reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry :-)

Madziula27 cieszę się, że z dzidzią wszystko ok, no i że torbiel się zmniejszyła.

Ja w nocy wstaje dwa razy, więc też o wiele rzadziej.

Dzisiaj kolejny dzień sprzątania i czyszczenia, składania, miłego dnia dziewczynki

reklama
Margo25- też miałam takie bóle i to mnie strasznie niepokoiło. Powiedziałam o tym lekarzowi przebadał mnie dokładnie i powiedział, że będę miała takie odczucia i nie mam czym się martwić :)) Raz miałam tak silny ból, że potrafił obudzić mnie w nocy trwało to chwilkę i przechodziło. Myślę, że nie musisz się martwić. Kiedy masz wizytę?? Jak mi Ciebie szkoda znowu walczysz z pawiem :((((

MadziaSek- w Warszawie też się popsuła pogoda i niebo się zachmurzyło :( a wczoraj było tak cudownie. Ponoć zima od jutra :(

loleczka - ale Ci fajnie, ja też chce 4D :)) Ale w sumie czy to nie za wcześnie na takie badanie???

franekkimono - nie przepracuj się i zajrzyj czasami do nas :)

Maghdalena - na czym byłaś wczoraj w kinie??? Poleć coś fajnego :)

Zenia chyba nie. To po prostu płyn do mycia plus oliwka. Ziaja ma osobna serie dla atopikow i tam jest tez płyn do mycia, którego mozna używać dla dzieci, tylko nie wiem, czy dla noworodków tez. Ale czemu chcesz Emolium? Jak dziecko "normalne" to spokojnie mozna używać zwykłego płynu do mycia.

Margo podziwiam Cię za optymistyczne podejście do pawikow.

Lolevzka ale super, ze Dzidziora zobaczysz. Ja dopiero za tydzień idę.

Cos mi sie płaskie g... Zawiesili, wiec dopisuje jeszcze drugiego posta.

Madziula w 17 tygodniu juz płeć raczej widac. Jeszcze nie na 100% ale mozna juz powiedzieć,moze raczej dziewczynka/ raczej chłopiec. Tylko duzo od sprzętu zależy. Jak usg kiepskie, to lekarz nie zobaczy.

Kochane RATUJCIE!!! Jestem przerażona bo właśnie poszłam do toalety i na wkładce zobaczyłam strasznie dużo ciemno brązowego śluzu. Myślicie, że to coś groźnego!!! Przecież wczoraj byłam na wizycie i wszystko było ok
Może to wina tej sadystki która mnie tak brutalnie badała. Strasznie się boję :((

<p>
Loleczka przekonałaś męża czy idziesz wbrew jego woli? :-)
Oznajmiłam, że idę i spytałam czy idzie ze mną...zgodził się ;-)
Idę zapuścić pawia i zbieram się do pracy ;)
...wiem, że tobie do śmiechu nie jest...ajle zabrzmiało na prawdę zabawnie...
loleczka - ale Ci fajnie, ja też chce 4D :)) Ale w sumie czy to nie za wcześnie na takie badanie???
Ten lekarz do kt&oacute;rego idę na takie badanie zaprasza miedzy16-22 tygodniem... u mnie to będzie juz 19 tydzień, więc myślę, że w sam raz... a do tego jak dzieć się nie ustawi i badanie nie wyjdzie to nie płacę ;-D także jak dla mnie super!</p>
<p>
Madziula, super, że z dzidzią oki! To najważniejsze :-) A co delikatności przy badaniu to wsp&oacute;łczuję...widać trafiłaś na jaką wredotę...</p>

Ostatnia edycja:
<p>
Madziula, pewnie to tylko po tym intensywnym badaniu tak się zrobiło... nie panikuj, ale jesli chcesz się uspokoić to dzwon do gina...pewnie to samo Ci powie...</p>

Ostatnia edycja:
reklama
Cwietka, Loleczka - miałyście rację !!! To po tym sadystycznym badaniu, dzwoniłam do mojego doktorka i powiedział, że szyjka macicy jest w ciąży bardzo rozpulchniona i po tak "delikatnym badaniu" mogę plamić. Zalecił spędzenie kilka dni w łóżku - a tak się cieszyłam, że w końcu mogę normalnie funkcjonować :( Od grudnia ciągle w domu w pozycji leżącej - ja to mam pecha, ale cieszę się że to nic groźnego.

Do góry