reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
witam
drogi ten fotelik żabila :D niech Pawełkowi wygodnie się jeździ..
ja jakaś apatyczna jestem....spac mi sie chce i kawa mi nie smakuje wiec poratowac sie nie mogę...
Miki lata po domu jak szalony... wymiękam momentami...co do jedzenia jak czzytam co jedza wsze pociechy jestesmy w ciemnej d..e...
Mikiemu idą chyba z 3albo 4 zeby na raz...idzie oszaleć...

Czesc,

Zdecydowalam z mezem ze w niedziele jade pociagiem z malym
do mojej mamy, wiec to bedzie taka pierwsza wycieczka, bo zawsze autem jezdzilismy. Miki dzisiaj wciagnal bialej porzeczki i od kilku dni podjada malinki z krzaczkow :-)

Zabila fotelik super, tylko cena przerazajaca. To pewnie musisz brac jakies tabletki?

Venicee wytwalosci, bo kilka zebow na raz pewnie nic dobrego nie przyniesie. Miki ma apetyt?

Madzisek tak biore tabletki, chyba ze zapomne wziąć :) i tak już do końca życia pewnie będę brała :/

no cena wysoka ale to dlatego że on montowany tyłem jest, bo chcemy zeby jak najdłuzej tylem jezdził i stad ten zakup. Ale przy następnym dziecku już ten zakup nam odpadnie :D

Hejka,

Venicee mój też nie wcina tyle co tu dziewczyny piszą ;-) owoce je ale zupki je moje gotowane smakują mu więc je gotuje, czasami zje słoiczek. Dzisiaj dzień pierwszy diety.Dzisiaj idziemy na kontrole, wczoraj byłam ale lekarka miała duzo dzieci, mowiła że mnie przyjmie ale musiałabym siedzieć i czekać więc idę dziś.
Aurelia mi ostatnio opona poszła, ale na szczęście mąż tym się zajął .
U nas słońce ale jestem jakąs bez życia, była kiepska nocka co 2 h pobudki z płaczem, może mu ząb idzie sama nie wiem...
miłego dnia

to mnie Aga pocieszyłaś ze nie tylko mój Miki słabo je...
dziś deserek zjadł...mleko pije bo pije ale nie zawsze całość... raczej wiecej niz 180 rzadko sie zdarza....kupie mu maliny i zobacze czy bedzie chciał...wogóle nie chce moich zupek...słoiczki kupne tak sobie ostatnio....a nasze żarcie?no tylko 3 zęby ma wiec nie wiem co i jak gotować....
a powiedzcie mi jak zupy przyprawiacie??? bo wiadomo nie chce zeby zupy z kostką rosołową jadł...a ja tak gotuje.... co dajecie w zamian...
niby matka 3 dzieci ze mnie a taka dupa ze mnie .... ;/

Żabila a powiedz dlaczego chcecie, żeby jak najdłużej jeździł tyłem, to ma jakieś znaczenie? Bo ja nawet przyznam nie wiedziałam, że są foteliki dla takich dzieci, żeby tyłem montować :zawstydzona/y: Jak możesz to napisz o co z tym chodzi bo ciekawa jestem bardzo. Ja mam zwykły fotelik.

Aga no i jak pierwszy dzien diety? Jak kontrola u lekarza?

Venicee ja dla smaku odrobine soli, koperek, nataka pietruszki, ziola prowansalskie, lisc laurowy i ziele a i czasami troche popieprze :-)

ja nie doprawiam wcina takie jak mu ugotuje, może zaczne mu teraz coś dosypywać ;-)
Madziasek lekarka dała nowe krople do nosa bo cały czas mu siedzi ten katar wrr mam go dość 2 tyg z nim walczymy i syrop na kaszel, oskrzela ma oki i gardło krtań też więc najważniejsze. Tak dziś pierwszy dzień i myślałam że będę chodzić głodna a okazuje się że czuję się całkiem fajnie. Jutro kolejny dzien. Jestem padnięta bo młody budził się w nocy co 2 h i dzisiaj też był marudny, może mu ząb idzie hmm.Jutro przychodzi dziewczyna chętna do pracy niani zobaczymy akie będą moje odczucia.Madziasek to jak jesteś teraz w drugiej ciązy to wracasz do pracy czy siedzisz z synkiem w domu?

reklama
Aga a jakie macie teraz krople? Mam nadzieję, że te pomogą i przejdzie, katar to jest dla mnie gorsza rzecz od gardła bo na to można jeszcze psikać czy coś a na katar to mocnych nie ma, sama teraz z nim walczę to mam na świeżo niestety.

Do góry