reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aga, ja oglądałam i kibicowałam jak szalona ;P Szkoda tylko późniejszego zachowania Brazylii.. a w ogóle tochciałam żeby Brazylia i Polska wyszły z grupy ale w zaistniałej sytuacji byłoby miło gdyby Rosja dzisiaj wygrała :-D

Super, że Tymek już coraz więcej kroczków robi ;D Kuba przejdzie cały pokój ale widzę, że nadal woli śmigać na czterech. Trzymam kciuki za żłobek! we wrześniu przeważnie oblężenie, a później rodzice rezygnują więc może szybko znajdziecie miejsce !
Tyle kasy za żylaka? oo matko... :szok:
Kuba na szczęście wie jak zejść a wchodzić jeszcze nie wchodzi bo za wysoko;p chyba, ze ja siedzę przy wersalce to włazi na mnie a potem na łóżko :-D

Dziewczyny, ja to bym nawet mogła mieć domek 70-80m2 byle swój własny domeczek :-) może kiedyś... :-)

Wczoraj się uśmiałam z Kubusia bo w przedpokoju mamy lustro i taką małą komodę na której leżał grzebień i mały go wziął i zaczął przed lustrem czesać sobie włosy :-D myślałam, że padnę :-D

Venicee, to czekamy, wiem jak to jest mój też nie daje popisać, teraz poszedł z ciocią na spacer i mam trochę czasu dla siebie :-p

reklama
Basia rezygnujesz z mmr całkowicie czy tylko póki co?

Ja pamiętam te zabawki jak mieszkałam w bloku, po prostu w salonie wszędzie leżały, nie dało się tego ogarnąć, potem w końcu zrobiliśmy małemu swój pokój, było ciężko ale z wnęki w salonie zrobiliśmy sobie sypialnię, zmieściło się tam tylko łóżko i zaraz przy łóżku były drzwi przesuwne a synek dostał naszą sypialnię jako swój pokój.

Ja nie oglądam siatkówki ale czytałam relację w necie i słyszałam o trenerzy Brazylii :)

Aga z tą służbą zdrowia ... :( To powinno być w ramach składek chyba :/

Dzisiaj Kuba na 3h w żłobku, było ok, zjadł wszystko, ponoć nie płakał. Zobaczymy co dalej.

Basia rezygnujesz z mmr całkowicie czy tylko póki co?

Ja pamiętam te zabawki jak mieszkałam w bloku, po prostu w salonie wszędzie leżały, nie dało się tego ogarnąć, potem w końcu zrobiliśmy małemu swój pokój, było ciężko ale z wnęki w salonie zrobiliśmy sobie sypialnię, zmieściło się tam tylko łóżko i zaraz przy łóżku były drzwi przesuwne a synek dostał naszą sypialnię jako swój pokój.

Ja nie oglądam siatkówki ale czytałam relację w necie i słyszałam o trenerzy Brazylii :)

Aga z tą służbą zdrowia ... :( To powinno być w ramach składek chyba :/

Dzisiaj Kuba na 3h w żłobku, było ok, zjadł wszystko, ponoć nie płakał. Zobaczymy co dalej.

my po szczepieniu na mmr, mały troszkę popłakał teraz śpi, mam nadzieję że wszystko będzie oki, lekarka mówiła że 5-6 dobie może pojawić się gorączka, wysypka,

taka j , można to zrobić na NFZ nawet jestem zapisana na czerwiec - lipiec przyszłego roku ale zdecydowałam się na laser bo mniej skutków ubocznych i noga nie powinna byc opuchnieta jak po zwykłej metodzie, lekarz mi powiedział ze po tej normalnej metodzie moja noga zawsze będzie się różnic od drugiej , pewnie jakbym miała 50 lat to wziełabym tradycyjną metodę.

Basia dokładnie teraz kibicujemy Rosji ;-)

Aga aha no to logiczne, że decydujesz się na to lepsze rozwiązanie, szkoda, że trzeba tyle płacić ale nic się nie poradzi niestety. U nas na 9 dobę wyszła gorączka po mmr, podobno do 2 tygodni nawet może wyjść, u nas była gorączka przez 4 dni i potem wysypka ze 2 dni, u mojej kuzynki było tak samo, identycznie to przeszli, trzymam kciuki, żeby u Was było lepiej.

Hej! Oglądam " zmierzch" po raz enty..., haha uwielbiam ten film!,,
aga
zdrowia dla Tymka, daj znać czy coś się rozkręciło, może to ząbki?
Basia mój Kajtuś też bardzo lubi się czesać i mnie też czesze, czasami odwrotną stroną szczotki...
taka j
no nie martw się tak, zaszczepisz później, ja też ciągle się czymś martwię, ale tak nie można, bo się wykończymy.
U nas nadal słonko, oby jutro też, dobrej nocy, wracam do Edwarda...

My staram się, ja się nakręciłam okropnie ale nie mam teraz na to wpływu, muszę czekać i mieć nadzieję, że będzie zdrowy na termin szczepienia.

Aga jak nocka??

Ostatnia edycja:
Hej!
aga
jak mały? Jak noc minęła?
Cisza, spokój...
U nas odkryłam nowe dwa ząbki , nie wiem 5 albo szóstki, na dole, czy to nie dziwne, nie wiem kiedy one mu wyszły.
Pytanko: co na obiadek jedzą teraz Wasze maluchy? I o której jedzą? Mój mógłby jeść pomidory na obiad i kolacje , a do tego ziemniaki. No i paróweczki kocha, dzisiaj dałam mu polizać loda , bo byliśmy w ikei.
Pozdrawiam

reklama
My 6 wychodzą dość późno więc raczej 5, ja nie pamiętam kiedy mojemu wyszły 6 ale chyba ok. 5-6 roku życia.

Do góry