reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Ewelinka on w ogóle nie chce inaczej niż w pampka, próbowaliśmy na różne sposoby ale zaparł się i koniec, ja tego nie rozumiem bo przecież to okropność tak pod siebie ale zrozum tu dzieci. A starszy to w ogóle dzikuś Ci powiem, nawet nie rozbierze spodni przed nim, taki chyba wstydliwy wiek, może świadomość tego, że jest chłopakiem, że siusiak itd. Tak mi się wydaje.

reklama
Venicee fajne to nawet ale cena z kosmosu! Ja chyba poczekam do lipca, to w końcu już "tylko" 5,5 miesiąca :-)

Hej Dziewczyny,

Basia fajnie że się odezwałaś, u nas leci Tymcio chodzi do żłobka odpukać od grudnia nie choruje , mały katarek od czasu do czasu i tyle bo pierwsze 3 miesiące były tragiczne. U nas też jest smok i butelka do spania i nad ranem, próbuje oduczyć ale kiepsko mi to idzie, najlepsze ze w żłobku nie używa smoka do spania a w domu jest awantura...Pieluchy tez tylko na noc, ostatnio zapomniałam założyć i przespał cała nockę bez siku. Mówi duzo po swojemu i pojedyncze słowa coraz więcej , ale w żłobku mało mówi TAK i NIE:) jest nieśmiały w większej grupie ale panie go chwalą że jest grzeczny. a Jak Kubisia alergia??dalej nie może jeść wszystkiego?

Venicee co tam u WAs słychać jak się czujecie?
taka j zdrowi jesteście? co do pieluch to u nas udało sie w wakacje myślę że to najlepszy moment , najłatwiej.

Aga no to super, że grzeczny, możesz być dumna :) Z tymi chorobami, a raczej z ich brakiem to trochę zazdroszczę, u nas niestety jedna za drugą i teraz mamy katar od 2-3 dni i chyba skończy się chorobą, niedawno przeszliśmy ospę ale poronną więc zaledwie ok. 10 krostek mu wyszło i szybko zeszło. Z tymi pampkami to też zazdroszczę, na pewno lato jest najlepszym momentem, planuję to wykorzystać, mam urlop to 2 tygodnie może uda mi się go jakoś oduczyć.

A ja się dziewczyny pochwale ze u nas juz prawie tydzień bez smoczka [emoji3] Kuba oddał pani w sklepie za 3 autka [emoji12] dwa dni co chwile się upominał śle mu tłumaczyłam ze przecież oddał pani, a teraz juz w ogóle o niego nie pyta [emoji3] Zapisujecie maluchy do przedszkola? U nas przez ta nowa ustawę będzie tragedia.. Praktycznie nie ma miejsc dla 3 latków..

Basia chyba tez spróbuję go przekupić ;) tak chce zapisać ale żeby mieć czyste sumienie bo i tak się nie dostanie przez nasz kochany nowy rzad

reklama
Ja też na pewno będę zapisywać ale boję się, że nie będzie miejsc właśnie, w poniedziałek chcę iść się zapytać oficjalnie panią dyrektor w naszym mieście jak ona to przewiduje bo chyba musi mieć już jakiś obraz skoro za 1,5 miesiąca ma się niby nabór rozpocząć.

Do góry