MadziaSek Mila juz od jakiegos czasu chodzila za raczke ale bala sie puscic a wczoraj zebrala sie na odwage i begnie doslownie nie patrzac czy przed nia drzwi czy futryna czy meble. A za kotem jak pobiegla az sie nadziwic nie moglam
reklama
Hej dziewczyny pisze z teł wiec sorki za błędy,tut też jest kiepskie wfi,w skrócie podróż super Tymcio był bardzo dzielny w samolocie zero płaczu przystarcie i ladowaniu,dea dni nam pada wiec siedzimy w hotelu,od jutra ma być lepiej wiec plazujemy,małemu idzie ząb wiec jest troszkę rozdrażniony i malekki katarek ale dajemy rade,jak wrócę to Was nadrobie,trzymajcie się cieplutko i zdrówka życzę
Grinula
Fanka BB :)
Jagoda gratki dla Milenki wow to szybko zaczela
Aga wypoczywaj i buziak dla Tymcia!!
Ewelia ja raz dziennie jej rozchylam pipcie i przecieram chusteczka, zwykle przy kupie, bo tez tam jej wchodzi. W kapieli niestety nie daje sie polozyc, wiec pipcia sie tylko moczy
Ale mialam dzis wieczor... wracalam z dziecmi z placu zabaw o 19:30 i starszak zazyczyl sobie bigmilka, odmowilam, bo zaraz kolacja miala byc, a ten mi zaczal marudzic, smecic, w koncu zaczal wozek kopac z Gosia i jakies swoje humory i fochy pokazywac, to go ostrzeglam, ze jutro nie bedzie gral, jak tak dalej bedzie sie zachowywal (a gry ma tylko w weekend).. no i sie rozwyl....doszlismy do domu, wyl z poltorej godziny... w miedzyczasie Gosie wykapalam, probowalam uspic, to ten wyl i przeszkadzal...eh no i ma kare na jutro, cale szczescie, ze sie ogarnal, bo ilez mozna wyc i wymuszac placzem...rozumiem 2latka, ale prawie 7!
ide do wanny na relaks..
Aga wypoczywaj i buziak dla Tymcia!!
Ewelia ja raz dziennie jej rozchylam pipcie i przecieram chusteczka, zwykle przy kupie, bo tez tam jej wchodzi. W kapieli niestety nie daje sie polozyc, wiec pipcia sie tylko moczy
Ale mialam dzis wieczor... wracalam z dziecmi z placu zabaw o 19:30 i starszak zazyczyl sobie bigmilka, odmowilam, bo zaraz kolacja miala byc, a ten mi zaczal marudzic, smecic, w koncu zaczal wozek kopac z Gosia i jakies swoje humory i fochy pokazywac, to go ostrzeglam, ze jutro nie bedzie gral, jak tak dalej bedzie sie zachowywal (a gry ma tylko w weekend).. no i sie rozwyl....doszlismy do domu, wyl z poltorej godziny... w miedzyczasie Gosie wykapalam, probowalam uspic, to ten wyl i przeszkadzal...eh no i ma kare na jutro, cale szczescie, ze sie ogarnal, bo ilez mozna wyc i wymuszac placzem...rozumiem 2latka, ale prawie 7!
ide do wanny na relaks..
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Madziasek to u nas to niemożliwe, mały nie dzierży jak wózek "stoi" czy siedzieć ot tak w krzesełku, musi być w ruchu.
Jagoda gratulacje dla Milenki, ładnie jej poszło szybciutko Mój Kubuś póki co chodzi sobie przy meblach, jedną rączką się puszcza ale nie sądzę, żeby szybko zaczął chodzić, jeszcze mu się nóżki trzęsą
Aga korzystaj z tego wyjazdu, plażujcie dzisiaj, cieszę się, że malutki taki dzielny był podczas lotu
Grinula oj można można, wierzę bo mój odwala nie raz takie sceny, że jestem w szoku. Teraz się często zachowuje gorzej niż jak miał 3-4 latka! Nie wiem dlaczego, może dzieci bardziej kumate albo sprytne.
Jagoda gratulacje dla Milenki, ładnie jej poszło szybciutko Mój Kubuś póki co chodzi sobie przy meblach, jedną rączką się puszcza ale nie sądzę, żeby szybko zaczął chodzić, jeszcze mu się nóżki trzęsą
Aga korzystaj z tego wyjazdu, plażujcie dzisiaj, cieszę się, że malutki taki dzielny był podczas lotu
Grinula oj można można, wierzę bo mój odwala nie raz takie sceny, że jestem w szoku. Teraz się często zachowuje gorzej niż jak miał 3-4 latka! Nie wiem dlaczego, może dzieci bardziej kumate albo sprytne.
Witam z kawusia przy sniadanku ;-)
Miki wstal o 5:20 i do 6 polezal ze mna w lozeczku,
pogoda beznadzielna wiec nic nie podzialam na dworze, no chyba ze sie rozpogodzi...
Grinula to mialas przeboje ze starszakiem, ale kara za zachowanie musi byc!
Basiu no i jak krosteczki na pleckach u Kubusia?
Taka j to nie mozesz go uspac w wozku i wtedy cos na dworze porobic? A jak z karmieniem skoro w krzeselku nie usiedzi za dlugo?
Milego dnia!
wstawie jeszcze pranie i ide do biedronki z malym
Miki wstal o 5:20 i do 6 polezal ze mna w lozeczku,
pogoda beznadzielna wiec nic nie podzialam na dworze, no chyba ze sie rozpogodzi...
Grinula to mialas przeboje ze starszakiem, ale kara za zachowanie musi byc!
Basiu no i jak krosteczki na pleckach u Kubusia?
Taka j to nie mozesz go uspac w wozku i wtedy cos na dworze porobic? A jak z karmieniem skoro w krzeselku nie usiedzi za dlugo?
Milego dnia!
wstawie jeszcze pranie i ide do biedronki z malym
Grinula
Hejka z kawka.
U mnie tez sie chmurzy cos.
Nie popisze, bo gosia jeczy chyba o kaszke, wiec ide jej zrobic.
U mnie tez sie chmurzy cos.
Nie popisze, bo gosia jeczy chyba o kaszke, wiec ide jej zrobic.
reklama
Grinula
U nas tez bylo drugie spanko na dworze, pojechalismy na budowe na grilla i uspilam mala w wozku. A ja zlapalam troche slonka, choc wietrznie dzis, tak jak Taka j pisala.