reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale fajnie że grupa się jeszcze trzyma
Miki od września w przedszkolu, walczyliśmy z kaszlem i glutami, była też angina albo szkarlatyna, do końca nie wiem która z nich bo objawy podobne. Majka też chorowala. Od września aż trzy razy zapalenie oskrzeli i dusznościami, silnymi skurczami oskrzeli i swistami . Teraz wiemy że ma astmę oskrzelowa ehhhhh
No i wirusa bostonskiego też miała

IMG_0681.JPG

Załączniki

• IMG_0681.JPG
    IMG_0681.JPG
    200 KB · Wyświetleń: 465
Żabila wszystkiego najlepszego dla Nikosia! Zdrówka i radości :) Dokładnie, leci strasznie szybko, za szybko te nasze dzieci rosną, będzie nam brakować tego jakie były małe i słodkie :)

Madziasek trochę tych chorób przeszliście ale najważniejsze, że to za Wami i obyście teraz trzymali się w zdrowiu!

Madziasek, super, że się odezwałaś! Miki jaki słodki [emoji6]
Zabiła, sto latek dla Nikosia!
Aga jak sie czujesz?
Taka j., a u was jak ze zdrowiem? [emoji6]
Ja leżę plackiem w łóżku bo złapała mnie jelitówką [emoji30] kurczę nawet w ciazy nie wymiotowałam a wczoraj masakra [emoji27]

Co robicie w święta??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basia ja tak złych świąt jeszcze nie miałam. Jesteśmy aktualnie w stanie wojny z rodzicami a mamy z nimi jeść wigilijną kolację więc średnio to widzę, w pierwszy dzień świąt jedziemy do rodziny męża a w drugi nic nie robimy, odpoczywamy. Dużo zdrówka Ci życzę, że też musiało Cię dopaść akurat teraz Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich :)

Hej dziewczyny,

Również życzę Wam Wesołych i Zdrowcych Świąt [emoji6]
Ja się czuję dobrze, W tygodniu mam znowu zbadać krew aby zobaczyć jak moja morfologia. Święta mamy z dupy Tymcio w szpitalu od czwartku ponieważ ma węzły chłonne na całym ciele powiększone.Jeden pod żuchwą ma ponad 3 cm.Najgorsze że ja mam zakaz wchodzenia do szpitala ale Tymcio jest bardzo dzielny.Dzisiaj w końcu coś nam powiedzieli ze to im wyglada na mononukleoza zakaźna. Wtorek max środa będą wyniki.Trzymajcie kciuki

24198

Wesołych Świat dziewczyny! [emoji319]
Widzę, że te święta nas nie rozpieszczają.. u mnie nadal dieta, Kuba na lekach, a teraz rozłożył się teść i kuzynka także jelitówka w całej rodzinie..

Aga, to straszne! Biedny Tymcio! I to w takim czasie [emoji27] pewnie straszcie Ci źle, że nie mozesz przy nim byc.. ale dobrze słyszeć, że Tymek jest taki dzielny!
Zdrowia dla niego ! [emoji11]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga trzymam mocno kciuki, daj znać koniecznie, mam nadzieję, że szybko Tymcio wyzdrowieje &&

Basia dużo zdrówka dla Was wszystkich. Jakieś pechowe te święta widzę.

Do góry