reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie78 widze ze remoncik robisz ;) u nas własnie tez trwa remoncik ... uparłam sie i remontujemy pokoik dla Karolka..

reklama
hmm Maaggie tapeta super ulozenie jej w pion lub poziom mysle wg uznania Ty mozesz ja przylozyc i zobaczyc jak bardziej bedzie Ci pasowac ja ni mam takiej mozliwosci < ja mam teraz pasy pionowe u siebie w pokoju ale nastepny uklad przy malowaniu bedzie poziomo:-)znajomi maja na calej scianie w poznio taka tapete polozona 3 sciany w jednym kolorze i wyglada to zajefajnie >dalabym ja tam gdzie bedzie stac komoda <na jej szerokosc, lub szersze niz komoda ale nie duzo, bo przy lozeczku dziecku moglo by byc za kolorowo, lub na calej scianie gdzie szafa bedzie stac w poziomie....:-)
Monila milego remonciku;-)
my juz mamy ten problem z glowy heh :-)
Ah Ci nasi mezowie jedni pomocni i domyslni drudzy mniej....

Ostatnia edycja:
maggie-ja to bym widziała tak od podłogi gdzieś tak do połowy ściany albo tak jak piszesz do 120cm.:tak:a reszta pomalowana farbą lub gładka tapeta :tak:
Monilla-wstaw też po remonciku fotkę pokoiku Karolka:tak:

Witam :-)
Oli powodzenia w przeprowadzce! Jak będziesz się pakować to może zapomnij spakować rzeczy swojego mężczyzny ;-)

Monila, maggie78 powodzenia w remoncie ! :-)
Monila ucałuj Karolka od Nas!

Ja się wczoraj wzięłam za oglądanie rzeczy do kupienia (na allegro), przeraziłam się ile tego jest...i nic nie kupiłam... ech jakoś nie mam na to głowy. Muszę od nowa sobie przypomnieć co jest potrzebne.

Co do mężów: ostatnio jechałam autobusem z mężem i córką w wózku. Wsiedliśmy, wstała kobitka i mówi do mnie proszę sobie usiąść a mój mąż na to "nie, nie trzeba" :zawstydzona/y: myślałam że go wykopie z tego autobusu.... Czasami jak coś powie to szkoda słów...!

kurcze dziewczyny - ale sie pochwalilam łóżeczkiem - sprzedawca ma zawieszone konto, nie odbiera telefonów, a list przewozowy owszem jest ale w UPS powiedzieli ze towar jest nadal u nadawcy ;( Szlag mnie trafi :( to sie nazywa okazja :( dostalismy kase na lozeczko od tesciow i ciekawe skad teraz wezmiemy na drugie:(
Dzieki - napewno dam linka jak tylko sie pojawi :)
LANA, Megmarion - tylko pozazdroscic mężów :) Moj tez bardzo opiekunczy i sie stara, ale my krótko razem a Wy juz macie wiekszy staż - to fajnie bo to znaczy ze jednak sie da :)
Maggie - super tapeta - ale ja nie pomoge bo mam sklonnosci do przesady i napewno by ci malenstwo oczoplasu dostalo:-)
Jeszcze zadzwonili z policji ze jutro mam byc na komisariacie zlozyc zeznania w sprawie matki mojej bylej wychowanki...

kochane byłam wczoraj u maluszka i lekarka mnie załamała, bo powiediała że troche mu sie pogorszyło,że jakaś infekcja czy coś. I chyba jak narazie przeniesienie małego nie wchodzi w gre. Kurde ja powiedziałam mojemu ze nas to chyba ktos przeklnął, bo nie może byc u nas dobrze. Zawsze musi byc po górke, mam poprostu dzis załamke.
A wczoraj to myślałam że dom rozniose, bo nie dość że z małym źle, teściu znowu mi wino wypił i rodzice wolą sobie zęby robic niż dać wnukowi kase. wszczególności że jak leżałam to obiecali że mi pomoga z kasa bo u nas krucho. I co i sie wypieli. Poprostu nie można na nikogo liczyć.
Jestem tak zdesperowana że jade kupić zamek i kłudke i do góry nikt mi juz nie wejdzie, bo ile mozna gadac że jak nie jego to ma nieruszac ale to jak do ściany. To mój pies jest mądrzejszy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasica kochan nie załamuj sie... bedzie dobrze bo musi byc dobrze... u nas tez jest roznie z informacjami raz sa dobre a raz gorsze...ja nauczyłam sie ze trzeba mocno wierzyc w to ze bedzie dobrze... gdybym nie wierzyla w to jzu dawno bym zwariowała..;/ja wczoraj dowiedziałam sie od lekarki ze ze stanu bardzo ciezkiego weszlismy w stan ciezki.. takze to jakis kroczek mały do przodu.. takze kochana głowka do gory nie załamuj sie bo bedzie dobrze zobaczysz nasze chłopaki sa bardzo silne i nie poddadza sie;)

reklama
kasica przykro mi,że w takich chwilach jeszcze musisz się dodatkowo denerwować.... zdrówka dla młodego zyczę!

Megmarion własnie tego się troszke obawiam, że będzie wyglądać jak lamperia. Idę na drugi wątek oglądać Twoje dzieło:)

Monila powodzenia w remoncie:)

Do góry