reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Żabila gratuluję dzidzi, cieszę się, że wszystko w porządku, że zdrowy, mam nadzieję, że spokojne będzie dziecko, czego Ci życzę. Strasznie współczuję śmierci taty, przykro mi *

reklama
Żabila GRATULUJĘ syneczka -śliczne imię :D
i współczuję straty......
Pokaż nam swego smyka !
Jak tam po świętach....ja mam dosyć tej lataniny...teraz odpoczywam na maxa....jutro też ,bo mąż w domu...
TakaJ jak tam u WAS?

Witam dziewczyny :)
Święta minęły spokojnie i moich rodziców w raz z rodzeństwem.
Żabila gratuluję dużo zdrówka dla Was :)
Pozdrawiam :)

Ja jutro do pracy. Na pewno naslucham się za to L4 przedświąteczne i będą się mści za to. Chyba dobrze, że koniec świąt a jeszcze dzisiaj mnie mąż wkurzył i ogólnie to jestem zła. Mały zostaje z moim tatą jutro i chyba ostatni raz bo widzę, że mu się to nie podoba. Na wtorek chce wykorzystać dzień opieki i nie wiem czy mi dadzą. Także u mnie smętnie.

taka j wspolczuje bardzo, u nas katary od.ponad dwoch tyg, jeden za drugim i nie woem czemu nie.przechodzi, jakas.masalra, ile mozr trwac.katar? cud ze mala jeszcze osktzeli nie zlapala, moze karmienke cycem ja troche chroni

No to u nas od dzisiejszej nocy katar...a miałam nadzieję że nie rozwinie się ...niech to szlag....
Oby na katarze się skończyło....
TakaJ sytuacja nie teges ...tulę....najgorsze od kogoś pomocy oczekiwać i słuchac za to jeszcze,jakież to wk....A Ty nie kochana nie przyjmuj -w pracy NIKOMU nie dogodzisz NIGDY !

Ewelinka katar to chyba może trwać i cały rok z tego co ja widzę bo Jakub mało kiedy nie ma kataru, serio, z 10 miesięcy w roku ma katar, ja to mam załamkę z tego powodu. Za 5 tygodni mam umówioną wizytę u laryngologa to może mi coś powie. Zdrówka!

Venicee to prawda, w pracy to możesz paść a i tak będą niezadowoleni z Ciebie, szkoda gadać. Zdrówka dla Was!

Ja dostałam to wolne na jutro. Zastanawiam się czy u małego ten katar nie ma podłoża z zatok, ja teraz też miałam katar i katar, aż mnie czoło bolało i kupiłam sobie renopuren czy coś takiego i trochę mi przeszło. Może to z zatok mu idzie.

Hej dziewczyny,
Zabila gratulacje synka!!! Najważniejsze że malutki zdrowy i Pawełek zakochany;) u nas późno zdrowie oki 3 miesiące mi chorował chodził tylko 8 dni w miesiącu do żłobka a grudzień rekord cały czas,czasami katar się pojawi ale do opanowania
Zdrówka życzę waszym maluchom
Venicee mam.pytanie doświadczona jesteś wiec pytam Tymcio juz fajnie chodzi do żłobka nie marudzi nie płacze pytałam dzisiaj przedszkolanki jak sobie daje rade to mówi mi ze jest typem.samotnika woli gdzieś z boku sam się bawić i trochę mnie to zmartwilo:/ a ja jesteśmy gdzieś ze znajomymi to się bawi z dziećmi ma kontakt wiec hmmm może tam.jest ich za dużo ,na tym etapie wiekowym to normalne?

Aga moim zadniem nie ma się czym martwić.Dzieci między 2 a 3 rż maja zbawę równoległą czyli niekoniecznie chcą się bawić z innymi tj. w grupie ,to przychodzi po 3rż...Nie martw się ! Mój syn nawet w przedszkolu często wolał byc gdzieś z boku .
Kurde u nas kaszel ;/ lecimy do lekarki dziś....

reklama
Venicee i co u lekarza się dowiedziałaś?

Aga mój w przedszkolu był też z boku, nie chciał z dziećmi, dopiero po ok. pół roku zaczął się bawić z innymi a takie maluchy to już w ogóle mi się wydaje są wyalienowane.

Do góry