reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

coooo ? heheh ja jestem 85 rocznik ;-)
Się nie bój, na takie z ósemką z przodu, my, panie po 30, też mamy swoje określenia;-)

Agu_la przykro mi bardzo. Trzymaj się Kochana i bądź dobrej myśli. Nie wiem co oznacza zwiększone ciśnienie wewnątrzmaciczne ale trzymam kciuki aby wszystko się dobrze poukładało. Szkoda wczasów i pieniążków ale zdrowie fasolki najważniejsze.

reklama
Anulek, współczuję rewolucji żołądkowych, też miałam raz taką sytuację, byłam pewna że rodzę;-) I rodziłam ale co innego :-D
Agula, kurcze niedobrze no..ale może Cię porządnie przebadają i szybko wypuszczą.
Marcelina, rocznik 85 jest the best:-D

Witam Was moje Drogie!

Dzisiaj jakoś tak bez energii... kocia Nam się rozchorowała i wczoraj pędem do weterynarza (chyba się czymś zatruła,bo miała biegunkę i wymiotowała). Lekarka chciała zostawić ją na noc pod kroplówką,bo odwodniona ,ale stwierdziliśmy,że nie chcemy,więc wstrzykiwaliśmy jej wodę do pyszczka :-( dzięki Bogu wczoraj wieczorem zaczęła jeść (wcześniej brak apetytu) no i dzisiaj widzę poprawę chociaż całą noc spałam czuwając czy dobrze się czuje i nie wymiotuje. Szok!:szok: a co to będzie z dzieckiem.......

Marcelina, rocznik 85 jest the best:-D[/QUOTE] hahaha :-) potwierdzam :tak:

Muszę sprzątać,a tak mi się nie chceeeeee.... nawet kawa nie pomogła... no nic

Życzę Wam miluśkiego dzionka!

mam taka nadzieje, że szybko wróce do domu i nie będe tam kwitala dwa miesiace bo tyle mi zostało do terminu!!
ja tez nie bardzo kumam co oznacza to andcisnienie zaraz bede szukac w necie choc lekarz mi tłuamczył ale ja juz bylam w innym swiecie i słabo docierło co mowi!!

ale wy gówniary jesteście:-D ja to babcia przy Was......

Agula przykro mi,że szpital Cię czeka ale tam przynajmniej będziesz miała dobrą opiekę..

Anulek dobrze,że już lepiej się czujesz... Mnie jakoś do czereśni nie ciągnie...

85 rocznik? To dla mnie Wy stare baby jesteście:-D

Witam się sobotnio;-)

Agula kcikuki trzymam żeby wszystko było dobrze, w szpitalu będą się Tobą dobrze opiekować!

reklama
Wtam. Jestem w 31 tyg ciąży. w 28tyg trafilam do szpitala z prawdopodobienstwem przedwczesnego porodu. Łapią mnie uporczywe skurcze od kilku dni idace od krzyza.Dzisiaj meczą mnie wymioty i kiepsko sie czuje. lekarz powiedzial ze wszystko jest w porządku. Czy to moze oznaczac ze zbliza sie porod? pomozcie

Do góry