reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

N
Anulek szkoda, że nie byłaś. Mało ćwiczyłyśmy i były też dziewczyny z passerami. Więcej gadania było o tym jak nasi faceci mają nam robić dobrze podczas tych godzin porodu;-)

Jakoś mi to przekażesz mam nadzieję;)) Mi ten pessar jakoś wpłynął na lenistwo, nic tylko bym się larwiła :-) a jaką mi to sprawia przyjemność:-)

Maggie
kciuki zaciśnięte !

Słodkich snów Drogie Panie;-)

reklama
Witam dziewczęta z rano jako 1:-)
Witam się z gorącym kakao i serkiem z ananaskiem:-)
Spaćcoś ostatnio nie mogę zasypiam przed 24 a budzę się przed 5 rano-o co chodzi?:baffled:

I ja się witam:-)
Lana to ciąża;-)
A jeżeli widzisz, że spać nie możesz i że kobiety w ciąży piszą na forum....... TO WIEDŹ, ZE COŚ SIĘ DZIEJE!

Witam
Lana ja tez tak mam często, ostatnio budze sie jak tylko moja druga polowa do pracy wstaje a wstaje cos przed 6. W dodatku nawet jak czasami sobie chce jeszcze pospac to po 5-10 min od takiego przebudzenia wlacza mi sie zassawka glodowa i nie ma ze boli nie da rady spowrotem usnąc musze wstac i zrobic sobie papu bbo nie wytrzymam, a jak juz wstane to nie wracam do wyrka, no chyba ze ok godz 12-13 jak mnie sie zachciewa drzemki

Dzień dobry dziewczynki:)

Ale się uśmiałam z Waszych psio-mężowych opowieści. Mój małżonek twierdzi,że ostatnio trochę wyluzowałam:) ale wcześniej jak miałam różne jazdy to mówił: "Koledzy mnie przed tym ostrzegali, przetrzymam to, za parę miesięcy urodzisz to podobno zajmiesz się dzieckiem i dasz mi spokój:-)" i nie wkurzaj się na takiego....

Miłego dnia:)

Witam sie i ja...
noc taka se czuje sie niewyspana czekam na bulki i robie sniadanie bo ssie mnie masakrycznie...teraz popijam herbate i oszukuje burczac brzuszek ....
Maggie maz Cie podsumowal nie ma co <hahahha>:-)
Lana, Biedroneczka tez miewam takie noce ...

Przykro mi Kobietki, że kiepsko sypiacie. Rozumiem Was bo też długo miałam ciężkie noce. Teraz natomiast od tygodnia śpię jak niemowlak, 2 pobudki na siusiu i potem od razu spanko. A wszystko dzięki zabiegowi, to wspaniałe uczucie móc zwyczajnie się położyć bez 15-minutowego poszukiwania pozycji, w której ręka boli najmniej i pobudek nocnych wywołanych tymże bólem.

Cześć ślicznotki...
a ja mogę spać i uwielbiam spać. Teraz nawet w dzień podsypiam. Budzi mnie mąż tak rano bo przesypiałam za dużo dnia i jak się budziłam byłam przespana. A dziś przywiałam się z porcelaną....Fuuuu;( Czuję się okropnie, żołądek mi szaleje- mam nadzieję, że to nie powrót ciążowych dolegliwości co się za mną do chyba 5 miesiąca ciągnęły

Witam sie z rana i ja..;) Boziu jak wy lecicie z tymi postami a ja nie umiem was nadrobic... chyba wyszłam z wprawy. ;) Przepraszam kochane ale chwilowo bede troszku zacofana w postach..;( a teraz czas na te dobre wieści..byliśmy wczoraj u Karolka... no i małymi kroczkami do przodu... mały zdjęcie płucek ma juz coraz lepsze... no i nawet podali mu bardzo małe ilości pokarmu i nie zwrócił ich..<jupi> ..a to jest najważniejsze..;) otwierał oczka ..robił słodkie minki i kazał pozdrowic wszystkie ciocie..;)

reklama
Do góry