reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a mi się udało wcisnąć na dziś do fryzjera (jedyny wolny termin w tym tygodniu)... ledwo mnie upchała, czyżby Kraków się szykował na wakacje ;-)

reklama
Witamy się!
Mmm... takie sny miałam, szkoda tylko, że z realizacja w ciąży się nie uda... JA JUZ NIE CHCE BRZUCHA MIEC!;/ Wrr, jestem zła bo nic nie mogę robić na co mam ochotę;/
Gorąco u nas, słonko za chmurkami, ale ciężko jakoś;/
Do dupy dzień;/

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny, do Dnia Taty coraz bliżej...planujecie coś na ta okazje??

Ja nie. Dopiero w przyszłym roku:)

Widzę,że wszystkie dzisiaj mamy samopoczucie do d.... U mnie tak duszno,że zaraz zwariuję. Zwymiotowałam na dodatek całe śniadanie i poszłam spać na godzinę. A tu trzeba coś posprzątać a mnie tak wszystko ciężko zrobić. Ja już chce sierpień!!!!

Devi ja myślałam, że coś takiego symbolicznego - np na brzuchu napisane "córeczka Tatusia" i wysłać zdjęcie mmsem :-) na preznet to musi zasłuzyć za rok , musi się wykazać jako tatuś ;-)

reklama
zmienię temat, ale któraś tak ma, że puchnie jej jedna stopa? Bo mi prawa puchnie, opuchlizna nie schodzi przez noc, lewa jest ok, za to lewa ręka i noga drętwieją :-D jakaś porażka normalnie :-D

Do góry