reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

MadziaSek Mila juz od jakiegos czasu chodzila za raczke ale bala sie puscic a wczoraj zebrala sie na odwage i begnie doslownie nie patrzac czy przed nia drzwi czy futryna czy meble. A za kotem jak pobiegla az sie nadziwic nie moglam:D

reklama
Jagoda, gratulacje dla Milenki !! Strasznie szybko zaczęła chodzić !! :-) ja na razie na to nie liczę.. Kubuś pewnie zacznie po roczku :-p

Hej dziewczyny pisze z teł wiec sorki za błędy,tut też jest kiepskie wfi,w skrócie podróż super Tymcio był bardzo dzielny w samolocie zero płaczu przystarcie i ladowaniu,dea dni nam pada wiec siedzimy w hotelu,od jutra ma być lepiej wiec plazujemy,małemu idzie ząb wiec jest troszkę rozdrażniony i malekki katarek ale dajemy rade,jak wrócę to Was nadrobie,trzymajcie się cieplutko i zdrówka życzę

Jagoda gratki dla Milenki wow to szybko zaczela :)
Aga wypoczywaj i buziak dla Tymcia!!
Ewelia ja raz dziennie jej rozchylam pipcie i przecieram chusteczka, zwykle przy kupie, bo tez tam jej wchodzi. W kapieli niestety nie daje sie polozyc, wiec pipcia sie tylko moczy :-D

Ale mialam dzis wieczor... wracalam z dziecmi z placu zabaw o 19:30 i starszak zazyczyl sobie bigmilka, odmowilam, bo zaraz kolacja miala byc, a ten mi zaczal marudzic, smecic, w koncu zaczal wozek kopac z Gosia i jakies swoje humory i fochy pokazywac, to go ostrzeglam, ze jutro nie bedzie gral, jak tak dalej bedzie sie zachowywal (a gry ma tylko w weekend).. no i sie rozwyl....doszlismy do domu, wyl z poltorej godziny... w miedzyczasie Gosie wykapalam, probowalam uspic, to ten wyl i przeszkadzal...eh no i ma kare na jutro, cale szczescie, ze sie ogarnal, bo ilez mozna wyc i wymuszac placzem...rozumiem 2latka, ale prawie 7!

ide do wanny na relaks..

Madziasek to u nas to niemożliwe, mały nie dzierży jak wózek "stoi" czy siedzieć ot tak w krzesełku, musi być w ruchu.

Jagoda gratulacje dla Milenki, ładnie jej poszło szybciutko :) Mój Kubuś póki co chodzi sobie przy meblach, jedną rączką się puszcza ale nie sądzę, żeby szybko zaczął chodzić, jeszcze mu się nóżki trzęsą :)

Aga korzystaj z tego wyjazdu, plażujcie dzisiaj, cieszę się, że malutki taki dzielny był podczas lotu :)

Grinula oj można można, wierzę bo mój odwala nie raz takie sceny, że jestem w szoku. Teraz się często zachowuje gorzej niż jak miał 3-4 latka! Nie wiem dlaczego, może dzieci bardziej kumate albo sprytne.

Witam z kawusia przy sniadanku ;-)

Miki wstal o 5:20 i do 6 polezal ze mna w lozeczku,
pogoda beznadzielna wiec nic nie podzialam na dworze, no chyba ze sie rozpogodzi...

Grinula to mialas przeboje ze starszakiem, ale kara za zachowanie musi byc!

Basiu no i jak krosteczki na pleckach u Kubusia?

Taka j to nie mozesz go uspac w wozku i wtedy cos na dworze porobic? A jak z karmieniem skoro w krzeselku nie usiedzi za dlugo?

Milego dnia!
wstawie jeszcze pranie i ide do biedronki z malym :-D

A ja uspałam na dworze małego i teraz przyszłam herbatkę sobie zrobić i lecę, u nas bardzo wieje ale słońce świeci, ani tak ani siak, w słońcu ciepło a jak zawieje to zimno.

reklama
Do góry