reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia ja wyprałam wszystko jak leci, bo troche to juz lezy i myślałam, że będzie zakurzone.
Marcelina prałam w identycznym persilu co Ty kupiłas, ciekawe tylko czy on nie uczuli :-) ale takie rzeczy jak pajacyki , body czy kaftaniki włączyłam na podwójne płukanie. Co do włosów, to ja robie balejage ( czy jak się to pisze :-)) i mogłabym głupio wyglądać, gdybym uczyniła to sama, zwłaszcza, że już za fajnie nie wyglądam :-D

reklama
Rekomendacje ma.. ale gwarancji nie masz nigdy, te typowo dzidziusiowe też uczulają..więc nie przekonamy się, dopóki nie popraktykujemy..

do balejagu (niech będzie :-D) fryzjer niezbędny.. ja byłam cały czas czarna i się sama farbowałam, aż w listopadzie fryzjerka zrobiła mnie na lisi kolor i tak już później do niej chodziłam, bo ciężko znaleźć taki kolor w sklepie, mieć gwarancję że złapie odrost (mam ciemniejszy) a że włosy musiałam rozjaśnić i mam długie- to bałam się, że kupię złą farbę i będzie mega lipa..

No ale krucho mam z kasą no i jak się Pindzia urodzi to pies wie, czy mi się będzie chciało i czy będe miała możliwość wyjść na te 2,5 godz do fryza.. więc kupiłam Garniera jakiś tam .. i mam co prawda czerwone a nie lisie..ale odrost pokryty więc to najważniejsze :-)

Marcelina a myślisz,że pościel ci będzie potrzebna na początku? Bo ja się tak zastanawiam czy swoją prać jak i tak nie będę jej uzywać...

widzę,że tydzień piękności:) Ja wczoraj zrobiłam pazurki a w przyszłym tyg fryzjer:) W ogóle do fryzjera to mam umówione wizyty do sierpnia, tak co miesiąc więc mam nadzieję ,że młoda się dobrze wstrzeli, hehe:)

A co do persila to koleżanka mi też taki przywiozła z niemiec za 12e. Jeszcze go nie odebrałam ale podobno jest na ok 80 prań..

reklama
no widzę kochane ,że wszystkie teraz jesteśmy lale,włoski zafarbowane,piznokcie zrobione -normalnie laski ,szał pał:-)
Ja na początku ciąży jeszcze miałam blond pasemka ale przez kilka lat pasemkowania włosy miałam tak zniszczone,że zrezygnowałam i teraz farbuję na jeden kolorek taki bardzo jasny brązik (słodkie cappucino),ale co przeszłam aby dobrać odpowiedni kolor to masakra jakaś ,tyle farb wypróbowałam że szok i wyszło ,że ta najtańsza dopiero mi kolorkiem podpasiła :-Da brałam od początku te z najwyższej pólki cenowej z myślą ,że kolorki będą ładniejsze a tu zoong:szok:

Do góry