reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam i ja również
Bardzo długo się nie odzywałam ale od czasu do czasu Was podczytuje, brak czasu niestety tak jak i u Was.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki,
Zdjęcia dzieci super, same pięknoty z sierpniowych dzieci :tak:
Jagoda, Madziasek powiedźcie jak to jest mieć 2 dzieci tak małych? Ja jestem przerażona jak dam radę :szok: Dzisiaj idę do lekarza, cc albo 27 albo 30.03.

reklama
Venicee dużo zdrówka, zwłaszcza dla dzieciaków. Ja też muszę kupić ale tak czekam na cieplejsze dni, jakie butki kupiłaś? A może się uda zrealizować marzenie o domku, ja nie sądziłam, że będę w domu mieszkać a jednak, tylko teraz widzę, że powinno się tylko samemu a nie z rodzicami.

Jagoda słodkie dzieciaczki, Milenka zakochana w braciszku ale widzę, że z wzajemnością :) Super, że zdrowie Wam dopisuje, to najważniejsze w takim czasie.

Madzialenak dobrze zrozumiałam, być może jutro będziesz miała cc? Trzymam kciuki, zapewne trzeba się dobrze zorganizować z dwójką takich małych dzieci ale zapewne dasz radę, nie martw się. Odchowasz i spokój a dzieci związane ze sobą będą z taką małą różnicą.

Witajcie,

Venicee własnie nasza zaległa kawka, ja teraz chodzę do pracy więc trochę gorzej z czasem ale to wszystko jest do zorganizowania :-)
Jagodaa, gratulacje takich słodkich dzieciaków a synuś rośnie jak na drożdżach.
Madzialenek gratulacje i trzymam kciuki za Was i czekamy na wieści.
Zabila mój też uwielbia bajkami i Baby Tv jest jego ulubionym kanałem :-) powodzenia w staraniach, mój M tez ostatnio cos wspomina ze trzeba zabrac sie do roboty ehh jakoś mnie to przeraża chce dwójkę dzieci ale jeszcze chwilkę chce odsapnąć a z jednej strony nie chce dużej różnicy wieku.

Szczepienie jednak przełożone , mamy za miesiąc ehh może nam się uda w końcu zaszczepić.
Dzisiaj mama ma wychodne, mamy imprezę branżowa w Chorzowie, wszystko fajnie ale jak sobie pomyśle o jutrzejszym poranku to już mi gorzej hehe
Basia co u Was , co tak milczysz ;-)
miłego dnia

Aga no to trochę mała różnica wieku ale pewnie dałabyś radę, no bo jak inaczej :) Według mnie taka najlepsza pora na dziecko jest, żeby różnica była tak 3-4 lata między dziećmi bo nie jest duża różnica a jednak pierwsze dziecko jest już takie bardziej samodzielne. Choć to moje zdanie tylko. Baw się dobrze na imprezie dzisiaj, może akurat nie odczujesz jutro tego bolączek ;)

Hej dziewczyny ! :)
Trochę zaniedbalam forum, przepraszam ;-). U nas jeżeli chodzi o zdrowie to odpukać jest ok. Kuba nadal budzi sie w nocy na mleko i o 6 juz jest wyspany eh.. Jeżeli chodzi o jedzenie to nie mogę narzekać bo Kuba to taki mały odkurzacz :p Zazdroszczę wam nocnikowania.. U nas nadal zerowe postępy :(. Piszecie też o bajeczkach to u nas króluje myszka miki i wszystko co z nią związane :)
Taka J., nam ostatnio też lekarka zwróciła uwagę, żeby mocniej odciągać bo z jednej strony nie do końca ta skorka sie odkleila także musimy działać i obserwować.. A wy juz nie dacie rady z tym sami jeszcze cos zrobił? Zostaje juz tylko szpital?

Madzialenak, gratuluje jeszcze raz zdrowej i dużej córeczki Adeli ! :)

Jagoda, śliczne masz dzieci ! :)

Grinula, zazdroszczę, ze Gosia juz tyle mówi, mój bardzo słabo.. No i piękna z niej panienka ! :)

Aga, ja też z jednej strony bym juz chciała kolejne dziecko, a z drugiej wolałabym żeby Kuba był bardziej samodzielny.. Chyba jeszcze rok poczekam :p oo w Chorzowie Jestes to blisko mnie :)

Basia fajnie, że jesteście zdrowi, teraz to bardzo ważne i cenne przy tej dziwnej pogodzie, zmiennej. Z tym wstawaniem w nocy to witaj w klubie, tylko mój od dawna nie chce pić mleka już i nie wiem po co on się w ogóle budzi. Z siusiakiem sami nie damy rady ale ja lekarkę zrozumiałam tak, że to nie będzie zabieg w szpitalu jakiś tylko w przychodni pani chirurg mu to zrobi, ale to się dowiem za 4 dni wszystkiego.

witam
czasu brak na net najbardziej....Miki to mały wulkan energii i zjadacz też mojej przy okazji....
TakaJ - trzymam kciuki żeby było jak sie najmniej boleśnie !!!! z męskimi sprawami...
co do butów w Bartku kupiliśmy...
a co do pyt. o pufę-u nas strzał w 10!!! mały tv na niej ogląda -u nas też Myszka Miki na topie ale i Piraci z Nibylandii-zresztą bajki z tv4 :p
Jagoda śliczną masz parkę-syn jaki poważny na zdj :D
MadzialenaK pewno już po cc :d tuli swe maleństwo !
Aga no myślę że wiosna-lato uda nam się gdzieś kawę na mieście wypić -no liczę na to i na propozycje :D
Basia no nie tylko Ty nie masz czasu...normalna rzecz ! fajnie że synuś apetyt ma ...Miki raz tak raz siak,czasem siły już nie mam mu wciskać jedzenia...i daje luz...nie je nic.... ;/

reklama
Venicee u nas ani jedna bajka, zero tv w ogóle i to nie mój wymysł tylko małego nie ciągnie a czasami mi szkoda bo zawsze troche czasu by się ukradło. Zabiegu nie będzie w środę bo wczoraj wieczorem zmarł mój dziadek i w środę mamy pogrzeb. W ogóle to jakaś kopnięta jestem, jakoś mi dziwnie. Jeszcze zęba teraz wyrywałam bo termin miałam i mam poszyte w środku i gęby nie czuję wcale tylko mnie boleć zaczyna, ciągnie mnie jakoś tam wszystko. W ogóle mam do kitu tydzień.
Przepraszam, że tylko o sobie ale jakoś tak ...

Do góry