reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila, myślę o Was cały czas, dużo sił Wam życzę..
A ja coś ostatnio nie mam nastroju na BB..podczytuję Was, ale sama milczę;-)
Co do fotelików to bardzo polecają Recaro, słyszałam też opinie innych osób, które miały wypadki samochodowe z udziałem dzieci i dzięki Recaro maluchy wychodziły bez nawet jednego siniaka.
Wiki chora, jakiś wirus i 40st gorączki znowu..

reklama
Witam Was kochane
Też wciąż myślę o Monili...:-( Mam nadzieję, że znajdujesz siły do dźwigania tego ciężaru bólu i że jest wokół Ciebie duzo osób, które Cię wspierają...

Weszłam na chwilę, bo mężuś ma urlop i wciąż gdzieś krążymy, jutro jedziemy na parę dni nad jezioro odpocząć - to pewnie mój ostatni wyjazd przed porodem

Trzymajcie się dziewczyny i dbajcie o Wasze brzusie :)

Szuszu zdrówka dla córci życzę!

Witam się z kawusią :-)
Ja już po wizycie, opisałam w odpowiednim wątku :-)
Co do DDTVN to na drugi dzień na ich stronie można sobie odtworzyć to co leciało, wybierając to co nas interesuje.
Mucha powodzenia w obserwacji :-) aczkolwiek obstawiam wielką uczuciowość Li ;-)
Szuszu Zdrówka dla Malutkiej, a właściwie już nie takiej malutkiej Wiki ;-)
Tonya odpoczywaj Kochana i ciesz się każdą chwilą z mężusiem :-)
I chyba tyle co miałam napisać.

witajcie :-)

mój K zrobił mi niespodziajkę i przyjechał na weckend (w niemczech mieli wczoraj wolne - święto) więc miałam go prawie 3 dni, taki mały bonus a w sobotę w nocy znów będzie :-)
My też już po wizycie, na wątku napisałam co i jak :-)

Ja też nie mogę przestać myśleć o Monili kochana dużo sił życzę...

BRY!
Melduje się po zakupach.. udało mi się dostać 2 obleśne staniki do karmienia za 14 zł i dwie piżamy do szpitala po 20 parę zł..także chyba mi się udało..
Załamałam się, jak się okazało że ręcznik 100 na 150 jest po 79 zł, tyle nie dam !! może coś na allegro znajdę...

z
marcelina ty masz szyjke 35mm i zagrozenie a ja mam szyjkę na 20.0mm i nic mi lekarz nie mówił o zagrożeniu

ale ja nie mam żadnego zagrożenia :cool2: zrobiło się gorąco jak wychodziło 30 mm (nagle z 37 po 4 tyg) zwłaszcza, że mam za nisko łożysko, ale wszystko wróciło do normy i teraz mam 35 mm :-)

nawet mi nie mówcie nic o wadze... nie chcę się już ważyć bo wpadnę w depresję.

co Wy dziewczyny możecie wiedzieć o wadze.. na pewno żadna z Was nie ma 99,6 kg tak jak ja na ostatnim ważeniu... niby 10 kilo na plusie..ale jakie to ma znaczenie, jak 2 lipca pewnie na wadze będą już 3 cyferki..

Marcelina ale Ty jestes wysoka i biorac to pod uwage nie bedziesz miala nadwagi po porodzie juz ci zejdzie kolo 10 ....ja nie napisze ile mam wzrostu i jaka wage bo wtedy na logike powiedzialabys ze mam sie nie lepiej i wcale nie musze miec 3 cyfer z przodu:p

o a ja znalazłam swój fotelik który właśnie zakupiłam w tej bazie danych na stroce podaną przez muchę i kamień spadł mi z serca :happy2:
bo wyniki testów ma super :-) :
ogólna ocena 4:bezpieczeństwo ,komfort i czyszczenie na 4 a obsługana 5
A OTO MÓJ NABYTEK wyprany i wywietrzony :-):

DSC01124.jpg
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
DSC01125.jpgDSC01126.jpg
spacer.gif

Ostatnia edycja:
Ja też kupiłam fotelik :) jakieś hmmm... 15 min temu :) Kupiłam Kiddy Maxi Pro - kolor (baby flower) wybrałam mało chłopięcy ale najbardziej mi się podobał - Mały nie będzie nawet kojarzył, że w babskim jeździł :D Najważniejsze, że ma 4 z testów.

Kiddy Maxi Pro.jpg

Ostatnia edycja:
Marcelina ale Ty jestes wysoka i biorac to pod uwage nie bedziesz miala nadwagi po porodzie juz ci zejdzie kolo 10 ....ja nie napisze ile mam wzrostu i jaka wage bo wtedy na logike powiedzialabys ze mam sie nie lepiej i wcale nie musze miec 3 cyfer z przodu:p

Sagaa niby wszystko się zgadza.. ale stówa to jednak stówa, nie ważne czy ktoś wysoki, niski, przytył w ciąży 30 czy 13 kg.. stówa to przełom, to magiczna cyfra hehe to coś.. za czym nie ma już nicccccccccccccc..............

LANA- pojazd kosmiczny :-)

reklama
to jestem po zwiadach
mam spisane ceny wszystkich rzeczy ktore potrzebuje ( ceny ze sklepu gdzie maja niby ceny producenta)
popatrze jeszcze w necie i zobaczymy

a zakupilam sobie koszulke do karmienia- maz chcial zebym wziela z pszczolka, ale nie bylo teraz to mam z kaczuszka wykluwajaca sie ze skorupki z butelka ;-)

Do góry