reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dobry:-)
Spać się nie da, obok mojego bloku budują 2 inne i hałas taki, że szok już od 6:45. Ale może w nadchodzący weekend uda mi się wreszcie przeprowadzić.

Akutan
mleko, miód, inhalacje i szybkiego powrotu do zdrówka.

reklama
Witam sie i ja :-)
Cos czujeże zaczyna mi wracac chec do spania, wczoraj drzemka popołudniowa i noc pieknie przespana :szok: o dziwo nie moglam wstac jak zadzwonil zegarek o 7. Moze wreszcie bede spala to i czas mi bedzie szybko leciał. Teraz twierdze iz zle zrobilam, ze wszystko kupilam dla malego tak wczesnie :-) chodze i to podziwiam, a przez to mi czas sie dluzy. Chociaż pewnie gdybym nie miala nic, to znajac moje szczescie cos by sie wydarzyło i albo bylby szpital, albo co innego ;-)
akutan uwazaj na siebie, bo teraz jelitówka panuje, przynajmniej u mnie w miescie.
Dominic wspolczuje, u ciebie ciągle cos sie dzieje :-)

hej dziewczynki !
aanka wszystkie tu trzymamy kciuki i jesteśmy z Wami!

dziewczynki nie chorować! za ładna pogoda na choroby :p
wczoraj dostałam smsa - koleżanka urodziła córeczkę i to w dokładnie w terminie co do dnia ! córcia duża bo 4300 g i 57 cm ale zdrowiutka ;-) Agatka będzie miała kolejną koleżankę w podobnym wieku! ehh tylko jeszcze chwila i my też będziemy tu na forum ogłaszać takie rewelacje ;-) tak wczoraj sobie pomyślałam, że już też bym chciała, żeby Agatka była po tej stronie brzuszka ;-)

Cześć dziewuszki!!!!:-)
U mnie dziś pogoda ponura:-(ale ciepełko nawet .Czeka mnie dziś spacerek do fryzjera z moją sunią ,musi iść wcześniej do fryza bo normalnie bidna się męczy w takie upałyi przy okazji będę lżejsza o trochę kasy:-(
akutan-wracaj do zdrówka maleńka:tak:
Aankaa84-trzymam kciukaski za zdrówko maluszka!!!!!!!!!!!-będzie dobrze trzeba w to wierzyć.

Ostatnia edycja:
no i ja mowie Czesc ..
Akutan mam tak samo jak Ty samopoczucie nienajepsze dzis a tu tzreba do szkoly rodzenia i w ogole a ja ani chodzzic ani siedziec ..
Bishopka zazdroszcze takiego spania ;-)
Lana udanej wizytyu fryzzjera;-)
Malgosia ja tez juz po kawce....milej pracki:-)
Agula gratuluje corci kolezance no i waga nie mala;-) tez juz bym chciala malego po 2 stronie brzuszka;-)
Dominic 3 mam kciukasy zeby przeprowadzka doszla do skutku jak najszybciej i wspolczuje wrazen jak nie woda to remont itd:p

reklama
Witam się i ja :) znaczy my :)

Pogoda okropna leje i jednocześnie słońce świeci:confused: w głowie się kotłuje od takiej pogody i do tego duchota, fuuuuuuj, taka zupa pogodowa.
Ja jeszcze dzisiaj postaram się polarwić, co by się krążek dobrze ułożył, zresztą co innego można robić w taką pogodę, jakiś seansik może?? hmmm

Do góry