reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Basia swietny sen ;-)

Ewelinka a to Quincy podawala Tobie swoj numer?
myslalam ze rozsylalas zainteresowanym....
kurcze albo cos nie tak z telefonem albo z Quincy, bo przeciez po tygodniu juz dawno by sie odezwala, oby zadna depresja jej nie dopadla!!!

Saguaro tez sie nie odzywa....

Miliaa od poniedzialku w klinice i tez cisza.....

Taka j spie z poduszeczka miedzy udami tylko ;-)
juz nozek nie podnosze!

To dzisiaj zaczynam przyspieszac hura hura bedzie seksik haha

Ostatnia edycja:
reklama
MadziaSek ale masz fajnie z tym sexem. Zazdroszcze:-) Napisz prosze jeszcze raz pelna nazwe leku arnika.

Kulka ja bym nie patrzyla na mlodego tylko jak twoj lekarz zalecil to dzisiaj jedz. A mlody pewnie nie umie pessaru zdjac hahaha

Taka j. a co kogo co sobie pomysla! Za to im placa. Inaczej jakbys o 3 w nocy pojechala z objawami, ktore masz 3 dni. Wtedy je popieram.

Ewelinka moze rzeczywiscie zly nr.

My tez sie nie odzywa.

kulkaprzytulka no nie a ja myślałam, że mi opowiesz jak to jest na tym ściąganiu ale nic, za 2 dni opowiesz a może lepiej jak był jakiś młody i wystraszony bo widać, że niepewny to może lepiej przy kimś konkretnym być na tym zdejmowaniu a tym bardziej rodzeniu!

Matka mi jeszcze ciśnienie podniosła, kupiłam prezent dla synka kuzynka bo kończy roczek a moja matka myślała, że to dla Kuby kupiłam i już miała pretensje, że mu prezent kupiłam, ona ma taką awersję na to dziecko, że szok. Nie mogę nic powiedzieć na temat ciąży, już widzę jak mi będzie wypominać każdą głupotę, którą mu kupię, ja pierdzielę jak się nie urodził jeszcze to za co go tak nienawidzi? :wściekła/y: Jak można być takim człowiekiem?

Doriq ta opieka pseudomedyczna mnie rozwala. Ja nie wiem czy to nam się w dupach poprzewracało i jesteśmy w Pl nadgorliwi czy to co u Was się dzieje jest serio poniżej krytyki. Nam w szkole rodzenia mówili, że do szpitala spokojnie acz niezwłocznie udać się jeśli: a) odejdą wody; b) skurcze występują co 5 minut.

Taka j. coraz bardziej doceniam mój szpital jak czytam co piszesz. Weź jedź tam do siebie i ŻĄDAJ! Masz do tego prawo, a to oni nie stosują się do nowych standardów! Ja raz pojechałam na KTG bo ruchy były ale nie tak silne od wczoraj, to mi z 10 razy położna powiedziała, że źle zrobiłam, że nie przyjechałam już wczoraj, że to nie ma na co czekać. A jak KTG i badanie ginekologiczne wyszło dobrze, to lekarz mi powiedział, że to dobrze, że dobrze, ale jak mnie coś będzie jutro niepokoić, to też mam przyjechać.

KulkaPrzytulka u Ciebie też jakaś niekompetencja:eek:. Jak lekarz na oddziale gin-poł. może się bać, że się poród zacznie:wściekła/y:. Może powinien się zastanowić czy nie zostać handlowcem albo murarzem czy coś.

A z seksem to ja też chciałabym zacząć, ale D wczoraj jakiś przygaszony był, to mu darowałam :p. No i tak mnie te kości bolą, że jak pomyślę, że mam się rozkraczyć i jeszcze coś tam wcisnąć to nie mam ochoty:-(.

Dzisiaj mnie coś hormony dopadły i humor mam taki czarnowidzący. Męczy mnie temat spływu D, że coś mu się stanie
(zalicza min jeden spływ rocznie od 23 lat!), że tam przez 1,5 dnia nie ma nigdzie zasięgu, można telefonu nie włączać w ogóle bo nie ma po co i ja się będę stresować czy wszystko ok, a nie będę miała kompletnie jak sprawdzić bo to istna dzicz jest itd. Sama zawsze latam na te spływy i świetnie się bawię, doskonale wiem jak tam jest i do wczoraj nie miałam żadnego
"ale", a dziś - masz babo placek :/

Idę namalować małej kolorowe koty na ścianie to mi się może polepszy...

3mta się laski ;)

Kapciusia już się nie będę z nimi smolić tylko będę się właśnie domagać ;)

Ciekawe co mi jutro na temat zdjęcia pessaru powiedzą, ale powiem Wam, że trochę się zdołowałam. Może rzeczywiście to za wcześnie na jego zdejmowanie? A jak Mały już się urodzi i to będzie za wcześnie? Lekarz zapytał mnie o pierwsze usg, a tam termin porodu kilka dni później..Już mętlik mam taki w głowie :-(
A już obiecałam mężowi, że niedługo będziemy mogli zacząć przyspieszać poród ;-)

Witam!!

madziasek - działaj, działaj, jutro już sierpień to się doczekałaś
:-D

basia - fajny sen ;-)

kulkaprzytulka - takie hasło na takim oddziale to jakaś pomyłka:wściekła/y: z drugiej strony dobrze, że nie on przy tym majstrował, bo kto wie jak to by się skończyło:szok:

kupciusia - fajnie, ze taki aktywny tryb życia prowadzicie - zazdroszczę!! a humor to na pewno przez hormony

Lena - ja też piję herbatkę z liści malin i biorę te kapsułki z olejkiem, ale tylko po jednej na dzień - po twoim poście, dziś wzięłam już dwie:-D

doriq - masakra co tam u Was wymyślają!! :no:

takaj - dziewczyny dobrze piszą, ty się nie przejmuj co Ci powiedzą na IP tylko jedź!! a sytuacji z m i w ogóle finansowej to współczuję :-(

ewelinka - dziwne z tym nr tel... nic nam nie pozostało, jak czekać, aż Qincy sama się odezwie:no:

A mnie wczoraj znów pogoniło. 3 razy do 10.00 byłam w wc i myślałam, że się coś rozkręci. Ale przeszło. Zaliczyłam dwa długie spacery, odwiedziny u moich rodziców, wieczorem znów coś mnie zaczęło ćmić okresowo i w nocy też. Od 2.00-4.00 ból w krzyżu i brzuch mocno twardniał, potem zasnęłam. Dziś znów wizyta w wc, ale nic mnie nie boli
eek.gif
To moja druga ciąża a czuję się jakbym miała pierwszy raz rodzić, bo przy Kamilu to mi wody odeszły - chlusnęły dosłownie, a potem nic się nie działo i wszystko sztucznie wywoływane.. eh..

Ostatnia edycja:
reklama
KulkaPrzytulka alez bym zrobila awanture w tym szpitalu i poprosila o innego lekarz ginekologa :wściekła/y:

Modlicha gratki suwaczka, juz tylko tydzien zostal ;-)
ale cos sie dzieje :tak:

Kupciusia a mowilas mezowi ze sie bedziesz martwic?

Doriq ARNICA BOIRON 1000CH :-D
dawkowanie - 3 tabletki pod jezyk w drodze do szpitala, 3 do butelki malej z dziubkiem do porodu i 3 do wody do picia na nastepny dzien;-)

Do góry