reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajkaa odkąd mój Marcin zaczął chodzić (teraz trzymany za rączki) nie mam już spokoju ;-) tylko patrzeć jak będzie sam chodził:-)
Na dworze spędzamy dużo czasu, Marcin ma radochę, a mnie bolą plecy ;-)
Miłego wieczorku, kończę, bo Mały dziś jakiś marudny ;-)

tak Sebek juz sie wierci na rękach jak jest, bo chce chodzic... dlaczego te dzieci tak szybko rosną :p

pajka, agulek - u mnie to samo z chodzeniem. skubaniec potrafi nawet całkiem płynnie przemieszczać się wzdłuż krawędzi kanapy...a no i dzisiaj zaatakował u babci kota wyrywając mu kłębek sierści...biedny sierściuch :p

oj biedny ja jestem ciekawa jak piesek mojej mamy przetrwa pierwsze starcie :p

reklama
Heh czytam, ze i u Was maluchy zasuwają, no to nieźle, ja tez nie czuje juz kręgosłupa, a jak biore mojego brzdąca na kolana to sie ekspresem odwraca do mnie i staje na moich nogach:-), za rączki tez juz drepcze:tak:.............jeszcze chwilka i nasze dzieciaczki zdmuchną pierwszą swieczkę na torcie:p:-D

A ja wczoraj znalazłam 11 ząbka, całkiem przypadkiem:szok::szok:

Pozdrawiam:))))

Heh czytam, ze i u Was maluchy zasuwają, no to nieźle, ja tez nie czuje juz kręgosłupa, a jak biore mojego brzdąca na kolana to sie ekspresem odwraca do mnie i staje na moich nogach:-), za rączki tez juz drepcze:tak:.............jeszcze chwilka i nasze dzieciaczki zdmuchną pierwszą swieczkę na torcie:p:-D

A ja wczoraj znalazłam 11 ząbka, całkiem przypadkiem:szok::szok:

Pozdrawiam:))))

Gratuluję kolejnego zębolka:) u nas nadal 2 :p

Cześć Dziewczyny,
piękna pogoda, dziś po południu zalewamy ławy fundamentowe :-) Marcin coraz płynniej sam się przemieszcza wzdłuż kanapy i coraz częściej chce chodzić. Na dworze wszystko Go interesuje, a piła motorowa jest super ;-) mlecze są ciekawe, tak jak i trawa, radości ma dużo :-) wczoraj był trochę marudny, dziś troszkę też, może idą Mu zębole...na razie ma 2, czasami mnie kąśnie :-(
Bombusiu gratki za ząbka :-) niedługo i będzie komplet ;-)
To się napisałam...
Miłego dnia!

Witajcie, właśnie mi zeżarło długiego posta, grrrr:wściekła/y: Nie mam siły go odwarzac…Tak wiec tylko szybciutko:
Agulek: super ta budowa!!!! Bardzo podziwiam i zazdraszczam, powodzenia!
Bobusia to co masz już 11 nowych kiecek?! ;-)Gratuluje zębulców !!
Pajkaa: przeżyłam tez jakis czas temu podbna wizyte z 1,5 latka w roli głównej – takie zle rozumiane bezstresowe wychowanie i w zasadzie brak kultury, bo jak się do kogos idzie to się szanuje gospodarzy i nie robi rozpierdziuchę, o komentarzach nie wspomne

Nie dam rady dużo wiecej napisac. Gratuluje ząbków i pierwszych kroczków. Bezcenne chwile. :-)U mnie Baśka dopiero zbiera się do raczkowania, ale za to ładnie siedzi i mówi ma ma ma i ba ba ba i włąśnie zjadła kawałek gazety… A tak poza tym to walcze z alergia, teraz zmieniam bebielon pepti na nutramigan – zobaczymy.. No i mamy 4 ząbki (wielkie i bielutkie). A miałąm się pochwalic biznesem jak już postawie stronke WWW, na razie jest wersja robocza ale co tam, zapodaje http://www.sprzedajkupfirme.pl/ Ruszam od konca maja. Jak macie jakies uwagi czy sugestie będę wdzieczna J Dobra Baśka wzywa – idziemy na herbatkę i biszkopcika. Całuski

Czesc kochane czytam ze prawie kazde juz stawia pierwsze kroczki a moją to do tyłu tylko pełza do przodu jeszcze nie :-( I nie mowiac juz o stawaniu.
Wczoraj kupilismy taki fotelik samochodowy hektor-045-pink.jpg

Jestem bardzo zadowolona wygodny i Oliwcia w nim dobrze sie czuje.

a ja ide od 20 maja do pracy :-)aLE NA pol etatu tylko :-)
No i mam nadzieje ze Oliwcia w kocnu zacznie raczkowac do przodu i bedzie wstawała.
13 maja mamy isc na rehabilitacje zobaczymy.

WITAM!

A ja tam tez miałam zęby w wieku 4 m-cy i do dzis mam mocne, naprawde rzadko mam "reperacje" u zabisty, wiec moze u nas to dziedziczne, ze zębole są tak szybko , bo i siostra tak miała i ma zdrowe, wiec oby miał po mnie:-D;-)

agulek he he mój tez czasami kąsa;-)...a piła motorowa musi byc super:-Dpo co inne zabawki:-)lub obiekty zainteresowań:tak:
Lobelia tez "uwielbiam" takie kulturalne dzieci i ich rodziców:wściekła/y:...........gratki firmy:happy2:
Czekoladka sliczny fotelik............czekam na relacje po rehabilitacji;-)

jeszcze 2 dni i urlopik jupiiii:-)

Ja się tylko witam i buziaki posyłam. :-)
Upał jak nie wiem co i się rozpływam. Musimy z M. jeszcze w jedno miejsce pojechać załatwić sprawę, a wcześniej spacerek był obowiązkowy ;-)
Po odpisuję wieczorem ;)
Buziaki :-)

reklama
witam sie
dzisiaj jechałam do mamy wyjechalam o 8:15 i słuchajcie 3,5 h stałam w korku z Sebkiem w samochodzie... padam na pysk dzisiaj... koszmar wszystko zakorkowane...

Do góry