reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam z rana dziewczyny :)

Wczoraj na wieczór pobolewało mnie podbrzusze, bradziej po lewej stronie tam skad byla owu. Pomyslam ze musze poprostu zaczac sie oszczedzac w ciagu dnia i wecej odpoczywac. Niesty dziś z rana znowu kłuje mnie lwey jajnik :( Mam nadzieje ze to nic złego...jak nie przestanie bolec chyba zadzownie do gin.

trzymam kciuki za wszystkie wasze dzisiejsze wizyty :)
Devi mnie w tych dniach strasznie bolalo podbrzusze i prawy jajnik z którego miałam owu więc to normalne nie stersuj sie odpocznij;-)

reklama
dzień dobry kochane ja tez dziś ranny ptaszek na badaniach ...współczuje glukozy to jest ohydne<fujjjjjjjjjj>
3 mam &&&&&&&&&&&&&& za wszystkie odwiedzające dziś lekarza i czekam na info;-)

Witajcie dziewczyny :)

Wczoraj zrobiłam dwa testy i wyszły pozytywne , dzisiaj również i czekam na wyniki bety.....
Mam nadzieję że dane mi będzie zostać sierpniówką tym bardziej że miałam zostać nią rok temu ale niestety poroniłam i dzis dokładnie mija rok jak odszedł mój aniołek.....
A tu taka niespodzianka....:)
Trzymajcie kciuki oby wszystko tym razem sie udało :)))

Marzenixx- trzymam kciuki za piękna betke :)Mam nadzieje ze nastepne 8 miesiecy spędzimy razem :)

Dziewczyny, mam pytanie...moze troche nie na miejscu i z góry przepraszam jeśli komuś zrobi sie przykro ale to moja pierwsza ciąza...duzo pytan i duzo watpliowci. Mam pytanie do dziewczyn które starciły swoej dzieciaczki....czy poronienie mozna jakos przewidziec?? Sa jakies obajwy wczesniej?? Plamienie, jakies typowe bóle?? Na co zwrócić wieksza uwage??

Hej Marzenii 3 mam kciuki i czekam na wiadomość w sprawie bety !!:-)
Przykro mi ze tez doświadczyłaś utraty swojego skarbu, teraz musi Wam sie udać !!!Powodzonka;-)

Marzenixx- trzymam kciuki za piękna betke :)Mam nadzieje ze nastepne 8 miesiecy spędzimy razem :)

Dziewczyny, mam pytanie...moze troche nie na miejscu i z góry przepraszam jeśli komuś zrobi sie przykro ale to moja pierwsza ciąza...duzo pytan i duzo watpliowci. Mam pytanie do dziewczyn które starciły swoej dzieciaczki....czy poronienie mozna jakos przewidziec?? Sa jakies obajwy wczesniej?? Plamienie, jakies typowe bóle?? Na co zwrócić wieksza uwage??
Nie nie przewidzisz Devi, poronienie z reguły dzieję sie wtedy gdy płód, zarodek ma jakąś wadę i matka natura od razu pozbywa się, takie zycie i taki nasz los, o poronieniu mogą a nie muszą mówić plamaienia lub silne bóle/ skurcze macicy. To moje zdanie ...

Dzieki sagaa- ty jak zwykle szybciutko odpisujesz na moje pytania :*
Pomimo tego ze z rana twoja wiadomosc mnie uspokiła to z kazdym ukuciem mysle czy wszytsko ok...no i sobie wymyslam :D
Ale postarm sie nie panikowac....jak do jutro nie przejdize to zadzownie do gin na wszelki wypadek

dzieki dziewcznki za przywitanie ;))

devii
cóż moge ci powiedzieć, moge tylko za siebie mówic, nie miała żadnych plamień ani nic, poprostu obudziałam sie któregoś ranka i przestały mnie bolec piesi i jakos tak wewnetrznie poczułam że to cos jest nie tak, a pare dni później dostałam okres i juz wiedzialam ze to nie plamienie tylko poronienie które trwało 8 dni......
tak naprawde na początku ciąż ciężko stwierdzić że cos jest nie tak, trzeba myslec pozytywnie ;))

reklama
Dzieki sagaa- ty jak zwykle szybciutko odpisujesz na moje pytania :*
Pomimo tego ze z rana twoja wiadomosc mnie uspokiła to z kazdym ukuciem mysle czy wszytsko ok...no i sobie wymyslam :D
Ale postarm sie nie panikowac....jak do jutro nie przejdize to zadzownie do gin na wszelki wypadek
tak zrób:-) Devi jestemw pracy mam włączone BB i zaglądam co jakiś czas to dlatego jakbym była w domku na pewno tak szybko bym nie ospisała <lol>. Nom devi nie przewidzi sie tego moje też trwało 8 dni poszłam do wc i zaczełam plamić a po jakiejś 1,5 h krwawić....

Do góry