reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ale tu ruch od rana...
przeczytałam wszystko i juz zapomniałam co mam napisać więc jak kogoś pominę to z góry przepraszam:)

Monila super,że z Karolkiem lepiej. Potrzebujecie jeszcze dużo siły ale na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymamy wszystkie mocno kciuki:)
I miło Cię znów widzieć z nami:)

Malgoo uśmiałam się:-D Już sobie wyobrażam Ciebie drapiącą się przy jakiś chłopach na spotkaniu:)

Ewa wrzuć później linka to będziemy głosować:) A ten Twój były to tez niezły dupek...

Oli kochana Ty to masz niezły hardcore z Twoim:) Ale tak dla pocieszenia to mój wczoraj pierwszy raz pojechał ze mną na zakupy i jak pakował 3 zgrzewki wody mineralnej to stwierdził,że dobrze ,że ze mną pojechał bo to ciężkie!!!! Po 8 miesiącach chłopina oprzytomniał:-D

dominic zdrówka zyczę, może to jakaś alergia? Mnie od paru drzwi szczypią oczy i wyglądam jakbym w ogóle nie spała...

asiacur jak mogłybyśmy zapomnieć:)

Megmarion u nas dzisiaj fajnie więc odpoczywaj:)

Lana kciuki zacisniete..

a ja wczoraj znowu zaliczyłam bliski kontakt z wc:wściekła/y: coś mi się to często ostatnio zdarza:(

Dzisiaj muszę ograniczyć jedzenie bo jutro mam wizytę i ważenie:zawstydzona/y:

Kurcze nie wiem jak mam ułożyć tapetę w pokoju dziecka... Mamy tu jakiegoś dekoratora wnętrz:)?

reklama
Lana kciuki zacisniete:-)
Maggie nie jestem dekoratorem:p ale lubi kombinowac jaka masz tapete na calosc pokoju czy tylko jakis fragment???

no i zapomniałam dopisać Oli.B tego Twojego samca to bym w 4 litery tak pizn...,że by sie na drobne rozsypał taką by dostał jazde, że chodził by jak zegarek szwajcarski :wściekła/y: -sorki ponosło mnie :zawstydzona/y:,ale nie mogę zrozumieć takiego zachowania :no:,ty to masz teraz odpoczywać i pachnieć -jak mój mąż mówi :-D a nie jak wół roboczy.Kochana nie wiesz co zrobić? pościemiaj ,że coś CIĘ BOLI I BARDZOOO ŹLE SIĘ CZUJESZ i masz zalecenia od lekarza zero dźwigania-ucz go od początu bo zawsze będzie taki wygodny i wszystko będzie na Twojej głowie.Ja wiem ,że my to matki Polki i wszystko same ale bez sadyzmu ja od początku z mężem ustaliłam,że wszystkie obowiążki na połowę dzielimy i się sprawdza jesteśmy ze sobą 13 lat a po ślubie zaraz będzie 12 i nie mogę narzekać a teraz w ciąży kompletnie nic nie robię bo po
1 ciąża od początku zagrożona a po
2 mąż mi nie pozwala :tak:
Więc kochana weżsię za tego swojego paniczyka ,bo się zajeździsz:tak:

Dzięki dziewczyny, właśnie zaczęłam pakować te klamoty. Nie wiem czy zabiorę się ze wszystkim :-(

Ech, odechciało mi się tego morza :-(

Oli kochana główka do góry... będzie dobrze :tak:
ja narazie muszę załatwić parę spraw w domu... tzn rachunki i takie tam sprawy... a popołudniu do Karolka jedziemy ...

cześć :-)

witam się po deszczowej nocy, z chłodnym i świeżym powietrzem :-) ;-)

Oli.b siły do pakowania życzę...

ja miałam jechać na tydzień w poprzednim tygodniu, ale gin powiedział, ze dalsze wyjazdy odpadają :-(

poszłam dziś zrobić wczoraj zlecone badania do szpitala i niestety ich nie zrobiłam :-( coś tam zepsute mają i bardziej skomplikowanych (nie podstawowych) badań nie robią... a takie mam. uhhhh zawsze coś.

komu kawci? idę robić :-)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana:) Ruch na BB jak na Marszałkowskiej ...
Wszystko przeczytałam i nic już nie pamiętam...ooooo pamiętam żeby uściskać Karolka:-) no i o serniku coś było, ale to pewnie dlatego że to moje ulubione ciasto, a z cukrzycą ciążową to sobie nie podjem specjalnie:-(chociaż wczoraj się na mnie patrzył w sklepie i kupiłam kawałek i się okazało, że cukier po serniku w normie, ciekawe nie??

Oli teraz masz dość, a jak rano będziesz mogła zażyć spaceru po plaży to na pewno będziesz zadowolona :tak: wiem, ze musi Ci być ciężko samej ogarnąć przeprowadzkę, ale wierzę w Ciebie :)

LANA Ty nie powinnaś się wypowiadać bo ten Twój mąż to jakiś ideał i jedyny egzemplarz:)
Swoją droga to my chyba tak przyzwyczaiłyśmy swoich,że wszystko same...

sagaa dzięki:) chcę kupić taka tapetę
Tapeta winylowa na flizelinie OSLO 42530 BN INTERNATIONAL - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
Na pewno nie chcę jej ułożyć w całym pokoju bo biedne dzieciątko dostało by oczopląsu:)
Pokój mam na ok 4,5 na 3 Na. dłuższej ścianie będzie łóżeczko i komoda a na krótszej szafa.
Będę wdzięczna za sugestie:)

Megmarion dawaj ten artykuł:)

LANA Ty nie powinnaś się wypowiadać bo ten Twój mąż to jakiś ideał i jedyny egzemplarz:)
Swoją droga to my chyba tak przyzwyczaiłyśmy swoich,że wszystko same...

sagaa dzięki:) chcę kupić taka tapetę
Tapeta winylowa na flizelinie OSLO 42530 BN INTERNATIONAL - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
Na pewno nie chcę jej ułożyć w całym pokoju bo biedne dzieciątko dostało by oczopląsu:)
Pokój mam na ok 4,5 na 3 Na. dłuższej ścianie będzie łóżeczko i komoda a na krótszej szafa.
Będę wdzięczna za sugestie:)
Megmarion dawaj ten artykuł:)
MAGGIE -nie chwalmy za bardzo bo jeszcze mi się mąż zepsuje i będzie musiał iśc do naprawy :-D
Tapeta extra tak kolorowa jak tęcza :tak:naprawdę śliczna ale faktcznie na cały pokój to nie bardzo- głowa by chyba rozbolała :tak:.Jak wytapetujesz wklej fotkę efekt napewno będzie śliczny:-)

reklama
Dzięki tylko nie wiem jak to zrobić. Czy jakieś paski gdzieniegdzie od góry do dołu czy np cały pokój ale tylko od podłogi na wysokość 120cm.

Do góry