reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
witam wieczorkiem..

ja tez nie dostalam jeszcze pita z zusu..eh do nich to trzeba szybko zwolnienia zanosic, ale cos od nich dostac, to trzeba czekac...wrr..

kulka dobrze, ze juz w domku i ze pierwszy dzien pracy mialas taki przyjemny :) no i zdrowka, w szpitalach czesto panuja takie wirusowki :/ i sto lat!!

Gosia dzis szczepienie miala, nastepne na roczek :) wazy 7500 idealnie 50 centyl, a nie zmierzyla jej dokladnie,, bo panna wygibasy robila i raz wyszlo 68 raz 75:-D i wpisala 70.

Basia powtorze raz jeszcze, piekna sesyjke mieliscie :)

Czesc,

kawka wypita, maly spi. Dzien zaczelismy po 5tej :-D
co do zusu to pewnie pity dostaniecie na sam koniec bo im sie nie spieszy heh
my juz sie dawno rozliczylismy, na koniec stycznia maz dostal pit, rozliczylismy sie elektronicznie, odliczylismy tez krew bo maz regularnie oddaje w naszym szpitalu i dwa dni pozniej pieniazki byly juz na koncie :-D

Grinula gratki szczepienia. Pannica juz ladnie wazy :tak:

heh dziewczyny jest mi coraz ciezej, czuje ze nasze malzenstwo sie sypie....
wczoraj maz poinformowal mnie ze w maju sam leci do finlandii na komunie chrzesniaka, bedziemy sami w domku :angry:

MadziaSek...u nas dzień rozpoczęty o 6.30, kawka wypita i maly spi;-) ja od dzis zostałam sama, bo maz wyjechal w sprawach firmowych pod szczecin, nie będzie go 3 dni i 3 noce...a mój maluszek umie dokuczyć, wiec już wiem, ze będzie ciężko:-( modle się tylko o pogode, to zapakuje młodego w wozek i ucieknę!:rofl2:

co do meza...to może chwilowe...tak bywa w malzenstwach, ze raz jest lepiej raz gorzej...nie możecie usiasc i pogadać? tak najlepiej, powiedz mu co czujesz...

madzialenak....my już w spacerówce! powiem ci, ze maluszek w końcu się prostuje i chyba jest mu dobrze. klade go praktycznie w poziomie na kocyku. raz podniosłam go do siedzenia, to z zaciekawieniem ogladal wszystko co się dzieje,ale jakos boje się jeszcze go tak obciazac...wiec wlasciwie lezy:tak:

basia...ja tez nie dostałam PITu, a mamy go dostać z ZUSu? bo wlasnie nie wiedziałam czy do skarbówki isc czy czekac dalej...

mój maluch dziś konczy pol roku!!!! jestem w szoku jak ten czas szybko leci...

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Ja po śniadanku, nastawiłam pranie i zaraz będę gotować małemu zupke :-)

Miliaa tak dostaniemy pit, ja już wczoraj otrymałam więc myślę że też już na dniach dostaniecie.
trzymam kciuki aby mały tak bardzo nie dokuczał ;-) Gratulacje 6 miesięcy, strasznie ten czas szybko leci, jeszcze niedawno chodziłyśmy w dwupaku

Madziasek pogadaj z mężem, są lepsze i gorsze dni, u nas było gorzej przed ciążą a teraz jak Tymek się urodził to dużo lepiej.

Dzisiaj synek mnie zaskoczył spał całą noc już drugi raz, zasnął o 20 i pierwsze karmienie i pobudka 7:30 oby jak najwięcej takich nocek :-D

miłego dnia u nas szaro i ponuro ale na spacer wyjdziemy

miliaa gratki 6 miesięcy. Ale ten czas leci. Mój mały zaraz 7 skończy :O gdzie to przeleciało.

madziasek tulam. Trzymaj się i mam nadzieję że będzie dobrze.

aga super że mały całą noc przespał. Oby tak dalej.

U nas nocka spokojna. Pomimo katarku przespał całą noc. Od 20 do 6:45

Miliaa wolalabym 6sta niz 5ta, bo wieczorempo calym dniu poprostu padam! Gratki 6mcy!!!

Aga u mnie przed ciaza tez bylo zle ale po ciazy jest jeszcze gorzej... To taki typ ze ciezko sie z nim o pewnych sprawach gada. Nie chcialabym uslyszec ze nieobchodza go moje uczucia!

Zabila to mialas super nocke :-D

Grinula moj maz uwaza ze na kilka dni to nie ma sensu bym z malym tez leciala ale pamietam ze jego siostra strasznie napierala by przylecial sam, no ewentualnie z corka (jej chrzesniaczka) hmmmm to takie niemile, jestem jego zona ale niektorych rzeczy nie rozumiem. Mam nadzieje ze chodzi o to ze ze chcialaby z bratem w koncu pobyc sam na sam bo sie nie widuja...

dzisiaj przypomnialam sobie slowa mojej mamy sprzed jakis 3 lat, ze z jej obserwacji wynika ze maz mnie nie kocha....

reklama
Do góry