reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

mojemu brakuje tylko dolnych 5 reszte juz ma. A gorne 5 to zauwazylam ze mu wyszly bo zaczol sie budzic w nocy i wedrowac do nas. no i z samego rana gile straszne a w ciagu dnia sucho.

reklama
U nas jest dolna lewa piątka a wychodzi dolna prawa i górna lewa ale i tak mamy czerwone gardło i antybiotyk.

witam
no to faktycznie TakaJ chorobowo....Miki po przeziębieniu nadal odkaszluje,widzę że ma zielone gluty...Odkurzaczem jedziemy sprawę ...do tego inh . z mucosolvanu...
Teraz jestem na L4.....
U nas już 5 wyszły obydwie-stąd te katary,przeziębienia...

Venicee tak to wygląda, u nas to samo, aż się boję bo okres chorobowy się dopiero rozpoczął a gdzie tam koniec :( Zdrówka dla Mikiego!

Tak miałam nadzieję, że będzie lepiej i nie wiem czy słusznie, od czwartku wieczora podajemy antybiotyk i liczyłam, że dzisiaj będzie już lepiej a tu się okazało, że w nocy Jakub miał gorączkę 38 stopni, jako, że to noc to dałam mu ibufen ale teraz ma już 37,8. No nie rozumiem bo przecież bierze antybiotyk już wziął 4 dawki to powinno być coraz lepiej a nie coraz gorzej, lekko się załamałam.

Ostatnia edycja:
Spokojnie może trzeba więcej dawek żeby było ok....choć ja bym pojechała do lekarza po 2 -jeśli poprawy nie będzie .U nas tak kiedyś było ,była konieczna zmiana leku.Wtedy po 2 dawkach od razu była poprawa ....
Leje....smętnie jest ...Miki wyjący...
Wciął mi dziś ze 4 placki ziemniaczane :p

Venicee teraz już nie mam gdzie jechać bo niedziela a na IP wolę nie bo u nas od razu przyjmują wszystko co przychodzi a nie wiem czy aż taka potrzeba jest. Miałam we wtorek iść do kontroli ale jak tak dalej będzie to pójdę po prostu w poniedziałek. Niestety nie chce w ogóle pić, dzisiaj chyba z 300ml wypił także tyle co nic. Przy chorobie to powinien tym bardziej dużo pić.

Coś nam forum pada :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry