wiec raczej to nie to - zreszta na wewnętrznej stronie dłoni?

Ja miałam w poprzedniej ciąży początki cholestazy. Na początku też próby wątrobowe wyszły ok, później podskoczyły i dostałam 39st gorączki i trafiłam do szpitala i też mnie wszystko swędziało, dłonie, stopy, łydki..drapałam się prawie do krwi..
Współczuję bo to straszne utrapienie jest...

reklama
Hej Sierpniówko-Lipcówki
Dawno mnie nie było. Pewnie nie zauważyłyście. Poczytałam co tam u was ale nie dam rady odpisać każdej. Jestem już po swojej podróży- 8h w jedną stronę. Jestem zmęczona, wypruta ale zadowolona i szczęśliwa, że nie dałam się zastraszyć lekarzowi. Ledwo dojechałam, mimo ćwiczeń w aucie, mimo postojów i spacerów. W rodzinnych stronach to było tak intensywnie- wszystkich odwiedzić, milion rzeczy pozałatwiać i weselicho:) Teraz jak już leżę w swoim salonie z kawusią i kocykiem- bo zimno nie żałuję niczego- cieszę się że pojechałam.
Gratuluję MALGOSI- obrony.

Hej dziewczyny :-)
Co za pogoda dziś, nic tylko spać...

Mal-gosia gratki wielkie za tak superową obronę! Trzymam teraz kciuki za Devi i Muchę :tak: No i za dzisiejsze wizyty też!

Jejku Wy już popakowane i zakupione na maksa - ja tam w tyle za Murzynami jestem. Dziś chcę zrobić większe zakupy na allegro, żeby coś do tej słynnej torby szpitalnej wrzucić, bo na razie świeci pustkami...

Mam pytanie do tych, które kupiły x-landera xa - czytałam o tym, że dużą wadą tego wózka jest to, że w spacerówce oparcia nie da się ustawić na 90 stopni, tylko jest wychylona, czego część dzieci w ogóle nie toleruje, bo wolą siedzieć prosto niż półleżąco...możecie sprawdzić jak to w Waszych wózkach jest i napisać co o tym myślicie?

Właśnie wróciłam z miasta -oczywiście wróciłam z nowym zakupem:-)
Kupiłam śliczną lampkę nocną za śmieszne pieniądze bo potrzebujemy jak będę wstawać karmić młodego i oczywiście nie obyło się bez małego co nie co dla synunia kupiłam kolejne tycie skarpetki i skarpetko-butki-słodziaki :-) .
Pogoda okropna zimno ,pada a za chwilę wychodzi słońce ocipieć idzie nie wiadomo jak się ubrać:no:

Akutan witaj :-) dobrze ze wyjazd udany i zadowolona jestes!!!:-)
Lana ja tez sie wybieram na zakupy a co:-) dopada mnie wicie gniazdka dla mlodego i juz tak konkrtenie ale coz duzo czasu to nam nie zostalo:-)
Tonya spoko ja tez myslalam ze nie zdaze ale na allegro wiekszosc rzeczy zamowilam o wiele taniej wychodza niz w sklepach i powolutku koncze, torby jeszcze tez nie mam spakowanej zamierzam zrobic to do srody;-) wiec dasz rade:D

sagaa-dokładnie tak czasu już mało zostało -trzeba sie sprężąć ,tak za 2-3 dni zamawiam łóżeczko bo czas oczekiwania aż 2 tyg.:szok:

Witajcie Kuleczki!!
juz sie przedstawilam,na watku-poznajmy sie.:-D
Flower o rety!!! wspolczuje CI!!!!:no::no:
ja tez mialam delikatna cholestaze w poprzedniej ciazy,mialam lekko podwyzszona bilirubine...bo je sie ,ze historia sie znowu powtorzy!!!
Nie moglam spac,drapalam sie jak cpun,w nocy sobie plotlam warkoczyki,zeby zajac czyms rece,pomagala mi kapiel w letniej wodzie...
Obetnij sobie paznokcie,zeby sobie naskorka nie ranic...

czy ktoras z Was urodzila dziecko wazace ponad 4 kilo???
bo ja tak...i to byl koszmar,boje sie ,ze dzidzius znowu bedzie wielki.

Devi kciuki zaciśnięte, obronisz się rewelacyjnie:-)
Mucha Ty natomiast bronisz się w urodziny mojej siostry. Jak coś, to zacznij się krzywić, łapać za brzuch i zapytaj czy możesz usiąść. Myślę, że to wpłynie na wyobraźnię komisji;-) I nie zapomnij kolorowego czasopisma aby się nie nudzić czekając na obronę:-p
Suszu, Ewcia powodzenia na wizytach:-)
Zmykam ogarnąć moje new mieszkanie bo jutro nadzór budowlany odbiera budowę i oczywiście przy szefie wypaliłam, że inspektor może sobie papiery przeglądać u mnie. Ja to jestem w gorącej wodzie kąpana. Trzymajcie kciuki aby się do niczego nie przypierniczyli i abym wreszcie mogła się tam wprowadzić pełną gębą:-)

reklama
Tonya mysle ze przyjdzie z dnia an dzien:-)
Lana dlugo cza czekac ja juz mam to z glowy nasz 1 powazny zakup to lozeczko bylo;-)
Igasia 4 kg ponad ehh duze ale ja nie rodzilam jeszcze ale na pewno do 4 moj bobas nie dobije heheh

Do góry