reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej szuszu, nie martw się na zapas. Jest to wczesna ciąża i mogło jeszcze nie być widać. Dużo zależy od aparatu, którym jest USG wykonywane. Czekaj cierpliwie na betę i dawaj koniecznie znać jutro. A my trzymamy &&&&&& z nadzieją że będziesz z nami do końca :-)

reklama
szuszu- nie martw sie kochana. Ja ostania @ miałam 6.11 i dzis bylam u gina która powiedzila ze usg najweczsniej za dwa tygodnie bo teraz nic jeszcze nie bedzie widac bo za wczesnie. Mowila ze najwczesnij w przyszlym tygodniu moglabym zobaczyc ewentualnie pecherzyk...wiec spokojnie

Witajcie dziewczyny, a w szczególności nowe mamusie :-)
Pierwszy dzień w pracy i od razu po południu plamienie się pojawiło - stres mam teraz ogromny...:shocked2: Trochę spanikowałam i mąż po mnie przyjechał godzinę wcześniej, gin mnie troche przez telefon uspokoił, powiedział, że mam dzwonic jutro po południu to spróbuje mnie na wizyte wcisnąć. Wróciłam do domu przespałam 1,5h i teraz czuję się troche lepiej. Kurcze strasznie się martwię, chociaż kilka plamek sie pojawiło a teraz czysto, ale czy to normalny objaw? Mamy z dziećmi miałyście tak w ciąży?

WItam nowe sierpnióweczki!!:-) GRATKI:-)
Szuszu
nie martw się może nie być widać ....
Agualula strasznie się cieszę!!!:-)
Oli i Kahaka 3 mam mocno kciuki i wiem co to stres przed wizyta tez sie balam kahaka strasznie i teraz tez sie boje pewno w srode juz bede chodzila co chwile do wc bo tak mam jak sie stresuje.....ale wierze ze damy rade i pozostaniemy tu razem do końca!!!:):-*

Witajcie dziewczyny, a w szczególności nowe mamusie :-)
Pierwszy dzień w pracy i od razu po południu plamienie się pojawiło - stres mam teraz ogromny...:shocked2: Trochę spanikowałam i mąż po mnie przyjechał godzinę wcześniej, gin mnie troche przez telefon uspokoił, powiedział, że mam dzwonic jutro po południu to spróbuje mnie na wizyte wcisnąć. Wróciłam do domu przespałam 1,5h i teraz czuję się troche lepiej. Kurcze strasznie się martwię, chociaż kilka plamek sie pojawiło a teraz czysto, ale czy to normalny objaw? Mamy z dziećmi miałyście tak w ciąży?
Tonya podobno w tym czasie to normalne ale zawsze etrzeba o zczaic przez gina nie stresuj sie bardziej, moze jutro wez urlop???i zobaczysz co gin powie jak sie uda wcisnac Cie do kolejki..3 mam&c<ściskam>:*
dziewczyny mykam spac już zmeczona jutro w koncu na badanai wiec o 7 musze wyjechac....jestem z wami jutro na wizytach :*

Ostatnia edycja:
Tonya, kochana, uważaj na siebie...Ja też dzis pierwszy dzien w pracy byłam i jak wróciłam to od razu poszłam spać.

Ja już lecę do łóżeczka. Spokojnej nocy.

Dzięki trochę się uspokoiłam:)Jestem po poronieniu bliźniąt jednojajowych i od tamtej pory stres mi towarzyszy:/
Tonya też mam małe plamienia, pierwsze żywo czerwone było w dzień spodziewanego @, a później już tylko małe brązowe plamki..pytałam dzisiaj lekarza i mówił, że tak się zdarza i nie przepisał mi żadnych leków, a słyszałam że większość kobiet w takich sytuacjach dostaje Duphaston..i też nie wiem co o tym mysleć.
Jutro wyniki bety, po 3 dniach powtórzyć jak będzie ok w poniedziałek usg:) Mam nadzieję, że coś już zobaczę:)
Też macie problemy z zasypianiem? Ja wczoraj prawie do 3 nie mogłam zasnąć:/?

Drogie Sierpnióweczki 2011 :-)
3 grudnia 2009 roku dowiedziałam sie o swojej ciąży. Co prawda urodziłam na koniec lipca, ale czuję się nadal sierpniówką, tyle że 2010 (termin miałam na 4 sierpnia). :tak::-D
Przede wszystkim Wam bardzo, ale to bardzo serdecznie gratuluję :tak:
Cóż mogę Wam życzyć? Przede wszystkim spokojnej, bezproblemowej ciąży i zdrowych bąbelków urodzonych o czasie :tak:, a także samej życzliwości od innych osób :tak::-)oraz...szybkiego i bezproblemowego porodu. :tak:

Jejuniu, jeszcze czuję ten dreszcz, gdy odebrałam wynik bety z laboratorium, pierwsze usg, pierwsze ruchy, a tu już za chwilę mój synek 5 miesięcy skończy.
Cieszcie się każdą chwilą :-) Jak ten czas mija...
Pozdrawiamy serdecznie i przyszłe mamusie i fasoleczki :-)

witam :) widze, ze ja pierwsza wstaje :D

moniek, kahaka - skoro nie mamy objawow to moze ma tak byc ? eh mam nadzieje :D

szuszu - witam na forum, jeszcze nie ma sie co denerwowac :) poczekaj na kolejne usg i wtedy sie wszystko wyjasni

toyna- tylko sie nie denerwuj za bardzo to na bank nie pomoze, wiem ze latwo mowic ale sproboj, pojedyncze plamienia o niczym jeszcze nie swiadcza, zdarza sie tak i juz pamietam jak moja mama byla w ciazy z moja najmlodsza siostra (teraz ma 5 lat ) to tez plamila i to calkiem sporo- ale jednak Luisa jest znami, sciskam cie i trzymam kiuki za dzisiejsza wizyte

Zycze wam milego dnia dziewczyny !

reklama
Witam z rana dziewczyny :)

Wczoraj na wieczór pobolewało mnie podbrzusze, bradziej po lewej stronie tam skad byla owu. Pomyslam ze musze poprostu zaczac sie oszczedzac w ciagu dnia i wecej odpoczywac. Niesty dziś z rana znowu kłuje mnie lwey jajnik :( Mam nadzieje ze to nic złego...jak nie przestanie bolec chyba zadzownie do gin.

trzymam kciuki za wszystkie wasze dzisiejsze wizyty :)

Do góry