reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Maciejka - to ciężki tydzień Ci się szykuje...Ja się zastanawiam jak wytrzymam z moim diabłem cały przyszły tydzień, bo nie będzie chodził do przedszkola :-p

Marzycielka
- to nieciekawie....ja też nie lubię być sama w domu kiedy źle się czuję, a jeszcze bardziej nie lubię być w takich sytuacjach sama z Jasiem....

Loleczka - ja już zupełnie nie pamiętam ile za pieluszkę tam wychodzi i ile to jest tanio :-D Ale pamiętam, że jak kiedyś przeliczałam to wyszło taniej niż za pampersy w promocji. No i Babydream mają stałą niską cenę więc nie trzeba polować na promocje, jak za niektórymi pieluchami ;-)

Co do chorób dzieci to u nas zaczęło się w żłobku. W każdym miesiącu mały 1-2 tygodnie był chory. Jakoś koło maja przestał chorować, w przedszkolu zdarzyło mu się już tylko 2 razy ;-)

reklama
Toska nie masz za co przepraszać, ja sama taka niezdecydowana co mi jest. Raz mi słabo i boli mnie serducho, raz bolą mnie zatoki i nos.
Ogólnie czuje się już lepiej, więc jutro raczej uda mi się pojechać do rodziców

Czesc :-D
kurcze bol ucha powrocil, dobrze ze mam kropelki od laryngologa,
ale martwi mnie powiekszony wezel chlonny pod pacha...

dzisiaj za sadzenie i wysiewanie warzywek sie biore, wczoraj maz mi ogrodeczek przekopal ;-) tylko pograbic i gotowe

milego dnia dziewczynki!

Dzien dobry Ciężaróweczki!:-D
...alez u m mnie dzisiaj z rana chłodno...brrr... mam nadzieję, że sie poprawi...:tak:

niby całą noc przespałam prawie, ai tak jakas taka przymulona jestem:eek:

no nic to...trzeba się do roboty zabrac...
milego dnia!:-)

Dzieńdoberek :)
Loleczko, to życzę energii :)
Madziasek, to może idź do lekarza i daruj sobie dziś te prace ogrodowe?
Marzycielko, a Ty jesteś niskociśnieniowcem? Bo te wyniki, które podałaś mieszczą się w normie, nie martw się! A jak się czujesz dziś? Jedziesz do rodziców? PS, a serce nie boli, więc to raczej jakieś nerwobóle czy kłucia masz! Nie nartw się i nie stresuj!
Zdrówka i miłego dnia wszystkim!

Witajcie dziewczyny
Madziasek idz do laryngologa z uchem nie ma żartów, możesz spróbować też spirytus salicylowy na watkę i do ucha.
Maghdalena ja się źle wyraziłam u mnie największy problem to puls, kołatanie serducha, nic mnie nie boli na szczęście. No i wczoraj wieczorem doszedł kolejny problem smarkam krwią, czyli anemia zamiast znikać się posuwa, ogólnie jakaś masakra w tym tygodniu,
Zaraz jadę do rodziców i możecie się ze mnie śmiać, że jestem strachulec ale pierwszy raz jadę całkiem sama i mimo, że to tylko 35 km to się boję

hej dziewuszki...

miłego dzionka Wam życzę:-) i proszę Was o pomoc- chcę pomalować mieszkanko, ale totalnie nie mam pomysłu na kolor-a musimy to zrobić lada moment.. może coś doradzicie? dodam, że mieszkanie mamy małe 42m2, wiec raczej jasne kolory.. salon mamy połączony z kuchnią, kuchnia jest beżowo-ciemnobrązowa.. myślałam też o połączeniach z tapetą na jednej ścianie, jakąś taką delikatną.. please pomóżcie:-D

Dzień dobry:-)

Panowie w przedszkolu:-) ( kocham tą instytucję:-D:-D:-D)
Ale coś młodszy mi się "popsuł" do tej pory chętnie chodził, wszyscy byli w szoku, że tak bezroblemowa się zaklimatyzował a tu po 3 miesiącach zaczęły się płacze, że on nie chce iść:-( dzisiaj też zostawiłam go zapłakanego:-(
No nic, mam nadzieję, że kryzys niedługo minie.

Zaraz lecę do periodontologa na czyszczenie zęboli.
miłego dnia:-)

Ewcik ja jestem fanką białych, jasnych ścian, tym bardziej w małym mieszkaniu, jasne ściany optyczne powiększają pomieszczenie. Ostatnio przekonałam się do tapet / fototapet jako jako dodatek, w kuchni mam np. tapetę zamiast płytek. Polecam tą firmę
Tapety Zcienne, Fototapety, Naklejki na Zcian, Dekoracja Wntrz - Artofwall

Ostatnia edycja:
Witam :)

Ewcik - na pewno Dulux ma taką serię farb "Światło i przestrzeń" - jasne kolory, które teoretycznie mają powiększać pomieszczenia (moim zdaniem to taki chwyt). W Castoramie/Obi/Praktikerze itp. są katalogi to możesz coś podpatrzeć. Ale kolorki maja jasne, ciepłe....
My też własnie chcemy przemalować nasza sypialnię, ale mamy ją bardzo bardzo jasną więc będzie fiolet/jagodowy + brąz lub fiolet + biały.

Toska - może faktycznie to chwilowy kryzys i coś mu ostatnio w przedszkolu nie podpasowało. Oby szybko ten płacz minął.

MadziaSek - oby szybko ucho przestało boleć

Marzycielka - spokojnej podróży ;)

reklama
dziewczyny ja generalnie w ciąży mam tak, że dostaje zaćmienia umysłowego, jeśli chodzi o decydowanie się np. na wystrój wnętrz. Przy synku, jak byłam w ciąży, urządzaliśmy mieszkanie i teraz wygląda tak, że z chęcią bym je od nowa zrobiła hehe... a tak serio, to naprawdę liczę na wasze pomysły

Do góry