biedroneczka1980
Fanka BB :)
Ni nie ma rejonizacji tak jak z lekarzem. Możesz wybrac polozną środowiskowa polecaną przez znajome, tak bedzie lepiej bo przynajmniej wiesz na kogo trafisz.ledwo uciekłąm właśnie przed burzą, brr....
Krawacik zdecydowanie granatowy, bardzo mi się podoba!!
Też przed nami wybór położnej, zastanawiam się jak mam sprawdzic która fajna - chyba obowiązuje rejonizacja, prawda? A w takim razie te co koleżanki mi polecały z innych rejonów miasta, chyba odpadają..
W moczu pojawiają się prawidłowo nabłonki płaskie i okrągłe, pochodzące z dróg moczowych. Je s li nie ma bakterii i licznych leukocytów, co mogloby swiadczyć np o iffekcji to niie ma sie co marfwić. A co do hemoglobiny i hematokrytu, to juz tak w ciazy wiekszośc z nas ma, duże jest zapotrzebowanie na żelazo, jest produkowana wieksza ilosć krwi i organizm nie nadaża z normalnej diety uzupelniac i stad braki i potrzeba suplementacji zelazem by sie wyniki krwi poprawilyJa właśnie poszłam odebrać wyniki krwi, faktycznie na dworze aż za gorąco! a mój jamnik tylko by siedział na kolanach! więc dodatkowo jeszcze mnie grzeje!
coś tam mi pospadało w wynikach, ale nie wiem jak to interpretować, chyba jakaś mała anemia się przyplątała, spadły mi trochę krwinki czerwone, hemoglobina i hematokryt, a w moczu mam dość liczne nabłonki płaskie? co to znaczy?? Biedroneczka napewno będziesz wiedzieć!!! mam wizytę 13 zobaczymy co tam z moją szyjką,
mi się chce cały czas spać!!! teraz też oczy mi się zamykają
ja bym chciała urodzić po 23 sierpnia żeby była 3 panna )))
Nie martw sie ja mam też termin na 22.08, choć fakt lekarz powiedzial że na cc musze zapisac sie na 39 tydzień czyki pewnie kolo 15.08Jak piszecie o rozwiązaniu w lipcu to pękam z zazdrości - czy ja jedna zostanę jak ta ciężarna słonica???termin wg OM 22.08, wprawdzie młody o 2 tyg wyprzedza swój wiek, ale przecież zawsze się mówi że ten termin z miesiączki najrealniejszy, prawda?