reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej babolki!

SAGAA spoznione ale szczere gratki i zyczenia z okazji rocznicty!
GABICZEK TObie tez oczywiscie i p[rzypomnij mezowi i spedzcie milz wieczor!

ech upaly..ja na razie je jakos znosze ale moja corcia 3h w nocy nie spala przez ten gorac, ja czesciowo z nia tez nie...

a co do tego ze dzieci staja sie przylepami jak mama jest w ciazy, dotyczy to nie tylko chlopcow i mysle ze wlasnie to jest pierwszy objaw zazdrosci badz niepokoju zwiazanego z nadejsciem nowego czlonka rodziny, u mojej corci objawia sie to wlasnie gorszym snem (nawet jak nie ma goraca) i koniec koncow ostatnio spimy razeemmmmmmm

DOMINIC powodzenia na zdjeciu szwow!

ANULEK tez wielkie kciukasy za dzisiejszy termin o 16tej

a co do porodu lkotosowego - az mi sie niedobrze zrobilo, pamietam przy porodzie polozna mowi: chce pani zobaczyc lozysko, o jakie ladne, ja rzucilam tylko okiem bo bylam ciekawa jak wu=yglada ale dluzej...........

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Ja też jestem szczęśliwa, że jest tak ładnie na dworze :) i nawet nogi mi jeszcze nie puchną :) za to mam alergię :/ koszą te trawska i swedzą mnie oczka, ale dam rade :p

Oglądałam wczoraj też x-factor i chciałam, żeby tylko szpak nie wygrał, nie jestem konserwatywna, ale nie lubię ciot! koleś w makijażu, w obcisłych ciuszkach, ruszający bioderkami dla mnie porażka, zdziwiłam się, że nie płakał, ale w sumie tak jak piszecie i tak pewnie poradzi sobie lepiej niż Gienek, ale ja jego płyty napewno nie kupię :p śmieją się wszyscy z wokalisty tokio hotel, a niczym się nie różni od szpaka z dłuższymi paznokciami niż moje! bleee, takie jest moje zdanie :p

ja też panikuję na myśl o porodzie! i też nie wiem czy Mąż będzie :( byłam pewna, że moja Mama będzie przy mnie, ale ona powiedziała, że nie wie czy dla niej to nie będą zbyt duże emocje...się okaże... :p

25 będzie ślub Siostry Męża, pójdę w mojej długiej sukience i będę wyglądać jak słonica!:) mam jż 15 kg do przodu!szok!
ale w sumie po sobie nie widzę :p podobno poszło mi w tyłek, ale przecież trzeba mieć na czym siedzieć :p z resztą jak ujędrnie taki tyłek to napewno Mąż będzie zachwycony :p:p

Moja kuzynka jest w ciąży - chciała być i głaskała mój brzuszek,
niedawno byliśmy u takich znajomych, którzy mają 12 letniego syna i chcieliby drugiego Dzieciaczka, ale niebardzo :( powiedziałam jej, żeby pogłaskała mój brzuch! i teraz jej Mąż mówi mojemu, że jest w ciązy i tak bardzo nam dziękują hihi :)
i jeszcze się dowiedziałam, że moja koleżanka która też chciała być w ciąży też jest :) zrobiła 3 testy, na wszystkich 2 kreski, ale niedowierza dalej!:) dzisiaj zrobiła bete :) jutro wyniki, ale napewno jest :))) to głaskanie brzuszka działa :))))

a tak w ogole to u mnie tez odliczanie ostatnich dni w pracy, tak jak u Ciebie MARCELINAA niedawno...dzis ostatni poniedzialek he he...

LANA szok juz tuz tuz..
a85 fajnie ze glaskanie brzuszka tak dziala!

Ostatnia edycja:
susumali, mówisz? Bo Lila też co chwilę na mnie wisi, i od niedawna ma problem w nocy taki że się przebudza i Tomek czasem nie wystarcza i muszę iść ją pogłaskać, popatrzeć 1 minutkę i usypia ze spokojem (normalnie przesypiała całą noc bez problemu). Popołudniu też się wybudza ostatnio żebym ją wzięła i położyła się z nią na jeszcze godzinkę..
Ale będę miała sajgon z dwójką maluchów sama w domu, chyba jak urodzę to na forum wrócę po roku :-D

Witam Kobitki,

Nie bylo mnie tu kilka miesiecy ale troche sie dzialo. Kilka wizyt w szpitalu, przecudowne wakacje w polsce nad naszym slonecznym morzem a potem masa pracy w biurze, maly remoncik w domu i zakupy dla maluszka i ogolnie urwanie glowy!

Teraz trymestr ostatni i ogolne zwolnienie i zmeczenie. Planuje pracowac do 3 tygodni przed terminem (ehh, ta kasa! :-() wiec jeszcze calkowicie nie zwalniam ale czasem pracuje z domu i postaram sie tu zagladac, bo sie stesknilam za Wami.

Tak wiec witam po dlugiej przerwie i zycze milego dnia!

Witam dowcipnie.. niech ktoś już zgasi to słońce !
Loska wygrał dzięki mojemu smsowi haha jestem tego pewna :-D

też już mam wszędzie moskitiery.. no prawie- balkon został ale to czekam aż przyjdzie zamówiona.. co ja dziś będe robić? hmmm
albo sprzątne szafkę z butami i wypieprzę w końcu to i tamto.. albo Pindzi pokój odgracę..

susumali-zgadzam się w 100% z ta zazdrością u dzieci gdy mama jest z kolejnym w ciąży,moja córa mimo ,że ma 11 lat ciągle się tuli i pyta czy ją kochamy i czy jak sie młody urodzi będziemy ja nadal kochać -normalnie szok ,ciągle jej powtarzamy ,że nic się nie zmieni jeśli chodzi o uczucia i bardzo bardzo mocno ją kochamy i będziemy kochać ale jednak dziecko mimo ,że już starsze czuje się zagrożone.Najważniejsze moim zdaniem jest to aby to starsze dziecko po urodzeniu kolejnego czuło się potrzebne i uczestniczyło np. w kąpieli,przebieraniu i innych czynnościach związanych z nowym dzieckiemi i nie czuło się odsunięte na boczny tor.
Małgo000-witaj po długiej przerwie:-)
a85-hi hi ja też z rodzinką byłam za Loską chociaż ten Szpak lub Szpakowa bo do końca nie wiadomo co to jest trzeba przyznać ,że głos ma super ale nic po za tym i denerwował mnie tą swoją pewnością siebie, że na bank wygra.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry