reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ankaa-powodzenia w Wawie. Wez numer do ktorejs z nas zeby miec z nami kontakt :)

Dziewczyny mam smutny problem, dzwonil tato P. zeby przyjechac pozegnac sie z babcia bo lekarze daja jej kilka dni. Nie wiem co robic, nie wiem czy bede wstanie spotkac sie z osoba ktora umiera-niegdy nie mialam z tym stycznosci, czy to nie za duzo emocji dla kobiety w ciazy...ale czy potem nie bede zalowac. szczegonie ze to babcia , troche zle to zabrzmi, ale z tych 'fajnych' babc..ryczec mi sie chce.....za szybko to poszło!!!

Devi, ja bym pojechała, jeśli nie pojedziesz będziesz żałować do końca życia. Miło jest mieć możliwość pożegnania się z kimś bliskim, rzadko śmierć daje takie momenty..

reklama
Devi ja na pogrzebie dziadka nie bylam bo jestem slaba osoba pod wzgledem psychicznym, byłam tylko na wystawieniu ciała. Nikt nie mial mi nic za zale, bo cala rodzina wiedziala ile to moze dla mnie pozniej znaczyc.
Nie mam do zadnej z Was nr, musialaby ktoras z Was mi podac
Dominic nas jak cos czeka miesieczny pobyt w szpitalu wiec nawet nie mam takiej torby zeby tak sie spakowac. M bedzie na poczatku ze mna a pozniej napewno w weekendy, bedzie dowozic i zabierac ubranka,

"Sagaa niby wszystko się zgadza.. ale stówa to jednak stówa, nie ważne czy ktoś wysoki, niski, przytył w ciąży 30 czy 13 kg.. stówa to przełom, to magiczna cyfra hehe to coś.. za czym nie ma już nicccccccccccccc.............."
Marcelina no dobra niech bedziee:p:-)ale po 100 jest 200 ITD:p wiec nie do konca nic ale to zart taki maly:p:-) po porodzie na pewno bedzie nizej niz 100:D
Foteliki super dziewczyny:-)
Anka nie pomoge musisz jakos pochytac temat z tymi ubrankami u nas wszystko musisz miec swoje do malenstwa i do siebie, poza tym zycze duzo sily i wytrwalosci wyslij ktorejs nr na prv wiadomosc co bedziemy w kontakcie z Toba ...
Lana to tez moj przypadek teraz:p
Devi ja bym pojechala gdyby to byl ktos daleki znajomy to moze nie ale babcia jednak tak ale Ty musisz wiedziec jak psychicznie to zniesiesz....
a ja dzis z blondu wrocilam znow do brazu i jakos tak mi lepiej:p

Ostatnia edycja:
Zastanawiałam się, dlaczego dzisiaj tak bardzo mi świruje antywirus jak wchodzę na BB i na innym wątku znalazłam odpowiedź przez przypadek, oto ona:

Dziewczyny te które mają suwaczki ze strony www. ticker. pl (Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others), prosze o ich usunięcie bo one zawierają w sobie wirusy!!!
Od poludnia moj komp a dokladniej program antywirusowy wariuje i wyszlo dlaczego! weszlam na ową strone i wykryło tam nawet trojana wiec naprawde nie warto ryzykowac...

EWA fajnie ze lozeczko doszlo w koncu!

AAnka trzymam za CIBEIEi dzidzie kciuki!

DEVI nie wiem co Ci doradzic, musisz sama z soba "POGADAC2 i zadecydowac za sercem...

MARCELINAA ee taaam Ty masz takjie fajne proporcje ze i z setka spoko wygladasz!

reszty nie spamietalam, mam ta chorobe co Ty LANA:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
ankaa-powodzenia w Wawie. Wez numer do ktorejs z nas zeby miec z nami kontakt :)

Dziewczyny mam smutny problem, dzwonil tato P. zeby przyjechac pozegnac sie z babcia bo lekarze daja jej kilka dni. Nie wiem co robic, nie wiem czy bede wstanie spotkac sie z osoba ktora umiera-niegdy nie mialam z tym stycznosci, czy to nie za duzo emocji dla kobiety w ciazy...ale czy potem nie bede zalowac. szczegonie ze to babcia , troche zle to zabrzmi, ale z tych 'fajnych' babc..ryczec mi sie chce.....za szybko to poszło!!!

żegnałam się tak z moją babcią.. odeszła trzymając mnie za ręke i mimo, że to było traumatyczne przeżycie (w tym momencie) to z perspektywy czasu nie żałuje i bardzo ważne to dla mnie było, że przy niej byłam i zrobiłabym tak znowu..

"
Marcelina no dobra niech bedziee:p:biggrin2:ale po 100 jest 200 ITD:p wiec nie do konca nic ale to zart taki maly:p:biggrin2:

hahahahah fakt..

Do góry