reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

To i ja mówię dzień dobry:-)
Mal_gosia gratuluję piąteczki z obrony:-)
Flower też popuszczam, przy kichaniu i kaszleniu ale jak obawiasz się, że to mogą być wody to zasuwaj do ginka.
Skończyła mi się kawa a nową zostawiłam w nowym mieszkaniu. Ech, muszę jechać na cappuccino a tak napiłabym się fusiastej.

reklama
Witam Kochane :-)
mal_gosia gratuluje zakończenia kolejnego etapu w edukacji i to na tak wysokim poziomie :-)
Flower czytałam, że wody mają słodkawy zapach, a mocz wiadomo, amoniak. Aczkolwiek powiedz o tym lekarzowi, bo moze to byc i mocz i wody, czego oczywiście nie życzę :-)
Zjadłam właśnie dwie bułki z kabanosami, przegryzłam to ogórkiem w occie i serkiem waniliowym :szok: Teraz pora na kawę, tylko nie chce mi się jej robić :-( lenistwo mnie ogarnęlo.

dzien dobry

MALGOSIA wow, wielkie gratki za obrone i to taka wzorowa! no i ajnie ze macie wozio!

FLOWER zadzwon do gina i podziel sie swoimi´niepewnosciami, ale kurcze faktycznie powinni znalezc Ci inny lek cobys tak sie nie meczyla!

EWA syn i maz niedlugo wroca, nie zamartwiaj sie kochana!

MALGOO fajnie ze lepiej spalas...mi sie takie glupoty snily ze szok

ja tez juz po kawce i sniadanku i kurde nie wiem co ze soba zrobic dzis, moze jakies zakupki w h&m lub c&A dla mlodego? ech kurcze od tygodnia mam wolne i corcia dzis stwierdzila ze dzis idzie ostatni raz do przedszkola(bo dzis dzien kiedy kazde dziecko zabawke moze przyniesc z domu do przedszkola), ja do niej ze ma jeszcze 2 tygodnie a potem wakacje 3 tygodnie, a ona ze nie i placz..ciekawe jak jutro bedzie..chyba bede jakies argumenty musiala przygotowac...

mal-gosia-kochana wielkie gratki za piekną ocene, no i wózio, super że wasz pierwszy zakup udany, pochwal nam się koniecznie

flower-zrób tak jak dziewczyny piszą..

a ja mam silną potrzebę wicia gniazda, wczoraj robiłam porządki i segregację w szafach w poszukiwaniu wolnego miejsca na ubranka dla małego, masakra nie mam wolnej półki, mężuś ma mi wstawić dodatkową dużą półkę zobaczymy co z tego wyjdzie, do szpitala chyba mam wszystko zakupione, teraz tylko się spakować, dla małego chyba też większość mam, pozostało pośćiel do łóżeczka i do wózka oraz fotelik samochodowy
od 2 tygodni waga stoi mi w miejscu- szok !! oby jak najdłuzej stała heheh

pozdrawiam was i miłego dzionka zyczę

WITAM LASECZKI:-)-nie było mnie na forum przez weekend i widzę ,że nie ma szans na nadrobienie -naskrobałyście na maxa:szok:
Spakowałam wczoraj walizke do szpitala nie całą bo jeszcze muszę na ostatnią chwilę dołożyć kosmetyki itp.-cała walizka zawalona a nic tam prawie nie ma :szok:.
Mal_gosia-gratki -pięka obrona:tak:

A my się o Ciebie martwiłyśmy Lana. Miło Cie widzieć całą i zdrową. Ale na przyszłość pamiętaj, jak chcesz gdzieś zniknąć zapytaj czy możesz i o której masz wrócić:-D

Dobry!

Malgosia serdeczne gratulacje, witamy w elitarnym gronie obronionych na 5:-D

A u nas ciemno normalnie...dzisiaj powinny przyjść ostatnie zakupy z allegro tj moskitiera do wózka, myjki, pieluchy tetrowe i pojemniki na pokarm i chyba już wszystko mamy... a no i oczywiście buty letnie dla mamy:-D ale to prędzej jutro;))postanowiłam zakupić jakieś cichobiegi, bo w adidasach za gorąco, a w klapkach prowadzić niebezpiecznie, więc skoro wożę nie tylko siebie...
No i może już będą wyniki z posiewu to bym odebrała... a tak najchętniej to bym się polarwiła, bo mi się nic nie chce:)

Mal-gosia gratulacje!!!!:-)
Ewa, dobrze że testy synuś będzie miał zrobione, ile się czeka na wyniki?
Flower, moim zdaniem też możliwe że coś poleciało, ja bym pojechała do lekarza.
A ja zamiast silnej potrzeby wicia gniazda mam mega lenia:-D
Jeju..jak leje w Warszawie...
A ja mam dzisiaj wizytę:-)
Mam numer do Ani, napiszę jej dzisiaj smsa, bo tez się niepokoję..

reklama
hej dziewczyny dzięki za troskę - ja już troszkę odespałam noc i po śniadanku (drugim bo w nocy mnie tak ssało, że musiałam coś wtrynić).

chyba trochę spanikowałam w pierwszej chwili z tymi wodami później obserwowałam i wszystko było ok więc może to był po prostu kolejny urok 3 trymestru - jeżeli zdarzy się jeszcze raz to na pewno zadzwonię/pójdę do gina (wizytę planowaną mam w przyszły poniedziałek) - nie chcę tak znowu dupy zawracać lekarzowi żeby nie było że panikara jestem

co do swędzenia to jest ono normalnie do zniesienia w ciągu dnia, ale w nocy się nasila - oczywiście jak byłam ostatnio u gina to wspomniałam o tym, ale jak na złość przez 2 dni przed wizytą był spokój. Ja tam jakoś te swędzenie i zaburzenie rytmu dnia i nocy zniosę żeby tylko małej te leki pomagały, tylko czasem sobie pomarudzę :p
Wyczytałam w necie, że ta moja mała łobuziara może mnie po prostu okładać po wątrobie i to może powodować dodatkowe swędzenie, a fakt jest taki, że kopie mnie boleśnie właśnie w prawy bok...

oj pochmurno dzisiaj w okolicach Krakowa - idealna pogoda na odsypianie a później może skompletuję na allegro wyprawkę do szpitala bo w nocy dodatkowo się denerwowałam, ze jeszcze mam wszystko nieprzygotowane - macie jakichś sprawdzonych użytkowników co bym mogła od jednego kupić większość rzeczy? wiem, że ktoś polecał tu annapurna3

Do góry