reklama
R
RiSiA
Gość
witam sie
a co tutaj tak pusto?? ;-)
a co tutaj tak pusto?? ;-)
agulek80
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczyny,
moi mężczyźni śpią a ja mam chwilę dla siebie:-) Pogoda wstrętna, wieje, co jakiś czas pada. Myślałam, że pójdziemy na krótki spacerek ale zrezygnowałam. Za silny wiatr. Wczoraj kupiłam krem z UV 30, już słoneczko jest coraz mocniejsze i trzeba chronić nasze dzieciaczki.
Natka gratki za zęby, 4 na raz wow! U nas na razie są tylko 2.
marii mam nadzieję, że biegunka Miłoszkowi szybko minie.
Szkoda, że tu takie pustki się zrobiły :-(
Miłej niedzieli!
moi mężczyźni śpią a ja mam chwilę dla siebie:-) Pogoda wstrętna, wieje, co jakiś czas pada. Myślałam, że pójdziemy na krótki spacerek ale zrezygnowałam. Za silny wiatr. Wczoraj kupiłam krem z UV 30, już słoneczko jest coraz mocniejsze i trzeba chronić nasze dzieciaczki.
Natka gratki za zęby, 4 na raz wow! U nas na razie są tylko 2.
marii mam nadzieję, że biegunka Miłoszkowi szybko minie.
Szkoda, że tu takie pustki się zrobiły :-(
Miłej niedzieli!
luizka4don
Witam. Ale pusto.Tak jak juz napisalam na innym watku udalo sie przejsc na MM no i maly nauczyl sie pic nawet herbatke No i zaczyna wstawac w lozeczku ale narazie tylko do polowy dupcie podnosi a radosc jego niesamowita.Takze u nas same sukcesy
natka-gratulacje za zabki u nas nie ma rowniez zadnego;p
marii-zdrowka
natka-gratulacje za zabki u nas nie ma rowniez zadnego;p
marii-zdrowka
Ostatnia edycja:
Bombusia
andziu gratulacje noooo nareszcie masz wymarzone prawko!
Natka gratki za ząbki, mój Alan ma 9 w tym jeden trzonowy no cyrk he he
Marii duzo zdrówka dla synka.
Mój maluch rozpoczął 9 m-c, siedzi juz sztywno i od paru dni raczkuje... powoli, ale przemieszcza sie po pokoju. Mówi "mama i baba"......... Dzis dostał katar, chyba zaraził sie ode mnie, bo mnie męczyło pare dni, szkoda mi go , pierwszy raz jest naziębiony bidulek.
A tak to u nas wsio ok, ja pracuje, maluch jeździ do babci, jakos sobie radzą.
Serdecznie Was pozdrawiam, buziaki))))
Mój maluch rozpoczął 9 m-c, siedzi juz sztywno i od paru dni raczkuje... powoli, ale przemieszcza sie po pokoju. Mówi "mama i baba"......... Dzis dostał katar, chyba zaraził sie ode mnie, bo mnie męczyło pare dni, szkoda mi go , pierwszy raz jest naziębiony bidulek.
R
RiSiA
Gość
witam se
gratuluję ząbków u nas nadal kasownik
zdrówka dla synka...
gratuluję skończonych 8 miesięcy, ale ten czas leci kurde w sumie za 6 dni Sebus tez konczy 8 kiedy to zleciało???
andzia GRATULACJE
a my mamy 4 nowe zęby !!!!
gratuluję ząbków u nas nadal kasownik
ojjj pusto faktycznie!
Natka - gratulujemy zabkow) u nas nie ma jeszcze ani jednego
a i przyplatala sie biegunka mikowi wczoraj bylo gorzej dzis juz ciulka lepiej podajemy pascidelka od pani doktor i mamy nadzieje,ze szybko minie!!
zdrówka dla synka...
andziu gratulacje noooo nareszcie masz wymarzone prawko!
gratuluję skończonych 8 miesięcy, ale ten czas leci kurde w sumie za 6 dni Sebus tez konczy 8 kiedy to zleciało???
andzia1987
witajcie mamusie.
gratuluje zęboli i skończonych 8 miesięcy
a dzisiaj to mój maluszek został 8miesięczniakiem
poza tym u nas kilka zmian. po pierwsze moje prawko wszystko juz opłacone w urzedzie, teraz tylko czekam na wydanie
i scielam wlosy na takie krótkie do brody czuje sie swietnie
gratuluje zęboli i skończonych 8 miesięcy
a dzisiaj to mój maluszek został 8miesięczniakiem
poza tym u nas kilka zmian. po pierwsze moje prawko wszystko juz opłacone w urzedzie, teraz tylko czekam na wydanie
i scielam wlosy na takie krótkie do brody czuje sie swietnie
reklama
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Czesc kochane ale dlugo sie nie odzywalam ale podczytywalam was.. po prostu czasu brak na nabazgranie Ciagle gdzies wychodzimy ciagle cos w domu do zrobienia jest
Ale pochwale sie tym ze ....:-) Oliwci wychodzi zabek :-) w koncu
I zaczyna ladnie dupke podnosic i utrzymywac si ena kolankach do raczkowania :-) I fajnie sie tak gibie w przod i tyl hehe Jestem szczesliwa
Rehabilitacje mamy 19 kwietnia dlatego ze Oliwcia sama nie chce siedziec znaczy siedzi jak sie podciagnie ale sama z pozycji lezacej nie usiadzie dlatego wyslala nas na rehabilitacje... Moim zdaniem Oliwka rozwija sie w sowim odpowiednim tempie... no ale coz rehabilitacja nie zaszkodzi :-):-)
Pozdrawiam was kochane..I ucalujcie dzieciaczki
Ale pochwale sie tym ze ....:-) Oliwci wychodzi zabek :-) w koncu
I zaczyna ladnie dupke podnosic i utrzymywac si ena kolankach do raczkowania :-) I fajnie sie tak gibie w przod i tyl hehe Jestem szczesliwa
Rehabilitacje mamy 19 kwietnia dlatego ze Oliwcia sama nie chce siedziec znaczy siedzi jak sie podciagnie ale sama z pozycji lezacej nie usiadzie dlatego wyslala nas na rehabilitacje... Moim zdaniem Oliwka rozwija sie w sowim odpowiednim tempie... no ale coz rehabilitacja nie zaszkodzi :-):-)
Pozdrawiam was kochane..I ucalujcie dzieciaczki