reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

I dzień dobry wszystkim:-) dziś mój mąż odprowadził maluszki do przedszkola a ja mam leniwy poranek w szlafroczku:-D

reklama
czesc witam po długiej przerwie:) w koncu ustabilizowałam zaległosci w swojej pracy i moge oddac sie delektowaniem tym że czekam na dzidzie:0

dzień dobry :-)

ja dziś też mam dzień lenia, planuje dalej leczyć przeziębienie i leżakować w łóżku, śmiesznie to wygląda ja w piżamce w łóżku a obok na kocyku kot cały rozanielony.
Wczoraj poszalałam i kupiłam sobie tuniki i legginsy i już nie mogę się doczekać.

Hej :*

Dziś poczułam dzidzie jak tylko otworzyłam oczy hihi

Mały w przedszkolu.

Jestem już po śniadaniu-bułeczki z żółtym serem i papryka :-)

Loleczka ranny ptaszku :-)
Praca wymusza ranne wstawanie bo normalnie to ja śpioch straszny jestem:zawstydzona/y:

Co doszycia na maszynie to moze i bym sie jeszcze mogla przekonac i nauczyc...ale na drutach próbowalam dziergać, ale ściegi zawsze za ciasno robiłam:-D

a tak z innej beczki...zastanawiam się czy reklamowac buty...ostatnio robilam porządki i znalazłam paragon, więc postanowiłam nie naprawiać butów na swój koszt tylko własnie zareklamować...tylko czy to podlega reklamacji?? Chwieje mi się obcas jak chodzę i moja mam twierdzi, ze to zlamana stalka w bucie łacząca obcas z reszta buta... tego oczywiscie nie widać... i szukałam w necie czy to podlega reklamacji ale niczego nie znalazłam...a zalezy mi na naprawie butów...hmmm... miała któraś tak?

Dzień dobry. Mam dziś hedejk wredny :( obudziłam się o 4 na siusiu i tak mnie głowa bolała, że zasnęłam dopiero około 6:30 i pospałam do 9, ale na ból nie pomogło, nadal jakaś dziwna ta głowa :(

Maciejkaa, gratuluję ruchów :)

Kasiarj, kochanego masz małża :) mi się dzisiaj śniło nad ranem, bo już byłam mocno głodna, że mi mój małż wyżarł mój ukochany serek kozi :) ale oczywiście tego nie zrobił, serek na mnie czekał w całości :)

IzaV, jeśli tylko będę potrafiła coś podpowiedzieć przy Tadzikowym kocyku, to zrobię to z przyjemnością, chociaż nigdy jeszcze kocyka nie robiłam :)

No to miłego dzionka, Dziewczynki!

reklama
Loleczka, co Ci szkodzi, reklamuj, a może akurat uwzględnią :) a z jakiej firmy buty? Bo mam rożne doświadczenia z różnymi firmami i reklamacjami, może coś podpowiem :)

Do góry