reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Venicee może ten żłobek mu w tym pomoże, tam chyba dzieci są samodzielniejsze, tak mi się wydaje, pochodzi i sam zobaczy, że dzieci różne rzeczy robią same i też zacznie.

reklama
Jejuuu czemu tu tak pustką wieje?
Dziś leje i leje przez cały czas....właśnie się dowiedziałam że nici z moich 26 dni urlopu...kutwaaa doła chytam. Żałuję że wróciłam teraz do pracy,mogłam poczekać kurde...Mikiego na silę wlec tam nie chce....
Co tam u was kochane?

a to my

Załączniki

• 1445108348675.jpg
    1445108348675.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 1445108396525.jpg
    1445108396525.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 47
Ewelinka ślicznie wyglądacie, na szczęśliwych :) To chyba taki okres teraz z tym biciem, buntowaniem się itd. bo każdy kto ma dziecko między 2 a 3 rokiem życia mi to mówi.

Venicee a dlaczego masz nie mieć urlopu? Kiedyś chyba pisałaś, że w razie czego możesz iść na wychowawczy, dalej tak jest?

hej
nie mam czasu na net wogóle ;/ nie ma człowiek czasu odstresowac się...
Miki nie chodzi ze mną...a to miał po szczepieniu wysoką gorączkę i mega obrzęk nóżki,potem przeziębienie -no bo zęby idą .... ehhh Ja ledwo żyję .O 20 padam w wyrko. Nie wiem ile tak pociągnę -ale muszę do początku stycznia,a potem się zobaczy co i jak.
Ewelinka wow ale pociechy rosną jak na drożdzach !
TakaJ co tam u WAS?

Venicee do końca roku już niedaleko, dasz radę. A teraz Miki zdrowy już? Moje dzieci chore od zeszłej środy, już jako tako i w środę mają iść już do żłobka i szkoły ale nie są super wyleczeni więc nie wiem jak to będzie.

reklama
Venicee najpierw mały się rozchorował, miał taki krtaniowy kaszel a potem zaraził brata tylko, że starszy synek konkretnie się rozchorował i poza inhalacjami jak mały dostał też antybiotyk i szybko wyzdrowiał a Jakub to nie umie dojść do siebie, niby wiele mu nie ma ale jednak zdrowy nie jest, ma lekki katar, trochę ropny a trochę już taka woda i kaszle co pani doktor zdiagnozowała, że to od tego kataru (zakaszlał przy niej). Ciężko mi zajrzeć mu do buzi ale chyba, ale to chyba rośnie mu dolna prawa piątka ale pewna nie jestem. Nie wiem czy to mogłoby mieć znaczenie nawet. No i tyle. Dzisiaj dzieci siedzą w domu jeszcze, jeśli jutro teściowa będzie na siłach to też będą w domu a od środy chciałam posłać ale nie wiem jak to będzie.

Do góry