reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Basia zdrówka dla Kuby!! Dasz mu coś czy do lekarza się od razu wybierasz?

Venicee we Wiedniu? Ale super! To co ty tutaj robisz, nie myślałaś kiedyś, żeby wyemigrować?

reklama
Basia zdrówka dla Kuby i tak się chłopak trzymał, pamiętam jak Tymek pierwsze miesiące to były masakryczne.
Wiedeń cudowny, uwielbiam.
Dzisiaj puściłam Tymka do przedszkola i zamiast odpoczywać jeździłam na mopie [emoji6]

hehe pod warunkiem że Tymek będzie w przedszkolu, jak siedzimy w domu cały czas chce żebym z nim się bawiła.
U Tymka w grupie dziewczynka dostała krztusca, rodzice myśleli ze to alergia tak kaszlala

Taka j., na razie daje syrop na kaszel herbapect, spray na ból gardła i ibum na gorączkę, a i inhalacje mu zrobiłam.. jak by sie pogorszyło to pojadę gdzieś w weekend z nim, ale mam nadzieje, ze może mu przejdzie..
Aga, zamiast odpoczywać to ty sprzątasz ! Córka mojej koleżanki z pracy tez przeszła w maju krztusiec a lekarze tez nie umieli zdiagnozować dopiero w sanatorium wybadali.. ale to ponoć przeraźliwy jest kaszel..

Aga znam to, też mnie moje dziecko aktywizuje jak umie :) Oby Tymek był zdrowy jak najwięcej.
Kurcze krztusiec to już taka choroba, że nawet nie myślę, że może jeszcze kogoś dotknąć, tzn. do niedawna bo coraz częściej się spotykam, że ktoś to ma.

Basia to sporo dajesz, powinno być lepiej, w ogóle z jakiegoś powodu dzieci często na weekend chorują.

My dzisiaj idziemy na imprezę i Jakuba pewnie będzie chciał biegać po dworze i sobie tego za bardzo nie wyobrażam, to jest knajpa z takim ogródkiem i teściowa się cieszy jak on sobie będzie biegać a jakoś nie pomyśli, że potem zaraz chory będzie :/

Córka koleżanki miała krztuśca mimo szczepienia..
Taka j., tak! Jak na złość w weekend.. ja byłam wczoraj umówiona z siostra i musiałam odwołać.. chyba potrzymam Kubę dłużej w domu i niech się dokuruje bo tak to co dwa dni będzie powtórka z rozrywki..

Basia no to wtedy choroba murowana, tym bardziej, że Jakub już teraz trochę kaszle więc dużo nie trzeba. Chciałam go zostawić z rodzicami ale nie, nie wolno, musi przyjechać bo to najważniejszy gość wielce, takie pierdu pierdu a potem każdy postoi przy nim minutę a potem oleje a ja raz, że mam po zabawie a dwa, że na następny dzień chorobę.

reklama
Wiem jak to jest bo jak ja Kubę kiedyś nie wzięłam na rodzinna imprezę to był foch ze czemu go nie ma, a tak to tak jak mówisz potem nic z tej imprezy nie mamy..
M kupił lizaki na ból gardła z natursept, miała któraś z was? Ciekawe czy cos pomagają..

Do góry