reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a ja dostalam moje ciuszki do malego sa boskie:p poza tym larwie sie caly czas pogoda do d*** cos bym musial zrobic ale nie mam za nic weny porazka....

reklama
flower a Ty nie masz przypadkiem przesuszonej skóry?? Mnie tak wszystko swędziało na początku ciązy i zaczęłam się smarować balsamem Balneum dla dzieci i mi przeszło...

szuszu kciuki zaciśnięte:) O której masz wizytę?

Anulek witaj w klubie ja zobilam postep poszlam sobie zrobic ogien na wode i zamierzam sie isc wykapac <lol>:-)ale trzeba sie polarwic a co pozniej nie bedzie tak dobrze i nie bedzie mozna sie polozyc i robic co sie chce jak maluszki beda z nami:-)
Szuszu 3 mam kciukasy za wizyte:-)

Flower, ja chyba powtórzyłabym próby wątrobowe..żeby mieć pewność.
Jadę na 13 do szpitala, ale wizytę chyba uda mi się opisać dopiero wieczorkiem.

Dzieki za kciuki za mlodego :) nawet nie zaplakal jak brali mu krew z zyly i to dużą strzykawkę. Jesteśmy dumni z niego bardzo. Dostal w nagrode od pani pielęgniarki dmuchną piłkę :) Wyniki będą za dwa tygodnie. przyjdą pocztą.
devi i mucha - trzymam kciuki i mam nadzieje ze bedzie tak lajtowo jak na mojej :) kazda z nas wychodzila po 2 minutach, pytali sie glownie o to jak przebiegaly badania a z kolezanka , ktora akurat byla wysoko w ciazy to pogadali o humorach ciazawych (bo sami faceci w komisji wiec nic innego z ciążą im się nie kojarzyło:-D:-D) Całą reszte czasu poświęcono na konsumpcje cateringu i pogaduchy o du*ie Maryni.
Tez mam dzis wizyte o 19.40, ciekawe jak jest i czy mloda dobila juz do 3 kg. bo juz sie obawiam ze urodze 5kg gwiazdeczke.:szok:

Ewcia powodzonka na wizycie :-) i mlody dzielny na prawde:-)
a ja zadowolona kolejna paczuszka dla mlodego mojego :-) juz coraz bardziej nie umiem sie doczekac mojego brzdaca na swiecie:D

reklama
szuszu w tym tyg robie badania moczu wiec jakby co tez bilirubina by wyszla gdyby cos bylo nie tak

maggie - ciagle sie balsamuje i olwikuje wiec raczej to nie to - zreszta na wewnętrznej stronie dłoni?

Do góry