reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Pajkaa odkąd mój Marcin zaczął chodzić (teraz trzymany za rączki) nie mam już spokoju ;-) tylko patrzeć jak będzie sam chodził:-)
Na dworze spędzamy dużo czasu, Marcin ma radochę, a mnie bolą plecy ;-)
Miłego wieczorku, kończę, bo Mały dziś jakiś marudny ;-)

tak Sebek juz sie wierci na rękach jak jest, bo chce chodzic... dlaczego te dzieci tak szybko rosną :p

pajka, agulek - u mnie to samo z chodzeniem. skubaniec potrafi nawet całkiem płynnie przemieszczać się wzdłuż krawędzi kanapy...a no i dzisiaj zaatakował u babci kota wyrywając mu kłębek sierści...biedny sierściuch :p

oj biedny ja jestem ciekawa jak piesek mojej mamy przetrwa pierwsze starcie :p

reklama
Heh czytam, ze i u Was maluchy zasuwają, no to nieźle, ja tez nie czuje juz kręgosłupa, a jak biore mojego brzdąca na kolana to sie ekspresem odwraca do mnie i staje na moich nogach:-), za rączki tez juz drepcze:tak:.............jeszcze chwilka i nasze dzieciaczki zdmuchną pierwszą swieczkę na torcie:p:-D

A ja wczoraj znalazłam 11 ząbka, całkiem przypadkiem:szok::szok:

Pozdrawiam:))))

Heh czytam, ze i u Was maluchy zasuwają, no to nieźle, ja tez nie czuje juz kręgosłupa, a jak biore mojego brzdąca na kolana to sie ekspresem odwraca do mnie i staje na moich nogach:-), za rączki tez juz drepcze:tak:.............jeszcze chwilka i nasze dzieciaczki zdmuchną pierwszą swieczkę na torcie:p:-D

A ja wczoraj znalazłam 11 ząbka, całkiem przypadkiem:szok::szok:

Pozdrawiam:))))

Gratuluję kolejnego zębolka:) u nas nadal 2 :p

Cześć Dziewczyny,
piękna pogoda, dziś po południu zalewamy ławy fundamentowe :-) Marcin coraz płynniej sam się przemieszcza wzdłuż kanapy i coraz częściej chce chodzić. Na dworze wszystko Go interesuje, a piła motorowa jest super ;-) mlecze są ciekawe, tak jak i trawa, radości ma dużo :-) wczoraj był trochę marudny, dziś troszkę też, może idą Mu zębole...na razie ma 2, czasami mnie kąśnie :-(
Bombusiu gratki za ząbka :-) niedługo i będzie komplet ;-)
To się napisałam...
Miłego dnia!

Witajcie, właśnie mi zeżarło długiego posta, grrrr:wściekła/y: Nie mam siły go odwarzac…Tak wiec tylko szybciutko:
Agulek: super ta budowa!!!! Bardzo podziwiam i zazdraszczam, powodzenia!
Bobusia to co masz już 11 nowych kiecek?! ;-)Gratuluje zębulców !!
Pajkaa: przeżyłam tez jakis czas temu podbna wizyte z 1,5 latka w roli głównej – takie zle rozumiane bezstresowe wychowanie i w zasadzie brak kultury, bo jak się do kogos idzie to się szanuje gospodarzy i nie robi rozpierdziuchę, o komentarzach nie wspomne

Nie dam rady dużo wiecej napisac. Gratuluje ząbków i pierwszych kroczków. Bezcenne chwile. :-)U mnie Baśka dopiero zbiera się do raczkowania, ale za to ładnie siedzi i mówi ma ma ma i ba ba ba i włąśnie zjadła kawałek gazety… A tak poza tym to walcze z alergia, teraz zmieniam bebielon pepti na nutramigan – zobaczymy.. No i mamy 4 ząbki (wielkie i bielutkie). A miałąm się pochwalic biznesem jak już postawie stronke WWW, na razie jest wersja robocza ale co tam, zapodaje http://www.sprzedajkupfirme.pl/ Ruszam od konca maja. Jak macie jakies uwagi czy sugestie będę wdzieczna J Dobra Baśka wzywa – idziemy na herbatkę i biszkopcika. Całuski

Czesc kochane czytam ze prawie kazde juz stawia pierwsze kroczki a moją to do tyłu tylko pełza do przodu jeszcze nie :-( I nie mowiac juz o stawaniu.
Wczoraj kupilismy taki fotelik samochodowy hektor-045-pink.jpg

Jestem bardzo zadowolona wygodny i Oliwcia w nim dobrze sie czuje.

a ja ide od 20 maja do pracy :-)aLE NA pol etatu tylko :-)
No i mam nadzieje ze Oliwcia w kocnu zacznie raczkowac do przodu i bedzie wstawała.
13 maja mamy isc na rehabilitacje zobaczymy.

WITAM!

A ja tam tez miałam zęby w wieku 4 m-cy i do dzis mam mocne, naprawde rzadko mam "reperacje" u zabisty, wiec moze u nas to dziedziczne, ze zębole są tak szybko , bo i siostra tak miała i ma zdrowe, wiec oby miał po mnie:-D;-)

agulek he he mój tez czasami kąsa;-)...a piła motorowa musi byc super:-Dpo co inne zabawki:-)lub obiekty zainteresowań:tak:
Lobelia tez "uwielbiam" takie kulturalne dzieci i ich rodziców:wściekła/y:...........gratki firmy:happy2:
Czekoladka sliczny fotelik............czekam na relacje po rehabilitacji;-)

jeszcze 2 dni i urlopik jupiiii:-)

Ja się tylko witam i buziaki posyłam. :-)
Upał jak nie wiem co i się rozpływam. Musimy z M. jeszcze w jedno miejsce pojechać załatwić sprawę, a wcześniej spacerek był obowiązkowy ;-)
Po odpisuję wieczorem ;)
Buziaki :-)

reklama
witam sie
dzisiaj jechałam do mamy wyjechalam o 8:15 i słuchajcie 3,5 h stałam w korku z Sebkiem w samochodzie... padam na pysk dzisiaj... koszmar wszystko zakorkowane...

Do góry