reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ale tu ruch od rana...
przeczytałam wszystko i juz zapomniałam co mam napisać więc jak kogoś pominę to z góry przepraszam:)

Monila super,że z Karolkiem lepiej. Potrzebujecie jeszcze dużo siły ale na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymamy wszystkie mocno kciuki:)
I miło Cię znów widzieć z nami:)

Malgoo uśmiałam się:-D Już sobie wyobrażam Ciebie drapiącą się przy jakiś chłopach na spotkaniu:)

Ewa wrzuć później linka to będziemy głosować:) A ten Twój były to tez niezły dupek...

Oli kochana Ty to masz niezły hardcore z Twoim:) Ale tak dla pocieszenia to mój wczoraj pierwszy raz pojechał ze mną na zakupy i jak pakował 3 zgrzewki wody mineralnej to stwierdził,że dobrze ,że ze mną pojechał bo to ciężkie!!!! Po 8 miesiącach chłopina oprzytomniał:-D

dominic zdrówka zyczę, może to jakaś alergia? Mnie od paru drzwi szczypią oczy i wyglądam jakbym w ogóle nie spała...

asiacur jak mogłybyśmy zapomnieć:)

Megmarion u nas dzisiaj fajnie więc odpoczywaj:)

Lana kciuki zacisniete..

a ja wczoraj znowu zaliczyłam bliski kontakt z wc:wściekła/y: coś mi się to często ostatnio zdarza:(

Dzisiaj muszę ograniczyć jedzenie bo jutro mam wizytę i ważenie:zawstydzona/y:

Kurcze nie wiem jak mam ułożyć tapetę w pokoju dziecka... Mamy tu jakiegoś dekoratora wnętrz:)?

reklama
Lana kciuki zacisniete:-)
Maggie nie jestem dekoratorem:p ale lubi kombinowac jaka masz tapete na calosc pokoju czy tylko jakis fragment???

no i zapomniałam dopisać Oli.B tego Twojego samca to bym w 4 litery tak pizn...,że by sie na drobne rozsypał taką by dostał jazde, że chodził by jak zegarek szwajcarski :wściekła/y: -sorki ponosło mnie :zawstydzona/y:,ale nie mogę zrozumieć takiego zachowania :no:,ty to masz teraz odpoczywać i pachnieć -jak mój mąż mówi :-D a nie jak wół roboczy.Kochana nie wiesz co zrobić? pościemiaj ,że coś CIĘ BOLI I BARDZOOO ŹLE SIĘ CZUJESZ i masz zalecenia od lekarza zero dźwigania-ucz go od początu bo zawsze będzie taki wygodny i wszystko będzie na Twojej głowie.Ja wiem ,że my to matki Polki i wszystko same ale bez sadyzmu ja od początku z mężem ustaliłam,że wszystkie obowiążki na połowę dzielimy i się sprawdza jesteśmy ze sobą 13 lat a po ślubie zaraz będzie 12 i nie mogę narzekać a teraz w ciąży kompletnie nic nie robię bo po
1 ciąża od początku zagrożona a po
2 mąż mi nie pozwala :tak:
Więc kochana weżsię za tego swojego paniczyka ,bo się zajeździsz:tak:

Dzięki dziewczyny, właśnie zaczęłam pakować te klamoty. Nie wiem czy zabiorę się ze wszystkim :-(

Ech, odechciało mi się tego morza :-(

Oli kochana główka do góry... będzie dobrze :tak:
ja narazie muszę załatwić parę spraw w domu... tzn rachunki i takie tam sprawy... a popołudniu do Karolka jedziemy ...

cześć :-)

witam się po deszczowej nocy, z chłodnym i świeżym powietrzem :-) ;-)

Oli.b siły do pakowania życzę...

ja miałam jechać na tydzień w poprzednim tygodniu, ale gin powiedział, ze dalsze wyjazdy odpadają :-(

poszłam dziś zrobić wczoraj zlecone badania do szpitala i niestety ich nie zrobiłam :-( coś tam zepsute mają i bardziej skomplikowanych (nie podstawowych) badań nie robią... a takie mam. uhhhh zawsze coś.

komu kawci? idę robić :-)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana:) Ruch na BB jak na Marszałkowskiej ...
Wszystko przeczytałam i nic już nie pamiętam...ooooo pamiętam żeby uściskać Karolka:-) no i o serniku coś było, ale to pewnie dlatego że to moje ulubione ciasto, a z cukrzycą ciążową to sobie nie podjem specjalnie:-(chociaż wczoraj się na mnie patrzył w sklepie i kupiłam kawałek i się okazało, że cukier po serniku w normie, ciekawe nie??

Oli teraz masz dość, a jak rano będziesz mogła zażyć spaceru po plaży to na pewno będziesz zadowolona :tak: wiem, ze musi Ci być ciężko samej ogarnąć przeprowadzkę, ale wierzę w Ciebie :)

LANA Ty nie powinnaś się wypowiadać bo ten Twój mąż to jakiś ideał i jedyny egzemplarz:)
Swoją droga to my chyba tak przyzwyczaiłyśmy swoich,że wszystko same...

sagaa dzięki:) chcę kupić taka tapetę
Tapeta winylowa na flizelinie OSLO 42530 BN INTERNATIONAL - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
Na pewno nie chcę jej ułożyć w całym pokoju bo biedne dzieciątko dostało by oczopląsu:)
Pokój mam na ok 4,5 na 3 Na. dłuższej ścianie będzie łóżeczko i komoda a na krótszej szafa.
Będę wdzięczna za sugestie:)

Megmarion dawaj ten artykuł:)

LANA Ty nie powinnaś się wypowiadać bo ten Twój mąż to jakiś ideał i jedyny egzemplarz:)
Swoją droga to my chyba tak przyzwyczaiłyśmy swoich,że wszystko same...

sagaa dzięki:) chcę kupić taka tapetę
Tapeta winylowa na flizelinie OSLO 42530 BN INTERNATIONAL - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
Na pewno nie chcę jej ułożyć w całym pokoju bo biedne dzieciątko dostało by oczopląsu:)
Pokój mam na ok 4,5 na 3 Na. dłuższej ścianie będzie łóżeczko i komoda a na krótszej szafa.
Będę wdzięczna za sugestie:)
Megmarion dawaj ten artykuł:)
MAGGIE -nie chwalmy za bardzo bo jeszcze mi się mąż zepsuje i będzie musiał iśc do naprawy :-D
Tapeta extra tak kolorowa jak tęcza :tak:naprawdę śliczna ale faktcznie na cały pokój to nie bardzo- głowa by chyba rozbolała :tak:.Jak wytapetujesz wklej fotkę efekt napewno będzie śliczny:-)

reklama
Dzięki tylko nie wiem jak to zrobić. Czy jakieś paski gdzieniegdzie od góry do dołu czy np cały pokój ale tylko od podłogi na wysokość 120cm.

Do góry