reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dobry:)
My śpimy dniami i nocami, bez problemu, ale to tak od 2 tygodni, wcześniej 6 i na nogach...a też należę do tych co kochają spanko:)

Monilla super wiadomości, buziaki dla Karolka:)

Devi ale macie super, korzystajcie ze słonka, miłego wypoczynku:)

Monila -SUPER WIEŚCI KOCHANA!!!!!!!!!!Teraz będzie już co raz to lepiej -zobaczysz:tak:.Słodkie całusy dla Karolka!!!!!!!!!!!!!!:-)
Właśnie wyliczyłam,że za 6 tyg. będzie u mnie cesarka:-)
No tak znowu mnie ssie idę oblukać co tam w lodówce siedzi :tak:

Witam :-)
Monila super wieści! dzielny Karolek! :-)

Lana oby ten czas szybko Ci zleciał :-) a najlepiej jak by był już koniec sierpnia i wszystkie nasze maluszki na świecie! :-)

Ostatnia edycja:
A ja wstałam dziś o 10 :szok: i witam się z Wami.
Monila, super wieści, oby było ich jak najwięcej. Buziaki dla Karolka :-)
Co do syfienia przez psy, to ja też mam już dość :wściekła/y: mam boksera, który się trochę ślini, leci mu coś z pindola, a do tego teraz się leni :crazy: masakra. Chodzę tylko z miotłą, mopem i odkurzaczem na przemian, a piesek jak mnie widzi to leży i merda tym swoim kikutem. Nic to, tak jak któraś z Was pisała ( nie pamiętam która) obawiam się iż mój syn także urodzi się z sierścią na ciele :-)
U mnie fajny chłodek, choć słoneczko nieśmiało się przebija. Jadę zaraz na zakupy, muśzę kupić jakieś chusteczki w pudełku, bo nakupiłam hurtowo tych z pampersa, a one są bez pudełka i jeszcze muszę kupić jakiś koszyczek na pierdołki dla małego, no i oczywiście czereśnie :-D

Bishopka - podziel się ze mną proszę czereśniami,bo ja ich nie jadłam 7 lat :-( marzą mi się takie polskie w dużej papierowej torbie... mmmmm

reklama
Do góry