Hej dziewczyny!
madziasek gratuluje z całego serca i trochę zazdroszczę. Cieszę się, że wszystko pięknie u Ciebie i malutkiej, jakieś typy na imię?
ewelinka zdrowia , a smarowałaś maścią depulol? Łatwiej by się oddychało.
taka j szybkiego powrotu do zdrowia dla Kubusia, a jak starszak w drugiej klasie już jest, jak to zleciały, niedawno pisałaś, że zaczyna szkołe...
Grinullla fajnie, że prace się posuwają. Ja wsześniej mieszkałam w bloku, 57 metrów, bez balkonu, na 4 piętrze. Teraz jest bosko, wiadomo do dobrego się człowiek szybko przyzwyczaja. Zawsze można wyjść na powietrze, zjeść sobie obiadek na tarasie. Kajtuś całymi dniami na dworze, nawet teraz bo jest tak fajnie ciepło. Odkąd tu mieszkamy mam wrażenie, że dni są dłuższe. A ze sprzątaniem, hmmm no jest więcej, teraz mamy 220 metrów i nieszczęsne ciemne podłogi( o których już Ci kiedyś pisałam), no i następnie schodowe też mam ciemne- wszystko widać, każdy okruszek, ale nie przeszkadza mi to już tak bardzo, sprzątam częściej i tyle. Jutro ma przyjechać lampa do Kajtkowego pokoju, a 23 września łóżko do sypialni, pomału kończę urządzanie, jakieś pierdoły zostały, do Bożego Narodzenia się uwinę. Ale najwspanialszy dla mnie jest ogród, nigdy nie podejrzewałam siebie o to, że tak mnie trzepnie na tym punkcie, mogłabym godzinami coś dłubać...
a jeszcze chciałam o tej ospie, ja szczepie Kaya , ja też byłam szczepiona. U mnie w rodzinie kilka miesięcy temu było tak: dwie siostry, jedna lat 4 , druga lat 2 , starsza szczepiona, młodsza nie, obie zachorowały, starsza miała kilka krostek i wcale jej ta ospa nie przeszkadzała, a młodsza- masakra, przez pierwsze kilka nocy nie mogła spać, drapała się i była cała obsypana, no i wysoka gorączka. Dlatego ja zaszczepie i na meningokoki też, boje się zapalenia opon mózgowych i sepsy. Ale to tylko moje gadanie, każdy robi jak chce.
A u nas też piękna pogoda, słoneczko i cieplutko, dziś wkopałam cebule kwiatowe.
A powiem Wam że mój synek kochany śpi ostatnio do 9.30!!!, ale raz w nocy musi popić mleczka. Śpi tak długo odkąd pije mleko bebilon 3 , nie wiem czy to ma jakiś związek czy to tylko zbieg okoliczności, nie ważne, mi pasuje.
pozdrawiam i dobrej nocy!!!