reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu w tym tyg robie badania moczu wiec jakby co tez bilirubina by wyszla gdyby cos bylo nie tak

maggie - ciagle sie balsamuje i olwikuje wiec raczej to nie to - zreszta na wewnętrznej stronie dłoni?

Ja miałam w poprzedniej ciąży początki cholestazy. Na początku też próby wątrobowe wyszły ok, później podskoczyły i dostałam 39st gorączki i trafiłam do szpitala i też mnie wszystko swędziało, dłonie, stopy, łydki..drapałam się prawie do krwi..
Współczuję bo to straszne utrapienie jest...

reklama
Hej Sierpniówko-Lipcówki
Dawno mnie nie było. Pewnie nie zauważyłyście. Poczytałam co tam u was ale nie dam rady odpisać każdej. Jestem już po swojej podróży- 8h w jedną stronę. Jestem zmęczona, wypruta ale zadowolona i szczęśliwa, że nie dałam się zastraszyć lekarzowi. Ledwo dojechałam, mimo ćwiczeń w aucie, mimo postojów i spacerów. W rodzinnych stronach to było tak intensywnie- wszystkich odwiedzić, milion rzeczy pozałatwiać i weselicho:) Teraz jak już leżę w swoim salonie z kawusią i kocykiem- bo zimno nie żałuję niczego- cieszę się że pojechałam.
Gratuluję MALGOSI- obrony.

Hej dziewczyny :-)
Co za pogoda dziś, nic tylko spać...

Mal-gosia gratki wielkie za tak superową obronę! Trzymam teraz kciuki za Devi i Muchę :tak: No i za dzisiejsze wizyty też!

Jejku Wy już popakowane i zakupione na maksa - ja tam w tyle za Murzynami jestem. Dziś chcę zrobić większe zakupy na allegro, żeby coś do tej słynnej torby szpitalnej wrzucić, bo na razie świeci pustkami...

Mam pytanie do tych, które kupiły x-landera xa - czytałam o tym, że dużą wadą tego wózka jest to, że w spacerówce oparcia nie da się ustawić na 90 stopni, tylko jest wychylona, czego część dzieci w ogóle nie toleruje, bo wolą siedzieć prosto niż półleżąco...możecie sprawdzić jak to w Waszych wózkach jest i napisać co o tym myślicie?

Właśnie wróciłam z miasta -oczywiście wróciłam z nowym zakupem:-)
Kupiłam śliczną lampkę nocną za śmieszne pieniądze bo potrzebujemy jak będę wstawać karmić młodego i oczywiście nie obyło się bez małego co nie co dla synunia kupiłam kolejne tycie skarpetki i skarpetko-butki-słodziaki :-) .
Pogoda okropna zimno ,pada a za chwilę wychodzi słońce ocipieć idzie nie wiadomo jak się ubrać:no:

Akutan witaj :-) dobrze ze wyjazd udany i zadowolona jestes!!!:-)
Lana ja tez sie wybieram na zakupy a co:-) dopada mnie wicie gniazdka dla mlodego i juz tak konkrtenie ale coz duzo czasu to nam nie zostalo:-)
Tonya spoko ja tez myslalam ze nie zdaze ale na allegro wiekszosc rzeczy zamowilam o wiele taniej wychodza niz w sklepach i powolutku koncze, torby jeszcze tez nie mam spakowanej zamierzam zrobic to do srody;-) wiec dasz rade:D

sagaa-dokładnie tak czasu już mało zostało -trzeba sie sprężąć ,tak za 2-3 dni zamawiam łóżeczko bo czas oczekiwania aż 2 tyg.:szok:

Witajcie Kuleczki!!
juz sie przedstawilam,na watku-poznajmy sie.:-D
Flower o rety!!! wspolczuje CI!!!!:no::no:
ja tez mialam delikatna cholestaze w poprzedniej ciazy,mialam lekko podwyzszona bilirubine...bo je sie ,ze historia sie znowu powtorzy!!!
Nie moglam spac,drapalam sie jak cpun,w nocy sobie plotlam warkoczyki,zeby zajac czyms rece,pomagala mi kapiel w letniej wodzie...
Obetnij sobie paznokcie,zeby sobie naskorka nie ranic...

czy ktoras z Was urodzila dziecko wazace ponad 4 kilo???
bo ja tak...i to byl koszmar,boje sie ,ze dzidzius znowu bedzie wielki.

Devi kciuki zaciśnięte, obronisz się rewelacyjnie:-)
Mucha Ty natomiast bronisz się w urodziny mojej siostry. Jak coś, to zacznij się krzywić, łapać za brzuch i zapytaj czy możesz usiąść. Myślę, że to wpłynie na wyobraźnię komisji;-) I nie zapomnij kolorowego czasopisma aby się nie nudzić czekając na obronę:-p
Suszu, Ewcia powodzenia na wizytach:-)
Zmykam ogarnąć moje new mieszkanie bo jutro nadzór budowlany odbiera budowę i oczywiście przy szefie wypaliłam, że inspektor może sobie papiery przeglądać u mnie. Ja to jestem w gorącej wodzie kąpana. Trzymajcie kciuki aby się do niczego nie przypierniczyli i abym wreszcie mogła się tam wprowadzić pełną gębą:-)

reklama
Tonya mysle ze przyjdzie z dnia an dzien:-)
Lana dlugo cza czekac ja juz mam to z glowy nasz 1 powazny zakup to lozeczko bylo;-)
Igasia 4 kg ponad ehh duze ale ja nie rodzilam jeszcze ale na pewno do 4 moj bobas nie dobije heheh

Do góry