reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witajcie,
coś mi się wydaje, że u Madzi już coś się dzieje :-)
U nas nic nowego, dziś idę na zajęcia :-) trochę odczuwam poprzednie ale mam nadzieję, że niedługo będę miała dobrą kondycję :-)
roseann fajnie, że Michał to grzeczny chłopiec :-) mam nadzieję, że interes dobrze prosperuje?!
kaarolina spóźnione życzenia szczęścia na nowej drodze życia :-) i zdrówka!!!

reklama
missi super, że Michałek taki grzeczny :)

agulek, super, że fitness pod pasował :)

U nas po gorączce już wczoraj nie było śladu :) Chyba to przez zęby idą 3 szóstki :/ a jedna już od dłuższego czasu jest na wierzchu. Ja w sobotę mam wyjście na miasto w babskim gronie :-D

Madziu GRATULUJE :)

Ostatnia edycja:
Agulek: Dziękuję :) Fajnie ze chodzisz na fitness

U Nas całe szczescie wczoraj wieczorkiem ostatni zastrzyk ale Wiki coś nie chciała spac w nocy mam nadzieje ze juz ok bedzie:) Cały dzien w domku u nas taki wiatr ze głowe idzie urwac.
Dzisiaj wieczorkiem siedzimy sobie w domu z mezem i coreczka
M troszke musi popilnowac Wiki bo ja sie testow ucze na prawo jazdy masakryczne sa te nowe przepisy.
A wiec ide sie uczyc:)
Pozdrowionka

Dziewczyny Witajcie
Próbowałam do Was napisać ze szpitala ale chyba mi się nie udało:). 6 marca o godz. 4:30 przyszedł na świat Mariuszek. 53cm, 3,3kg dostał 10 punktów. Poród szybki pierwsze skurcze zaczęły mi się ok 23:30 a po 5 godzinach mały był na świecie:). Najgorsze że cała akacja się zaczęła bo Jasio się rozchorował, więc było trochę zawirowań. Jasiek w środę wieczorem trafił do szpitala zatrzymali go tam głównie ze względu na maluszka, stwiedzili że zrobią mu wszystkie badania. Okazało się że ma zapalenie oskrzli i cała nasza 4 była w jedym szpitalu. Mnie i małego dziś wypiścili do domu, a Piotrek z Jasiem jeszcze został pewnie do niedzieli ich tam potrzymają. Dlatego narazie wszyscy nadal jesteśmy w Pucku:). Malutki grzeczny i wygląda jak Jasio:D tylko ma czarne włosy a Jasio od urodzenia miał blond:). Jak wszystko się u nas unormuję i wrócimy do siebie to napiszę Wam wszystko z większymi szczegółami:)
A to mój drugi synek:)
DSCN0665.jpg

Madzia83 - ogromne gratulacje dla Was, super, że tak ekspresowo poszło, Mariusz cudowny i faktycznie do Jasia bardzo podobny. :-) No i zdrówka dla Jasia, by szybciutko mógł dołączyć do brata. :tak:

Madzia ogromne gratulacje !!!!!!! Sliczny synek :-) jak tak na niego patrze, to jeszcze bardziej nie moge sie doczekac drugiej corci :tak: Wszystkiego dobrego dla Ciebie, maluszka, no i dla Jasia, niech szybko zdrowieje :-)

reklama
Do góry