reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

No mi też by się przydało takie 12h snu bez pobudki kurde....no ale jak mówiłaś chyba w 2023 hahahah :-D
Wiesz w żłobkach różnie jest....u mnie pilnujemy żeby chore dzieci nie siedziały,bo od razu reszta chwyta,najgorsze mce listopad-marzec,potem jest coraz lepiej i w sumie 37,5 to nie gorączka a stan podgorączkowy.Gorączka powyżej 38 się zaczyna ....
Aż się boję myśleć jak do pracy z Mikim wrócę ;/ pewno bedzie jazda niezła....ale cóż zrobić,wiecznie w domu nie będę ...

reklama
Venicee dzisiaj o dziwo nie było ani troszkę stanu podgorączkowego nawet, nic, ma katar i kaszle od tego a tak to nic, zobaczymy. Normalnie już bym siedziała w domu ale pani w żłobku poradziła, żeby przyprowadzać bo nie wiadomo czy i kiedy się rozwinie, może miała rację, okaże się. Masz rację, dobrze jest wrócić do pracy, odskocznia dobra.

No to trzymam kciuki żeby Kubusiowi szybko przeszło ! U nas po inh. kaszel moment zniknął ,katar po 7 dniach ...
Co tam u reszty dziewczyn słychać???

witam
szkoda że tu tak pusto
pewno czasu na kompa nie macie ...
dziś mój skarb kończy 1,5 roku !

1506774_880177562003796_4280197163024467080_n.jpg

kiedy??? to zleciało????

Venicee wszystkiego dobrego!!

Ja się czuję fatalnie dzisiaj, niedobrze mi, zimno, co chwila do ubikacji chodzę, głowa mnie boli, do kitu :(

Venicee jaki już poważny chłopczyk, dokładnie, kiedy to zleciało, strasznie szybko czas ucieka, pamiętam jak wracałam z małym ze szpital a teraz już taki duży z niego chłopak.

Venice to gratuluję naszym chłopakom :-D

Wczoraj o 15.15 z wagą 4100kg i 58 cm dlugaprzyszla na świat moja córeczka. Poród ciężki i z pomocą oksytocyny. Trwał 5godzin15min. Najgorsze byly 2 ostatnie godziny męki ze skurczami bo mała nie chciała przez kanał radny się przebić. Tak więc klatka piersiowa tak mnie boli ze oddychać nie mogę.
Usg w szpitalu pokazało wagę 3700, gdyby pokazało 4100 i więcej miałabym wczoraj cesarę. Wiec jestem dumna ze wypchnelam taka kluskę. Miałam dwie fajne Położne które wszystko robiły by mała przeszła kanał radny.
Moja kluska :-)

Zobacz załącznik 669327

Madziasek gratulacje!!! Cudna!! Odpoczywaj teraz jak tylko będziesz mogła.

Jakub mi nie chce jeść poza słodkościami, postanowiłam mu dzisiaj nic nie dawać, niech zacznie jeść normalne rzeczy bo mnie szlag trafi.

reklama
Do góry