reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam popoludniowo dziewczyny :)
rozpisalyscie sie dzis :p

witam nowe sierpniowki :)
anuszek - ja rownierz poronilam, mialam byc marcowka, na usg czekam troche jak na wyrok, ale wierze, ze bedzie dobrze tym razem i ze zostane tu z wami do samego sierpnia :)
saga- gratulacje dla meza !!
khaka, oli- trzymam kciuki za jutrzejsze badania i dajcie szybko znac co i jak :) (proponuje zalozyc osobny watek na badania usg itp, ja nie bede zakladac bo na moje badania jeszcze troche poczekam ale wy ??)

ja poza wiekszym apetytem wogole w ciazy sie nie czuje, az zaczynam sie zastanawiac czy to normalne ??!?
u nas strasznie zimno, coprawda sniegu juz nie ma ale mroz calkiem niezly tu jest :)
ja na obiad dzisiaj pizza (moje kochanie wlasnie robi) takze niezdrowo ale za to jak pysznie :D:D

po chwili :
zapomnialam napisac u nas o fasolce wiedza: mama, tescie i przyjaciolka i tak ma zostac az do konca lutego :D

Ostatnia edycja:
reklama
hej i ja się do was "zapisuje" sierpniowe mamy :)

Co prawda mój lekarz mówi, ze się jeszcze wszystko wyjaśni, bo wg ostatniego okresu powinnam być już w 9-10 tyg, ale wg usg jestem w 6. To ci dopiero niespodzianka.
Od jakoś 2 tyg czuję na prawdę że coś się dzieje, ciągle mi jakoś niedobrze no i to spanie.
O naszej fasolce wiemy tylko my i moja siostra, na razie nikomu więcej nie mówimy. Rodzicom planujemy powiedzieć na święta :)

Kamilaedi ja też nie mam objawów i mnie to martwi. Jeszcze mialam dzisiaj ciężki i stresujący dzień w pracy.
3mam kciuki za jutrzejsze wizyty i usg. Ja jade we środę na pierwsza wizytę i jestem zarówno podekscytowana i pełna obaw. Z ciekawościa przeczytam jutro jak przebiegały Wasze wizyty;-))).
Pozdrawiam serdecznie :-)

moniek, kamiaedi, ja też nie mam żadnych objawów i się tym denerwuję.
Witam nowe sierpnióweczki.

A ja wam powiem, że naszly mnie jakieś czarne myśli, doła podłapałam...Jutro 14 grudnia, mam pierwsze usg, ale to taka data przeklęta - rok temu straciłam mojego Bąbelka. Boję sie cholernie i nie mogę przestać myśleć negatywnie.

moniek, kamiaedi, ja też nie mam żadnych objawów i się tym denerwuję.
Witam nowe sierpnióweczki.

A ja wam powiem, że naszly mnie jakieś czarne myśli, doła podłapałam...Jutro 14 grudnia, mam pierwsze usg, ale to taka data przeklęta - rok temu straciłam mojego Bąbelka. Boję sie cholernie i nie mogę przestać myśleć negatywnie.

Kahaka, tym razem będzie inaczej. ZOBACZYSZ :-).... 3mam kciuki i bądź jutro dzielna ...

reklama
Hej Dziewczyny:)
Ja również mam nadzieję dołączyć do rodzących w sierpniu:)
Test w dniu spodziewanej @ pokazał 2 grube krechy(07.12), dzisiaj byłam na usg i niestety oprócz rozpulchnionej macicy nic więcej nie było widać:/Trochę mnie to martwi..pobrano mi krew na beta hcg i jutro wyniki ok 14. Oprócz bólu piersi, bezsenności nic mi na razie nie dolega, co też trochę mnie zastanawia.
Według niektórych kalkulatorów to początek 6tc, a wd innych 5tc. Ostatni @ miałam 08.11, według moich wyliczeń poród 15.08. Co Wy myślicie o moim usg, czy to możliwe że jeszcze nic nie widać?
pozdrawiam Was serdecznie:)

Do góry