reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Agata_K, IzaVarsovie - Rozumiem, że mgd nie chodziło o mnie, ale być może jest więcej takich jak ja, które czytają, ale nie mają czasu w ciągu dnia się poudzielać za mocno :-) Więc po co redukować w ogóle?

Przełożyłam swoje genetyczne na czwartek (liczę na rozwiązanie zagadki odnośnie płci), to już pojutrze!!! Za tydzień planuję wyjazd na 5 dni do rodzinki i już wiem, że po takiej przerwie Was na pewno nie nadrobię :-( Będę musiała poprosić o jakieś streszczenie wydarzeń, oby samych pozytywnych :-)

Agata współczuje bólu miednicy wiem co czujesz,u mnie zaczyna sie biodro odzywać,wczoraj pierwszy raz mnie przewróciło przy wstawaniu z łóżka,dziś znów się powtórzyło i przypomniało mi się wstawanie na klęczkach :no:
Miałam Was spytać dziewczyny czy swędzi Was skóra na brzuchu?Bo mnie od wczoraj swędzi

Już myślałam że tylko mnie chyba nam się brzuszki powiększają :tak:Iza a ta aplikacja na jakim systemie to sobie ściągne?
Kurcze patrze na Wasze suwaczki i tak sobie myślę że chyba ostatnia będe rodzić hehe dopiero 9 tydzień a Wy już wchodzicie w 2 trymestr

Jol jol :)

mgd chodzilo o panie ktore napisaly posta "czesc jestem w ciazy" i slad po nich zaginal...
moznaby priva im wyslac...

aplikacje mam na iphonie. Dziala wysmienicie :)
na androida chyba tyz mozna

IzaV - jak swędzi to sie smaruj :-) Znaczy się skóra się rozciąga.

Mgd - ja jestem też za porządkami, ale może za czas jakiś. I rzeczywiście lepiej najpierw priva wysłać z pytaniem.

Lecę do wyrka. Mam nadzieję, że szybko zasnę mimo bólu głowy. Mam dość tego smarkania i kaszlu!

reklama
Do góry