reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Venicee życzę dużo sił i wytrwałości, tak jak Basia pisała ja z jednym mam czasami dość wiec dla Ciebie Nobel kochana , mamy prawo mieć chwile słabości i gorsze dni. Trzymam mocno kciuki.
Basia zostaw te testy i termometr to rozkaz [emoji6] może masz możliwość zostawić Jakuba na jedną nockę u dziadków i ucieknijcie gdzieś z mężem.
My teraz byliśmy 4 dni sami ,kolejny takim wypadku dopiero jak maluszek podrosnie i jak babcia podejmie się wyzwania zostania z dwójką , mam kochana teściowa i dzięki niej możemy sobie pozwolić na wypad, pierwszy mieliśmy w kwietniu na tydzień w Chorwacji i pierwszy raz Tymek został u dziadkow na tak długo.

reklama
Venicee a na długo chcesz do mamy wyjechać?

Aga fajnie macie, że możecie z kimś dziecko zostawić, ja teraz nawet myśleć o tym nie mogę, wszędzie z dziećmi i tak będzie jeszcze kilkanaście lat zanim Jakub zacznie sam wakacje spędzać a jakiś wypad we dwoje to liczę, że za jakieś 5 lat nam się uda.

Aga, już olałam sprawę bo M nie chce współpracować w tym miesiącu... byliśmy w piątek w kinie, a Kuba spał u mojej mamy także tylko wtedy były przytulanki - 12dc a to za wcześnie raczej.. Super, ze tak wyjeżdżacie [emoji3] ja Kube na dłużej niż jedna noc nie zostawiałam jeszcze

taka j., to szkoda, ze nie masz komu dzieci podrzucić.. ja zostawiam tak raz w miesiącu u mojej mamy bo teściowa zajmuje sie nim cały tydzień wiec weekendy ma dla siebie [emoji12]

Basia to tez masz super ze możesz Kubę zostawić nawet na jedną noc esktra, a co do dni cyklu to tak nie patrz bo nigdy nic nie wiadomo , z Tymkiem owulacja miałam zaraz przed okresem bardzo późno a teraz przy drugiej ciazy totalnie dałam na luz aż mnie zaskoczyło ze tak szybko a przy Tymku za bardzo chciałam.
Zdrowe są Wasze chłopaki chodzą do przedszkola? my siedzimy w domu ale już jutro puszczam Tymka chociaż na chwilę bo juz wariujemy.

Mój poszedł po chorobie wczoraj do przedszkola i znowu czasem mi zakaszle także szybko poszło.
No niestety nie mam z kim zostawić i muszę czekać aż Jakub będzie taki w miarę duży i nie aż tak absorbujący to może gdzieś pójdziemy.

Basia a tam...owu cię może zaskoczyć....jesli sex w 12dc ...a owu przyjdzie do 2 dni ehh kochana kobitka bedzie jak ta lala :D czego życzę !
Ja się odstresiłam odrobinę ...w Grycanie byliśmy bo mąż musiał mieć nową płytę Kultu ...
Ta jesień jest okropna !!!!!!!!! deszcz i zimno....ja marzę już o ciepłej wiośnie hahahhah
Taka J no chciałabym ma 1 mc...zobaczymy. Najpierw dowody musimy zrobić....
aaa Maryś moje dziecię dziś skończyło 4,5 mca....ależ kurde czas zapyla !

Venicee to już pannica się robi, ani się obejrzysz jak będzie chłopaków bajerować; -) A gdzie twoja mama mieszka?

reklama
Venicee, o to fajną wycieczkę możesz do mamy sobie zrobić [emoji3]
Ja za szybko się pochwaliła, że Kuba zdrowy bo właśnie dostał gorączki i kaszle strasznie eh... nie ma lekko..

Do góry