reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
ojjj pusto faktycznie!
Natka - gratulujemy zabkow:)) u nas nie ma jeszcze ani jednego:(
a i przyplatala sie biegunka mikowi wczoraj bylo gorzej dzis juz ciulka lepiej podajemy pascidelka od pani doktor i mamy nadzieje,ze szybko minie!!

Witajcie Dziewczyny,
moi mężczyźni śpią a ja mam chwilę dla siebie:-) Pogoda wstrętna, wieje, co jakiś czas pada. Myślałam, że pójdziemy na krótki spacerek ale zrezygnowałam. Za silny wiatr. Wczoraj kupiłam krem z UV 30, już słoneczko jest coraz mocniejsze i trzeba chronić nasze dzieciaczki.
Natka gratki za zęby, 4 na raz wow! U nas na razie są tylko 2.
marii mam nadzieję, że biegunka Miłoszkowi szybko minie.
Szkoda, że tu takie pustki się zrobiły :-(
Miłej niedzieli!

Witam. Ale pusto.Tak jak juz napisalam na innym watku udalo sie przejsc na MM :) no i maly nauczyl sie pic nawet herbatke:) No i zaczyna wstawac w lozeczku ale narazie tylko do polowy dupcie podnosi a radosc jego niesamowita.Takze u nas same sukcesy:)

natka-gratulacje za zabki u nas nie ma rowniez zadnego;p
marii-zdrowka

Ostatnia edycja:
andziu gratulacje noooo nareszcie masz wymarzone prawko!
Natka gratki za ząbki, mój Alan ma 9 w tym jeden trzonowy no cyrk he he:)
Marii duzo zdrówka dla synka.

Mój maluch rozpoczął 9 m-c, siedzi juz sztywno i od paru dni raczkuje... powoli, ale przemieszcza sie po pokoju. Mówi "mama i baba"......... Dzis dostał katar, chyba zaraził sie ode mnie, bo mnie męczyło pare dni, szkoda mi go , pierwszy raz jest naziębiony bidulek.
A tak to u nas wsio ok, ja pracuje, maluch jeździ do babci, jakos sobie radzą.

Serdecznie Was pozdrawiam, buziaki:)))))

witam se

andzia GRATULACJE

a my mamy 4 nowe zęby !!!!

gratuluję ząbków :) u nas nadal kasownik :D

ojjj pusto faktycznie!
Natka - gratulujemy zabkow:)) u nas nie ma jeszcze ani jednego:(
a i przyplatala sie biegunka mikowi wczoraj bylo gorzej dzis juz ciulka lepiej podajemy pascidelka od pani doktor i mamy nadzieje,ze szybko minie!!

zdrówka dla synka...

andziu gratulacje noooo nareszcie masz wymarzone prawko!
Natka gratki za ząbki, mój Alan ma 9 w tym jeden trzonowy no cyrk he he:)
Marii duzo zdrówka dla synka.

Mój maluch rozpoczął 9 m-c, siedzi juz sztywno i od paru dni raczkuje... powoli, ale przemieszcza sie po pokoju. Mówi "mama i baba"......... Dzis dostał katar, chyba zaraził sie ode mnie, bo mnie męczyło pare dni, szkoda mi go , pierwszy raz jest naziębiony bidulek.
A tak to u nas wsio ok, ja pracuje, maluch jeździ do babci, jakos sobie radzą.

Serdecznie Was pozdrawiam, buziaki:)))))

gratuluję skończonych 8 miesięcy, ale ten czas leci:) kurde w sumie za 6 dni Sebus tez konczy 8 kiedy to zleciało???

witajcie mamusie.

gratuluje zęboli i skończonych 8 miesięcy ;)

a dzisiaj to mój maluszek został 8miesięczniakiem :p
poza tym u nas kilka zmian. po pierwsze moje prawko :) wszystko juz opłacone w urzedzie, teraz tylko czekam na wydanie ;)
i scielam wlosy na takie krótkie do brody ;)czuje sie swietnie;)

reklama
Czesc kochane ale dlugo sie nie odzywalam ale podczytywalam was.. po prostu czasu brak na nabazgranie :no: Ciagle gdzies wychodzimy ciagle cos w domu do zrobienia jest

Ale pochwale sie tym ze ....:-) Oliwci wychodzi zabek :-) w koncu

I zaczyna ladnie dupke podnosic i utrzymywac si ena kolankach do raczkowania :-) I fajnie sie tak gibie w przod i tyl hehe Jestem szczesliwa

Rehabilitacje mamy 19 kwietnia dlatego ze Oliwcia sama nie chce siedziec znaczy siedzi jak sie podciagnie ale sama z pozycji lezacej nie usiadzie dlatego wyslala nas na rehabilitacje... Moim zdaniem Oliwka rozwija sie w sowim odpowiednim tempie... no ale coz rehabilitacja nie zaszkodzi :-):-)

Pozdrawiam was kochane..I ucalujcie dzieciaczki

Do góry