reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

dzięki za podpowiedzi muszę coś zakupić, udało mi sie zmierzyć rtęciowym, i wyszło 37 czyli coś tam jest na rzeczy mam nadzieję że to zęby, o 15 przychodzi dziewczyna na rozmowe jako niania. U nas robi się pochmurnie. Jutro śmigam na usg nogi i wyjdzie czy będę miec usuwanego żylaka czy go wyleczą innym sposobem.

Ewelina , Jagoda jak tam Wasze prace mgr?

reklama
Aga i jak rozmowa? Ja mam taki do ucha babyono i chyba tak w miarę mierzy ale pewności nie mam bo nie sprawdzam innym.

Madziasek
images

ja tam mam gdzies juz termometry bezdotykowe czy inne cuda...dla mnie najlepszy rtęciowy...
zrobiłam dzis kalafiorową...i Miki nie chciał .... masakra z tym jedzeniem.... mam nadzieje ze to wina zębów...
noi leje ... ;/

Venicee może byc z zebów, u nas też pada, ja tez wole rteciowy tylko szkoda, ze trzeba go tak dlugo trzymac.

taka j całkiem fajna dziewczyna, młoda ale ma doświadczenie i mieszka blisko nas więc to też wygodnie, Tymciowi chyba sie spodobała, siedział u niej na kolanach usmiechał się i bawił guzikami od kurtki hehe, jeszcze za tydzien mam dzownić do takiej innej dziewczyny zobaczymy, podzowniłam do paru lasek co mi wysłaly CV ale masakr anie które przez tel było ciężko rozmawiać hehe.

Venicee też jestem za rtęciowymi, lekarka mi mówiła że one sa najlepsze, dzisiaj udało mi się zmierzyć temperature wsadziłam pod paszkę przytrzymałam rączkę i chodzilismy po mieszkaniu, tu w oknie postalismy nawet dąło rade.

u nas też leje, dzisiaj mąż ma wychodne piwkuje z kumplami, ja za tydzień ide na babskie ploty, czeka mnie prasowanie ale mam lenia, młody śpi a ja siedze w błogiej ciszy;-)

Dobry wieczór!
Madziasek - wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i "nudnej" ciąży.
Venicee - u mnie też kalafiorowa dziś była, jutro zresztą też będzie bo zostało.
Aga - ja mam bezdotykowy Medisana zakupiony w sklepie medycznym. Drugi raz bym go nie kupiła

Dobry wieczór! Mały padł o 22, zęby idą jak nic, temperatura i maksymalne rozdrażnienie ,trzy razy przebierany, bo rękaw mokry od gryzienia, a gryzaka nie chce, na szczęście zjadł dzisiaj ładnie obiadek. Dałam mu paracetamol, ale chyba nic nie dało.
aga
kciuki za usg, oby nie trzeba było operacji. Fajnie, że rozmowa udana, Kajtuś nie chce iść na rączki do obcych, musi kogoś dobrze znać, chociaż mojego teścia zna, a jakoś się go boi, mojego tatę uwielbia, hahaha.
taka j
a jak uleganie u Kubusia, bo chyba nie pisałaś kiedy ustało? U nas też było, ale przeszło koło 6 miesiąca.
moja depresja dała dziś znać o sobie, taka byłam od rana rozdrażniona tymi ząbkami Kaya, że nakrzyczałam na męża, że nic mi nie pomaga i się pobeczałam, kurde sama siebie nie poznaje czasami, tak szybkao się wściekam.. Eh, kolejne spotkanie z terapeutką dopiero w połowie lipca. Włosy mi wypadają i wcale nie jestem głodna, jem ale nie sprawia mi to przyjemności- to takie dziwne uczucie w brzuchu, nie do opisania, nigdy tak nie miałam... No to znowu się pożaliłam.
Dobrej nocy dziewczynki!

Aga najlepszy test to Tymek, jak jemu będzie odpowiadać to znaczy, że jest wszystko super, cieszę się, że trafiłaś na fajną dziewczynę bo nie tak łatwo jednak o dobrą opiekę także masz szczęście kobieto :)

My ulewanie małego w sumie chyba ustąpiło choć nie wiem czy tego w złym momencie nie powiedziałam, od ok. miesiąca nie ulał w każdym razie ale chyba zacznę mu podawać ten gastrotuss znowu bo mu furczy bardzo i już nie wiem od czego, muszę spróbować. Te złe samopoczucia, że wracają to myślę, że to normalny etap bo przecież nie ma tak, że odciąć jak nożyczkami i bach, wiem, że Ci ciężko, przykro mi bardzo z tego powodu, nie martw się, że nakrzyczałaś na męża, da sobie radę chłop bo już duży facet jest, walcz o siebie, dasz radę na pewno, trzymam kciuki!!

Czesc,

Leje i leje od wczoraj i konca nie widac, burza za burza wiec siedzimy w domu!

Aga daj znac po usg, trzymam kciuki!!!

My a moze spraw sobie jakas przyjemnosc, lody, fryzjer, ciacho hmmmm
I jedz dziewczyno bo sam patyk z Ciebie zostanie! Masz cudownego dzieciaczka wiec glowa do gory!!! Zagladaj do nas czesciej i pisz ok?

Milego dnia!!!

reklama
Witajcie,

U nas pogoda barowa leje blee.
Taka j na razie to była pierwsza rozmowa ale mam dobre odczucia hehe jeszcze mam taka jedną dziewczyne 7 lipca mamy się zobaczyć.

My Tymcio jest otwarty nie boi się ludzi, jedynie pan z warzywniaka go denerwuje heheh, jest strasznym obserwatorem i idzie do wszystkich jak juz się napatrzy ;-) My głowa do góry może ta pogoda tak wpływa na nastrój ja z mężem też dzisiaj się pokłuciłam z rana nie pierwszy i nie ostatni raz,mój mąż stara się bardzo ale też wszystko na mojej głowie jak nie napiszę na kartce nie rozrysuje to się nie kapnie ;-) tak już z nimi jest, musisz mieć siłę dla kochanego synusia.

Madziasek a my czekamy na wieści po Twojej wizycie u gin .
Wczoraj był drugi dzień na diecie i oki nie chodzę głodna i dobrze się czuję.

aaa jeszcze mam do Was pytanie, kiedy przechodzicie na mleko 3?

Ostatnia edycja:
Do góry