reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ja jestem skorpion a mój mąż baran, więc mieszanka wybuchowa. Chociaż mnie się wydaje,że ja jednak nie jestem typowym skorpionem, bo mam młodszą siostrę, której zawsze musiałam ustępować, a moja siostra też skorpion :-) Nie jestem pamiętliwa i urazy długo nie chowam. Mój tata i moja mama oboje ryba a całkowite przeciwieństwa, mój ojciec to choleryk straszny, a mama spokój, także chyba to jednak nie zawsze się sprawdza.
Wczoraj wieczorem wyprałam kolejne rzeczy młodej , więc zaraz biorę się za prasowanie i układanie.

Może wszystko razem się łączy: znak zodiaku, imię, geny ...

Jagoda zaciskam mocno kciuki!!!! Już dzisiaj będziesz tulić maluszka :D:D:D

Ostatnia edycja:
Oby nie długo, szkoda że Ci pęcherza nie przebili to by szybciej się rozkręciło, przynajmniej ja tak miałam , jak mi pęcherz przebił i wody odeszły to już poszło raz dwa.
Ja prasuje, mało co ubyło a już mam dosyć, mimo że lubię prasować :-)

Hej dziewczyny ja nie pisalam dawno z nadmiaru spraw do zalatwienia, ale probuje byc na biezaco.

Ci wasi mezowie to sie tak po slubie zmienili? Bo ja meza nie mam i miec nie chce. Ten moj to mnie na rekach nosi, no i on to by sub chcial, a znajac siebie to ulegne, tak samo jak z dzieckiem.

Taka j. to az sie wierzyc nie chce, ze twoja matka jest taka, u mnie to pilnuja tylko, zebym z lozka nie wstawala.

Quincy probuj sn, moze dobrze bedzie, ale papier ze przeciwwskazan nie ma sobie zazycz.

Ja dzis wracam do Holandii,wiec 3majcie kciuki za droge, aaa no i gbs ujemny, wiec dobrze.

​Jagoda trzymam kciuki.

cześć dziewczynki :)

Saguaro takkkk mój mąż Bliźniak ;-)
w jego przypadku wszystkie cechy bliźniaka posiada!

Basiu bo może nie wszystkie cechy charakteru posiadasz :tak:
ja jestem raczek :)

Jagoda kciuki by oksy szybko zadziałało :)
tylko się nie stresuj, bo to opóźnia poród!!!

Kamu miłego prasowania :)

Doriq super, że GBS ujemne, miłej podróży :)

Hej ;)

Jagoda, trzymam kciuki żebyś już dziś miała maluszka przy sobie.. Mam nadzieję, że te oxy nie będzie takie straszne i nie będziesz za bardzo się męczyć !!:-) <tuli>

Taka j., mnie też komar pogryzł wrr !! a wczoraj jeszcze pod blokiem koty się gryzły więc znowu jestem niewyspana :-p

Kamu, powodzenia z prasowaniem :)

Doriq, szerokiej drogi i szczęśliwej podróży !! :)

To ja uciekam sobie dzisiaj na ogródek do cioci :) słonko ładnie wyszło to trzeba wykorzystać bo cały tydzień w tych murach siedzę..
Miłego dnia !! :-)

reklama
Do góry