reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć Wam :-)

Przyłączam się do grona piżamowego :-D Właśnie kończę jeść śniadanie :) A w ogóle, to w Warszawie wiosna :szok: + 5 stopni i nawet jakieś słońce zaczyna się przebijać :-)

Tak, jak pisałam, kilka badań jest droższych (ja za te pierwsze też zapłaciłam kupę kasy) ale większość jednak nie kosztuje dużo ;)

Loleczka - zawsze możesz spróbować zareklamować buty, najwyżej Ci odmówią ;-)

Cześc Dziewczyny,

Witam ciepło nowe forumowiczki :)

Ja dziś ambitnie zaczęłam od angielskiego w pracy. Jutro urlop i piatek wyjazdowy dzień służbowy. Weekend (albo sama sobota) szykuje się u teściów.

Miłego dnia girls!

Hejka!
Człowiek rano wstaje, a tu już 2 strony do nadrobienia :-D

Toja też jeszcze w piżamie i szlafroku. No i ciągle słabuję. Niby przeziębienie powoli odpuszcza - nos już odetkany, kaszel znośny, ale nie mam na nic sił :baffled: Wstawiłam pranie i musiałam chwilę poleżeć, bo mi się w głowie kręciło. Wrzuciłam talerze do zmywarki - znów na kanapę. Teraz zbieram siły na prysznic, bo to przecież gigantyczny wysiłek :baffled:

Kasiarj - też mam to szczęście, że Małżon odwozi Maliznę do żłobka. Jak za bardzo sie rano nie kłócą (np. o to, którą bluzeczkę założyć :baffled:), to sobie śpię spokojnie do powrotu męża.

Loleczka- ja bym reklamowała. Tylko fakt, że mogą nie chcieć naprawiać i wtedy Ci kasę oddadzą albo nowe buty. Ja tak mam z butami z CCC (dlatego uwielbiam tam kupować ;-) ) - na początku sezonu kupuję buty, a pod koniec oddaję do reklamacji, bo coś się tam złamie, przerwie, ukruszy. Tylko ja zawsze proszę o zwrot pieniędzy.

Maghhalena - mmmm.... serek kozi.... to się rozmarzyłam. Ale wiem, że w lodówce takiego nie znajdę :-( Nawet mieliśmy z mężem plan hodowania na balkonie stada kóz, żeby mieć zawsze dostawy świeżego mleka i sera, ale się rozmyśliliśmy ;-)

Loleczka reklamuj koniecznie. faktycznie różne są te firmy "butowe" ale jak najbardziej to jakaś wada. A nawet jak ty złamałaś to znaczy, że było źle zrobione i tyle. Cwietka i Maghdalena mój mąż owszem jest kochany bo jest mój...ALE niestety nie odwozi za często tych dzieci jednam no i ja zawsze musze wstać bo on się grzebie gorzej niż baba (!) i zawsze muszę mu pomóc i przypomnieć o wszystkim:tak:

Huh !
Ale wam dobrze z tą pizamą hehe
Ja już od 6 nie śpię.
Małego musiałam zawieść do przedszkola i teraz jestem padnieta. Spać mi się chcę niemiłosiernie.. a pranie sprzątanie i gotowanie czeka mm :-(

no niestety moje marzenia o córeczce się nie spełniły - jest chłopak.
ja wstałam o 6.00 bo do lekarza jechałam i dopiero śniadanie jem ;) ale za to cieplutkie świeże bułeczki mam :)

edit: mam łożysko na przedniej ścianie i czuje ruchy. Dzidziol ma mało miejsca, a fika chce fikać jak szalony.

Ostatnia edycja:
witam się i ja:-D

co prawda już nie w piżamie ale za to z łóżka:-D

loleczka- zgadzam się z resztą:tak:
cwietka- dobrze że jest lepiej!! to co ugotujesz?:-p
maciejkaa, kasiarj- ale za to jaki spokój w domu...:-D

reklama
dzieki dziewczyny! zqareklamuje, bo faktycznie nie mam nic do stracenia...a buty kupione w ccc niecaly rok temu:tak:

maciejka, super z tymi ruchami:-)

Do góry