reklama
Załączniki
-
IMG_0837.jpg16 KB · Wyświetleń: 43
-
IMG_0844.jpg17,5 KB · Wyświetleń: 37
-
IMG_3213.jpg27,4 KB · Wyświetleń: 44
-
IMG_3225.jpg23,9 KB · Wyświetleń: 36
-
IMG_3233.jpg24,2 KB · Wyświetleń: 43
-
IMG_3236.jpg27,2 KB · Wyświetleń: 41
-
IMG_3252.jpg28,3 KB · Wyświetleń: 42
-
IMG_0040.jpg33,5 KB · Wyświetleń: 51
-
IMG_0081.jpg30,5 KB · Wyświetleń: 46
talaaa
Aktywna w BB
Dzień dobry
Ja znowu tylko na chwilę... naprodukowałyście bardzo dużo i nie dam rady nadrobić... nareszcie mam trochę spokoju, bo miałam robotników w domu w osobie teścia i szwagra, bo zabudowywali kominek i nie miałam czasu nawet na chwile do Was zajrzeć. Teraz jest już prawie skończone i obiecuję poprawę...
patrycjal zdrówka dla Twojej dziewczynki
żabila śliczny Pawełek
Ja znowu tylko na chwilę... naprodukowałyście bardzo dużo i nie dam rady nadrobić... nareszcie mam trochę spokoju, bo miałam robotników w domu w osobie teścia i szwagra, bo zabudowywali kominek i nie miałam czasu nawet na chwile do Was zajrzeć. Teraz jest już prawie skończone i obiecuję poprawę...
patrycjal zdrówka dla Twojej dziewczynki
żabila śliczny Pawełek
talaaa
Aktywna w BB
All-me u mnie Kacper ja na razie nie wiele potrafi: od czasu do czasu przewróci się z brzucha na plecy, ale bardzo rzadko, jak leży na plecach i trzymam go za ręce to podciąga się do siadania i usiedzi sam kilka sekund i później się przewraca. I to by było chyba na tyle....
chyba jeszcze nie nadszedł jego czas, żeby potrafił więcej jak tylko zdobędzie nową umiejętność to na pewno się pochwalę :-)
chyba jeszcze nie nadszedł jego czas, żeby potrafił więcej jak tylko zdobędzie nową umiejętność to na pewno się pochwalę :-)
czesc,
Ewelinka ja kaszki Sinlac nie podaję, to kaszka dla alergików, a na dodatek sam cukier i maczka chleba świętojańskiego, zapycha dzieci i szybko po niej przybierają!
Rampampam mój Mikołaj też ma radochę z zakrywania buzi czymkolwiek
Patrycjal zdrówka dla malutkiej !!!
to jaki rozmiar już nosi? bo my też 74
mój mały lubi leżeć na brzuszku
Zabila fotki super!!! Pawełek fajny chłopczyk
All me Mikołaj przewraca się z brzuszka na plecki, podciąga nóżki do raczek i bawi się skarpetkami, sięga po zabawki, chwyta je obiema rączkami, pije sam z niekapka i wcina sam chrupki trzymając je w rączkach, próbuje podciągać się do siedzenia gdy trzyma się go za rączki
Ewelinka ja kaszki Sinlac nie podaję, to kaszka dla alergików, a na dodatek sam cukier i maczka chleba świętojańskiego, zapycha dzieci i szybko po niej przybierają!
Rampampam mój Mikołaj też ma radochę z zakrywania buzi czymkolwiek
Patrycjal zdrówka dla malutkiej !!!
to jaki rozmiar już nosi? bo my też 74
mój mały lubi leżeć na brzuszku
Zabila fotki super!!! Pawełek fajny chłopczyk
All me Mikołaj przewraca się z brzuszka na plecki, podciąga nóżki do raczek i bawi się skarpetkami, sięga po zabawki, chwyta je obiema rączkami, pije sam z niekapka i wcina sam chrupki trzymając je w rączkach, próbuje podciągać się do siedzenia gdy trzyma się go za rączki
Ostatnia edycja:
ewelinka12
Fanka BB :)
a kaszki to nie sam cukier??? patrzylam na sklad i maja jeszcze wiecej cukru niz sinlac a nawet zwykla kaszka manna niesmakowa z bobovity ma jeszcze wiecej cukru niz smakowa co jest juz calkiem niedorzeczne, macie jakies kaszki w ktorych jest malo cukru???
ewelinka12
ewelinka12
jak mozecie to wklejcie etykiete tych kaszek HOLLE bo szukam na necie ale nigdzie nie ma
reklama
witajcie sporo ostatnio piszecie! My sprzedajemy mieszkanie i urwanie głowy jest. Przede wszystkim zdrowia dla wszystkich chorujących, zaraz wiosna będzie.żabila piękne zdjęcia, ah czas tak leci..all me mój synek wyciąga rączki do zabawek, chwyta, okazjonalnie pije z kubka niekapka, czasem uda mu sie przekręcić, ale z tym jeszcze słabo, siedzi z podparciem, lubi ma brzuszku leżeć. A pytasz bo martwisz sie ? Czy tak tylko? Ja chciałam o kupki zapytać, czy jak dajecie np dynię czy inny słoik to potem kupa jest w tym kolorze? I czy jest jednolita, jak po mleku czy są grudki? Co do kaszek to ja daje bobovity ryżową z jabłuszkiem, ale lekarz kazał mi kupić też sinlac i po szczepieniu albo jak mały ma temperaturę ze względu na dziąsła, to podać właśnie sinlac bo jest lekkostrawny i nie obciąża brzuszka. A ile razy w tygodniu dajecie obiadek z mięśniem? Ja jeszcze mu nie dała mięska ale zamierzam i nie wiem jak często? Pozdrawiam , będę wieczorem!