reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej szuszu, nie martw się na zapas. Jest to wczesna ciąża i mogło jeszcze nie być widać. Dużo zależy od aparatu, którym jest USG wykonywane. Czekaj cierpliwie na betę i dawaj koniecznie znać jutro. A my trzymamy &&&&&& z nadzieją że będziesz z nami do końca :-)

reklama
szuszu- nie martw sie kochana. Ja ostania @ miałam 6.11 i dzis bylam u gina która powiedzila ze usg najweczsniej za dwa tygodnie bo teraz nic jeszcze nie bedzie widac bo za wczesnie. Mowila ze najwczesnij w przyszlym tygodniu moglabym zobaczyc ewentualnie pecherzyk...wiec spokojnie

Witajcie dziewczyny, a w szczególności nowe mamusie :-)
Pierwszy dzień w pracy i od razu po południu plamienie się pojawiło - stres mam teraz ogromny...:shocked2: Trochę spanikowałam i mąż po mnie przyjechał godzinę wcześniej, gin mnie troche przez telefon uspokoił, powiedział, że mam dzwonic jutro po południu to spróbuje mnie na wizyte wcisnąć. Wróciłam do domu przespałam 1,5h i teraz czuję się troche lepiej. Kurcze strasznie się martwię, chociaż kilka plamek sie pojawiło a teraz czysto, ale czy to normalny objaw? Mamy z dziećmi miałyście tak w ciąży?

WItam nowe sierpnióweczki!!:-) GRATKI:-)
Szuszu
nie martw się może nie być widać ....
Agualula strasznie się cieszę!!!:-)
Oli i Kahaka 3 mam mocno kciuki i wiem co to stres przed wizyta tez sie balam kahaka strasznie i teraz tez sie boje pewno w srode juz bede chodzila co chwile do wc bo tak mam jak sie stresuje.....ale wierze ze damy rade i pozostaniemy tu razem do końca!!!:):-*

Witajcie dziewczyny, a w szczególności nowe mamusie :-)
Pierwszy dzień w pracy i od razu po południu plamienie się pojawiło - stres mam teraz ogromny...:shocked2: Trochę spanikowałam i mąż po mnie przyjechał godzinę wcześniej, gin mnie troche przez telefon uspokoił, powiedział, że mam dzwonic jutro po południu to spróbuje mnie na wizyte wcisnąć. Wróciłam do domu przespałam 1,5h i teraz czuję się troche lepiej. Kurcze strasznie się martwię, chociaż kilka plamek sie pojawiło a teraz czysto, ale czy to normalny objaw? Mamy z dziećmi miałyście tak w ciąży?
Tonya podobno w tym czasie to normalne ale zawsze etrzeba o zczaic przez gina nie stresuj sie bardziej, moze jutro wez urlop???i zobaczysz co gin powie jak sie uda wcisnac Cie do kolejki..3 mam&c<ściskam>:*
dziewczyny mykam spac już zmeczona jutro w koncu na badanai wiec o 7 musze wyjechac....jestem z wami jutro na wizytach :*

Ostatnia edycja:
Tonya, kochana, uważaj na siebie...Ja też dzis pierwszy dzien w pracy byłam i jak wróciłam to od razu poszłam spać.

Ja już lecę do łóżeczka. Spokojnej nocy.

Dzięki trochę się uspokoiłam:)Jestem po poronieniu bliźniąt jednojajowych i od tamtej pory stres mi towarzyszy:/
Tonya też mam małe plamienia, pierwsze żywo czerwone było w dzień spodziewanego @, a później już tylko małe brązowe plamki..pytałam dzisiaj lekarza i mówił, że tak się zdarza i nie przepisał mi żadnych leków, a słyszałam że większość kobiet w takich sytuacjach dostaje Duphaston..i też nie wiem co o tym mysleć.
Jutro wyniki bety, po 3 dniach powtórzyć jak będzie ok w poniedziałek usg:) Mam nadzieję, że coś już zobaczę:)
Też macie problemy z zasypianiem? Ja wczoraj prawie do 3 nie mogłam zasnąć:/?

Drogie Sierpnióweczki 2011 :-)
3 grudnia 2009 roku dowiedziałam sie o swojej ciąży. Co prawda urodziłam na koniec lipca, ale czuję się nadal sierpniówką, tyle że 2010 (termin miałam na 4 sierpnia). :tak::-D
Przede wszystkim Wam bardzo, ale to bardzo serdecznie gratuluję :tak:
Cóż mogę Wam życzyć? Przede wszystkim spokojnej, bezproblemowej ciąży i zdrowych bąbelków urodzonych o czasie :tak:, a także samej życzliwości od innych osób :tak::-)oraz...szybkiego i bezproblemowego porodu. :tak:

Jejuniu, jeszcze czuję ten dreszcz, gdy odebrałam wynik bety z laboratorium, pierwsze usg, pierwsze ruchy, a tu już za chwilę mój synek 5 miesięcy skończy.
Cieszcie się każdą chwilą :-) Jak ten czas mija...
Pozdrawiamy serdecznie i przyszłe mamusie i fasoleczki :-)

witam :) widze, ze ja pierwsza wstaje :D

moniek, kahaka - skoro nie mamy objawow to moze ma tak byc ? eh mam nadzieje :D

szuszu - witam na forum, jeszcze nie ma sie co denerwowac :) poczekaj na kolejne usg i wtedy sie wszystko wyjasni

toyna- tylko sie nie denerwuj za bardzo to na bank nie pomoze, wiem ze latwo mowic ale sproboj, pojedyncze plamienia o niczym jeszcze nie swiadcza, zdarza sie tak i juz pamietam jak moja mama byla w ciazy z moja najmlodsza siostra (teraz ma 5 lat ) to tez plamila i to calkiem sporo- ale jednak Luisa jest znami, sciskam cie i trzymam kiuki za dzisiejsza wizyte

Zycze wam milego dnia dziewczyny !

reklama
Witam z rana dziewczyny :)

Wczoraj na wieczór pobolewało mnie podbrzusze, bradziej po lewej stronie tam skad byla owu. Pomyslam ze musze poprostu zaczac sie oszczedzac w ciagu dnia i wecej odpoczywac. Niesty dziś z rana znowu kłuje mnie lwey jajnik :( Mam nadzieje ze to nic złego...jak nie przestanie bolec chyba zadzownie do gin.

trzymam kciuki za wszystkie wasze dzisiejsze wizyty :)

Do góry