Hej Dziewczyny,
powiem Wam, że ab roller, to fajna sprawa:-)przyszedł wczoraj, mój M go wypróbował i ja oczywiście też
dziś rano już ćwiczyłam na nim konkretnie, więcej niż zwykle, bo jest lżej
z tego co wiem, to w Biedronce od 21 będzie bardzo podobny, jakby któraś chciała się skusić;-)
Kupki Marcina jeszcze nie są takie jak powinny ale są w miarę, choć często stęka i nic nie zrobi:-(jutro szczepienie, więc popytam dr co i jak. Wczoraj nie chciał jeść ziemniaczków ze szpinakiem, zjadł tylko owocka (jabłko z morelą) i oczywiście cycał. No cóż, widocznie nie miał ochoty albo Mu nie smakuje. Ostatnio coś gorzej je słoiczki, muszę śpiewać i takie tam;-)
Pogoda podobna do wczorajszej, choć wydaje mi się, że bardziej wieje. Jak będzie taka temp jak wczoraj, to spacerek będzie. Wczoraj byliśmy godzinę, bo mi już było zimno.
Jeśli chodzi o obcinanie włosów u maluchów, to słyszałam o tym przesądzie ale ja w to nie wierzę ;-) Wczoraj ciachnęłam Marcinowi grzyweczkę, która wchodziła Mu w oczka :-)
Natka oby Mały szybko wyzdrowiał. Nie czyta się tego typu artykułów, bo później człowiekowi w głowie się kotłuje;-)
Lea teściowa jeszcze jest? Mam nadzieję, że nie kichała na dziecko
powinna być świadoma, że tak nie można.
Riba fajnie, że masz Mamuśkę u siebie, miłego plotkowanie i baraszkowania po sklepach;-)
Bombusiu kiedy wracasz do pracy? To już chyba lada dzień, a może już wróciłaś?
Nadal proszę o głosiki, dziękuję:-)
Madziu jak tam projekcik? A przewroty już pewnie opanowane
Miłego dnia kobietki i buziaki dla maluszków!
Proszę o głosiki, dziękuję!
Marcin | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!