witam sie
bylismy u pani pediatry przyjęła nas na stronę chorą, ale w gabinecie dzieci zdrowych. No i tak dała skierowanie na badania krwy IgE całkowite, testy pokarmowe (177 zł musimy zapłacić) do tego cała morfologia+ żelazo + mocz, wszystko mamy jutro. Powiedziała, ze badania takie mogą wykluczyć alergię pokarmową no i powiedziała, ze Sebek moze miec alergię np na wszystkie warzywa zielone a konkretnie na ich składnik. Przy okazji tych testów wyjdzie czy Sebuś ma alergię na gluten czy nie więc powiedziała, ze mamy się wstrzymać
co jeszcze a dostaliśmy 2 maści robione jedna na dzień łagodząca objawy a druga niestety ze sterydem, chłodząca, ale stwierdziłam, ze posmaruje mu tą sterydową, zby te najgorsze rany zeszły
Fenistil bierzemy 2xpten leko3 krople nie wiem czy mogę dawać mu więcej, ile Wy dawałyscie, te które podawały ??A wiec jutro jedziemy na te testy wiec zobaczymy co i jak.
ja tylko na chwile dzisiaj cąly dzień w biegu. Bylismy na testach Sebusiowi pobrali krew nawet nie zapłakal a był kłoty dwa razy jestem z niego dumna
wyniki najwczesniej za 2 tygodnie
Bylismy u neurologa powiedziała, ze z Sebusiem wsio dobrze, ale mamy byc pod kontrolą po jakiego grzyba nie wiem nie mam zamiaru ciągać dziecka po lekarzach...
kupilismy fotelik 9-36 Recaro sport young niebiesko-czarny - Sebuś wygląda w nim uroczo
- bagatela 770 zł no i teraz jestem na etapie kupowania krzezsełka do karmienia.
Bylismy w restauracji i dopiero teraz jestesmy w domu.
to fotelik
Recaro Young Sport (2.0) 2011 9-36 kg - tanio!
a to krzesełko
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY MIX 3 KOLORY (1559349071) - Aukcje internetowe Allegro